114

Анонимен

преди 11 години

старите тръби на ВиК са от ентернит (азбест), който причинява рак, а новите от евтино канцерогенно ПВЦ. да не мислите че е от скъпа пластмаса за хранителни цели!

113

Ина

преди 11 години

..ние в Панагюрище вода нямаме нормално от 3 месеца да се измием, та за пиене ще я мислим ако потече от чешмата...

112

Е

преди 11 години

Е, ама за сметка на това и вдигат цената редовно нали ?

111

дмт

преди 11 години

Dnes.бг, научете се най-после, че думичката е флУор, а не "флор", защото после ако ви се падне да пишете за извличане или премахване на ФЛОР-а от питешната вода - става мазало (де-флор... и т.н) :)

110

до 128

преди 11 години

Явно не си излизал извън пределите на България,Аз съм пил вода навсякъде в Германия,Франция,Швеция,Норвегия и мн.други страни в Европа водата е 300 пъти по добра от нашата,ама друго си е да ръсиш небивалици,и още по магистралите на тези и др.страни има свободна вода за пиене има и безплатна топла вода...

109

7777

преди 11 години

Аре сега малко рекламка... Ама аз застояла чешмяна вода не желая да купувам. Много са мошениците, които просто бутилират чешмяна вода и я продават за трапезна. Слагат малко добавки за промяна на вкуса и действат смело. А чешмяна вода си имам в къщи и тя не е застояла.

108

Благодарна

преди 11 години

Антином,флор, (флуорид на български)...Днес научих много нови неща от областта на химията и най-вече ,че у нас броят на завършилите висше образование е обратно пропорционален на броя на образованите хора . Експертите от Пловдив, които са цитирани в текстчето, да се бяха представили с имената си, та да ги питам аз в каква област именно са експерти. В същност това май е работа на снеслия запъртъка журналист.

107

Анонимен

преди 11 години

България е една от малкото страни в света, където чешмяната вода става за пиене. Другото е реклама на минерална и бутилирана вода. :)

106

ГУРБЕТЧИЯ

преди 11 години

Аз и семейството ми пием минерална вода от пластмасови бутилки ,пък вие пийте чешмяна вода ,щом смятате че пластмасовите бутилки ще ви причинят рак ,а чешмяната вода няма да ви причини болести ! Те германците не са глупави ,че да разрешат продажбата на напитки в пластмасови бутилки ! Пластмасата е вредна ,но има кога да е вредна и кога безвредна ! Ако притопляте храна в пластмасови чинии в микровълновата ,естествено е вредна ! Притопляйте си храната в хартиени чинии !

105

анонимен алкохолик

преди 11 години

Единствената разлика между Човека и Животните е, че Човекът пие бира.

104

До гурбетчия

преди 11 години

Бе, ти нямаш ли си работа, бе човек. Във всяка статия висиш с часове и все си много компетентен. Явно много работиш в чужбина, та ти остава време по цял ден да изказваш мнение наляво и надясно.

103

Б.Борисов

преди 11 години

Само водата от Банкя става за пиене. Другата е червена и разнася СПИН.

102

?

преди 11 години

"Оказва се, че трапезната вода е подходяща за всекидневна употреба, тъй като не съдържа флор"предполагам че са искали да кажат флуор... да това е вредно но защо не атакуват производителите на пастите за зъби? там също има флуор?

101

Тъп народ сме ...

преди 11 години

Дано скоро бензина стане 6 лв. за литър, водата 3 лв .за литър, та тъпия народ , да плаща якооооооооооооооооооооооо, *** !!!!! - Вашите родители и баби и дядовци са пили все МИНЕРАЛНА вода ???????????????????? Многоооо *** народ сме !

100

?

преди 11 години

do 118По-вредно е пиенето на вода от чешмата бива ли да си толкова глупав?

99

гурбетчия

преди 11 години

"Пластмасата била вредна"! Тя е вредна ,но когато започне да се разлага ! Иначе в Германия кой би допуснал да се продават напитки в пластмасови бутилки ?! По-вредно е пиенето на вода от чешмата !!!

98

Топ Идиот

преди 11 години

ПАЙСЕЕЕЕЕЕЕЕ! ИДВА ЕРАТА НА ГЛУПОСТТА !Във филма "Идиокрация" хората не пият вода а "Брондо" (защото има електролити) Така като гледам света на там се е запътил!

97

Тъп народ СМЕ ......

преди 11 години

*** народ СМЕ , да даваме по левче за чаша УЖ "минерална" или "изворна" , много *** народ ....... : бензина по 3 лева за литър и вода за пиене на цена като за прясно мляко. Никога няма да се оправи тая скапана бЪЛГАРИЯ ..............

96

Мариан

преди 11 години

Бирата съдържа много малко витамини затова трябва да се употребява в големи количества....

95

Анонимен

преди 11 години

110,това важи само за поликарбонатите.