41

Анонимен

преди 11 години

Преди три години , жена ми кръсти *** Мая ! Скоро ще я фъргам,много лае , никва работа не върши,плюска като за световно и голяма .*** стана !

40

аз до 29

преди 11 години

Бедна да, за да бъде населението верен РОБ на Партията. Дръж ги *** и бедни, обещавай им огризки - по-лесно да се манипулират и управляват. Това е моделът който БСПарите наложиха десетилетия наред.Като са бедни нямат пари за застраховки, нямат и пари за данъци така че ако ще сме социална държава, не капиталистическа, поне тази същата социална държава да може да си позволи да върши работата на частните фирми, демек - застрахователите.

39

Анонимен

преди 11 години

Раличке, тези пари са едни от най-правилно разходваните средства. а ЗАСТРАХОВАНЕТО СЪВСЕМ НЕ ГАРАНТИРА ЧЕ ЩЕ СЕ ПОЛУЧИ ОБЕЗЩЕТЕНИЕ. нАПРОТИВ, ТОГАВА В ДЕЙСТВИЕ ВЛИЗАТ СИТНИТЕ БУКВИ. И перничани които са си застраховали иматите получиха протокол за оглед при разпукани мазилки и стени в които пише напуката боя и гипсова шпакловка. Та мисля че ако не си от платините да се позамислиш, че истината не е толкова проста. Поздрави!

38

Анонимен

преди 11 години

А на Росето големо да и стане вимето,много млеко да дава !

37

Алов

преди 11 години

Подходящо име за ***.

36

Анонимен

преди 11 години

А прасеTO Миро

35

Рибар

преди 11 години

Аз пък ще си кръстя чирозите - Фидоски !

34

mlad6ito

преди 11 години

една обикновена селска женица постави в малкия си джоб бат ви бойко. много гнусен опит да си прави ПР. Скапани популисти

33

Анонимен

преди 11 години

Бабата да си кръсти и най-кухата тиква в градината Бойко, най-кривата - Цецо, а най-хилавата - Симеончо.

32

Раличка

преди 11 години

Невежеството по медиите достига размера на бедствие! Журналистите от бТВ несъмнено са сред флагманите на почина "Оглупявай населението, за да ти расте рейтинга". От къде на къде държавата трябвало да финансира построяването на нови къщи на пострадалите? И няма ли да разберат милите "журналисти", че държавата - това сме всички ние. И плащайки на бабите да си построят нови къщи, защото са били достатъчно безотговорни да не се застраховат, всъщност тази "държава" - тоест - всички ние - трябва да се лишим от нещо, за да построим къщи за тези пострадали. Кой е готов да се откаже от пенсията си, социалната помощ, здравните си вноски, добавките за деца... Държавата НЕ произвежда пари, тя само ги РАЗПРЕДЕЛЯ. И още една гледна точка - ако се създаде прецедент и построим нови къщи на всички пострадали (и те няма да са кирпичени като старите, ясно е за всеки), то какво би станало при едно по-мащабно земетресение, ако бъдат разрушени 60-70% от жилищата? Кой може да осигури финансов ресурс за построяването на целия сграден фонд наново?

31

прасчо

преди 11 години

Е как да го кръсти жената?

30

Анонимен

преди 11 години

Бойко голямо ***

29

мастика с мента

преди 11 години

Аз пък колкото пъти си бръкна в гащите все напипвам на Бойко главата

28

Анонимен

преди 11 години

ГГГСина му ли имаш предвид?

27

Анонимен

преди 11 години

Aбе ***, аз си кръстих мравшата Бойко, ще дойдете ли да ме снимате и мен?

26

@23

преди 11 години

бабата е живяла в друга епоха, където правителството е служило на хората, а не хората са носили на гърбовете си една мутро-олигархиятой една заплата й предложил, въй, ама тя много отказала, цяло състояние. толкова бедни хора има по улиците и в магазините, че направо вече не е нормалномн бедна държава

25

ннс

преди 11 години

ееех, поредната тъпотия на Премиера Слънцее, като си дадеш заплатата ,какво постигаш..като управляваш сега направи така, че всички да получат ,да се уверят ,че имат държава зад гърба си..с тоя популистки жест нищо не постигаш,а бабата е човек с достойнство,евала..а и толкова подходящо име на теленцето е избарала, сигурно е ,че от него ще стане гооолямо *** ;))

24

vanko92

преди 11 години

На министъра ще му викаме Боико телето хаха

23

Анонимен

преди 11 години

Добре бе бабе , с какво е заслужило тово мило теленце да го обиждаш така ?????

22

Анонимен

преди 11 години

Готина баба! :)