146

до 166

преди 11 години

Аз не съм твърдял, че няма ;) Но ми звучи все едно фенове на Man Utd да реват, че Barca ги подпирали съдиите .

145

от 164

преди 11 години

Edit: nint, да се чете hint*, sry

144

до 162

преди 11 години

"понеже телефончето ми може да тегли торенти и да му качвам пиратски приложенийца"Кои са тези дето теглят торенти ?!? Аз лично не познавам такива. А за "пиратските приложенийца" бих искал да ти напомня кой телефон се "джейл брейква" постоянно от същите Му ГОРДИ ползватели.Nint: не е андроидски телефон!

143

до 162

преди 11 години

И как ще има "дефектен" ihone ?!? Та нали няма такива? Освен това да говориш как няма "забил" iphone е смешно. "Забиват" Iphone ползвателите (повечето) когато скапания телефон им забие и се чудят как да го рестартират. Ето ТОВА е смешна гледка, имам 2-3 приятеля които ме умориха от смях с този "проблем". Камерата на 4s не знам на какво е еталон, но аз ти казвам случка отпреди 30 мин, където телефона просто "замръзна" при спиране за записването и след това запис нямаше!

142

до 160

преди 11 години

Хаха, прав си, толкова се чака да zoom-не, че мога със свободната ръка, през това време, да хвана муха, да и извадя панкреаса и после да и дам 5лв за такси :)Ако андроид е "***" както се изразяваш, то IOS е направо одрискан. В допълнение ще кажа личното ми мнение: радвам се че има Андроид, както и IOS, и двете си имат предимства и недостатъци.

141

Анонимен

преди 11 години

До 149 mindoAко имаше 4с нямаше да разправяш ,че тази пластмасова тухла с2 върви най-гладко.С2ката си насича на доста места *** пример ще ти дам отвори някоя снимка която си направил и с довнойно докосване на екрана я увеличи да видиш как се чака докато насрания андроид оправи размазаните пиксели един 3гс който е с 600мегахерцов процесор го прави перфектно.

140

Анонимен

преди 11 години

"Това е ценното при Епъл, че ако започнеш да използваш САМО техни продукти"------------------------------------------------------------------------------------------------------На мен това доста задължаващо ми звучи. Но това не пречи на Епъл феновете, в крайна сметка Епъл знае по-добре от тях кое е добро и лошо. Един вид "религия" а ползвателите и - "просветени"

139

от 175

преди 11 години

В допълнение ще кажа: ба'хти скапания телефон! Звъня и ( на приятелката ми ) няма обхват. Говоря с нея, хване си телефона с цяла ръка- обхвата пада, но нищо остава ни топлината на идеята, че сме с iphone!!!

138

до Наблюдателя

преди 11 години

Току що приятелката ми снима клипче с Iphone 4s, снимаше нещо, което се вижда веднъж в годината - миграцията на щъркелите (хиляди щъркели минаващи на 5-10м. от терасата ни). Гледката беше уникална. За съжаление скапания телефон заби и клипчето отиде на вяръра. Нищо догодина ще го снимаме с Iphone 5 п.с. как ми липсваха включванията ти, чак се бях притеснил

137

до 152

преди 11 години

Ти си робот бе, *** смачканото зомби... Поредната жалка стъпка да се съживи американската фирма... Щатите си изнесоха производството в Китай, претърпяха загуби, за това и вече не е лидер на световната икономика, дай поне да бутнат едно рамо на Епъл, нали се водят техни си, нищо че е частна корпорацията. Това е една от малкото битки на пазара между САЩ и Източна Азия, предстоят още много, а и нищо чудно след някоя друга година, като нарастне процента на продажби на чужди коли, да действат и там

136

mindo

преди 11 години

Имам три лаптопа - ейсър, гейтуей и асус. Със всички S2 работи перфектно. Дори и със телевизора ми LG е абсолютно съвместим. Музиката в колата е Панасоник, и с нея е съвместим. GPS - а ми е Гармин - никакви проблеми. Не ми прави изобщо впечатление. Тоест не е нещо над което се бях замислял докато не прочетох поста ти.

135

Анонимен

преди 11 години

Причината да си купувам iPhone далече не е само корпусът. Просто той работи перфектно с всички останали i-устройства, които имам - iMac, iPad, iPod. Това е ценното при Епъл, че ако започнеш да използваш само техни продукти, затворената екосистема ги прави просто съвършени при взаимодействие помежду си.

134

mindo

преди 11 години

4S струва 189$ при производител и се продава за 870$(64 гигабайта) - 4,6 пъти надценка. Ако епъл сложат 350$ за произвидство, за да изкарат същата печалба трябва да го продават за 1610$. Ще дам още 200$ и ще си купя професионално моднат телефон със същите параметри, но със подобрен интерфейс и златен корпус с платинени надписи по избор. Разликата в класите ще е очевидна дори и за слепец. Това е причината епъл да не ползват скъпи части за телефоните си. Докарват го от корпус.

133

mindo

преди 11 години

Могат разбира се, но на каква цена трябва да го продават, за да осъществят същия процент печалба и кой би го купил? Сега го купуват всички,, на които се харесва. Но ако е по скъп?

132

mindo

преди 11 години

В къщи има 5 работещи смартфона. Един е будилник, един е МП3 плеар и три си работят като телефон. Единия от телефоните е 4S, другия НТС, а третия е S2. По дизайн НТС - то е най - добър. По гладкост на работа - е самсунга. Ако ти харесваш повече айфона, това си е чисто субективно усещане. Не те виня за това. Но да си купиш опел в корпуса на ауди за мен не е много рационално. Бих предпочел да си купя беемве в корпуса на трабанче. Защото корпуса може да го виждат всички, ама аз виждам и другото.

131

OSX

преди 11 години

А ти смяташ ли, че Епъл не могат да сложат същите процесори и в техните телефони? Могат естествено, но просто знаят че няма смисъл, поне досега беше така.

130

mindo

преди 11 години

Тоест единствения шанс на всички нормални производители е да привлекат клиенти с много ядра? Пич, жалък довод. Това се наричан прогрес и развитие. Проследи развитието при компютрите за пример! Повишаването на производителността дава нови възможности(включително и употребата на някои стари като флаш). Някога в индустрията за една автоматика се използваше шкаф 2х2х1 метра. Сега същото се събира в кубче 10х10х10 сантиметра. И това е заради повишаването на производителността!

129

OSX

преди 11 години

Ами пипал съм Галакси С3 и все така недодялано изглежда интерфейса, най-малкото можеха малко да позаоблят ръбовете на бутоните си, а и все още леко изостава като гладкост при прелистване и скролване, но признавам че има значителен напредък в Jelly Bean. А това за набутването, откъде ти хрумна. Да, аз вече 5-та година поред се набутвам да си купувам iPhone, как ли пък не ми е дошъл акъла да си взема недовършения Андроид :)))

128

mindo

преди 11 години

OSX, да н ямаш предвид Нокия 2210 или 2200? Може би не си пипал нещо различно от моделите от нисък клас ползващи Андроид? Поне за това говори мнението ти.

127

mindo

преди 11 години

Тоест някои фенве си купуват нещо евтино на висока цена. Ами разбирам ви момчета, ако си признаете набутката ще изглеждате доста зле и в собствените си очи, ама това не значи, че трябва да обиждате избора на другите, тези които знаят какво купуват. За патентите е ясно, епъл са с двата крака вътре, само че са сериозен данакоплатец на една доста закъсала система и имат силни лобисти. Подкрепата от държавата им е гарантирана в този случай. Лошото е, че по този начин спъват развитието на света.