154

Българин

преди 11 години

159 - кое точно да разберем от техният бит и култура?- Това, че си продават *** ли?- Или това, че отказват да учат и да работят, защото предпочитат да крадат?- А може би това, че трупат купища ***, по-високи от колибите им?- А може би, че на всяко наше благодеяние отговарят със зло?

153

до 155

преди 11 години

Какви са тези легенди с неплащането не мога да разбера??? Искам да ти кажа, че който не си плаща тока му го спират!!! Това е безумие... Виж кражбата на ток е др нещо... Но и там вече няма пробив, и да ти кажа когато можеше не само *** го правиха лично познавам човек който произвеждаше грънци и ги печеше а сметката му беше по малка от 50 лв

152

Метлата

преди 11 години

Не бива да се игнорира и факта, че под предтекст, че помагат на *** да се интегрират много българи между които и предполагам тук присъстващи коментатори, опъват добра пара от ЕС по програмите за интеграция на малцинствата, а това е престъпление. Има хора, които правят луди пари консултирайки *** КАК ДА ИЗТОЧВАТ СИСТЕМАТА, чрез помощи ТЕЛК-ове, дела в Страсбург и т.н. Такива "консултанти" трябва да бъдат изчистени задено с цялата миризлива ***.

151

Анонимен

преди 11 години

имам предвид мафията от 12 групировки , за които пише в доклада, източването на ДДС, зърнарите и свинарите и т.н. Сигнализирахте за неуместен коментар--------------------------По въпроса може да се обърнеш към Цецо, като се върне от Испания, защото от главния прокурор отговор няма да получиш.

150

Анонимен

преди 11 години

Това че сте *** едно на ръка Лъжете, Крадете и въшки имате !!!!!!

149

cc

преди 11 години

газ , *** , фадрома ...

148

Анонимен

преди 11 години

На първо време да открият сапуна, водата и техния ЧУДОТВОРЕН ефект върху човешкото тяло и околните, сетен да научат официалния език за страната в която живеят, а накрая може и да станат по-симпатични на измитите си съседи. Разбира се че има и *** които не попадат в общата картина, но покрай сухото гори и мокрото. Факт !

147

Един Българин

преди 11 години

Думукратос, ако не бяхме ние, Гърция още щеше да е на нивото на цивилизация на Елада. Забелязал си ли как изглежда електропреносната мрежа на БЪЛГАРИЯ и тази на гърция? Или пък колко влакови линии в гърция са електрифицирани... Какво знаете вие за техника и технологии? И преди 1944 и след 1989 вие сте една кръгла нула. Да не говорим че толкова много ви се работи че България има няма 20-30 години след освобождението си става икономическото, а към края на ВСВ и технологично чудо на балканите.

146

до 157

преди 11 години

имам предвид мафията от 12 групировки , за които пише в доклада, източването на ДДС, зърнарите и свинарите и т.н.

145

Анонимен

преди 11 години

С омраза не става , трябва човек да разбере технея бит и култура Те се държат дистанцирано,защото виждат омразата срещу тях , и по най-естествен път се бранят

144

Анонимен

преди 11 години

Този спор е безсмислен- не са виновни *** , повярвай , че сред тях има страшно много нормални хора, които искат да работят, но няма къде- това, което преди правеха ***, сега го правят вишисти- поради принуда. И те искат като нас да живеят спокойно и да си купят разни неща- когато човек е на дъното, очаквай всичко от него- независимо българин или ***

143

До 153

преди 11 години

Намекваш, че *** са от НЕ ОРГАНИЗИРАНАТА престъпност, просто хаотично се "разхождат" по Европа и берат тухли ? А ,Ицо Папата, а Дон Цеци, а Киро, а Мешерето, като цяло, какви са ? Неорганизирани престъпници леелещи за правата на условно наречените малцинства ? Виц и половина.

142

Един Българин до 142

преди 11 години

Повярвай ми и аз да бях щяха да ме махнат в полза на връзкаря. На много места не се гледат максимално уменията на работника, усърдието му, а преди всичко "шуро-баджанащината"!Това,което мога да те посъветвам е да не се поддаваш на провокации и нападки, а да търсиш своя шанс.Познавам жена(от боята) е фризьорка, а мъжът и(и той) кара такси. Вярно дворът им не е образец(има много такива), но салонът е чист. Тези хора аз уважавам,защото работят честна работа.Имат 2 деца.Това трябва да се насърчава.

141

Анонимен

преди 11 години

исторически българи, турци и *** живеят на тази територия поне от 6 века- въпросът е защо *** си знаят правата и си ги ползват, а ние - не. и защо политиците позволяват цели квартали да не си плащат - елкторат, братче, електорат

140

Анонимен

преди 11 години

Дали има държава в света, където *** спокойно да не си дупчат билети?Където *** спокойно не си плащат тока?Където *** спокойно не плащат вода?Където в центъра на столицата има *** катуни?Където централният пазар на столицата е само с *** продавачи и собственици на стоката?

139

до 149

преди 11 години

това е все едно да кажеш на някого от коя страна да си ч*ка жената- начин на живот- не ходи в *** махала, няма да я прихванеш. Истината е , че от битовата престъпност, независимо дали от *** или българи , страдаме всички, но щетите са малки, от организираната престъпност пак страдаме ние, само че щетите са огромни.

138

ДЕМОКРАТОС

преди 11 години

ахх мпулгари--напалнихте Еллада с тсиганос....Мпалгариа требва да и спрат парите от Европеиските субсидии и програми.....аз ще кажа на Папандреу да свърши тази работа----да спре парите за Булгариа----тои е близак с Бруксел---тои е голям политик.

137

Анонимен

преди 11 години

*** са *** и нямат място в България

136

До 141

преди 11 години

Има отговор на твоя въпрос. Когато Господ е правил *** просто му е писнало по някое време и е започнал Copy + Paste и те така ... за това са толкова еднакви. :-))))))

135

До 146

преди 11 години

Смяташ, че неоправдано съм против група "български" граждани, които считат водата, за чудото което те изправя на крака сутрин по време на махмурлука. Както и като двигател за животинската тяга пред каруцата (магаре, кон, катър, ДЕТЕ ....) ? Същества, които продават децата си телата си наркотици и откраднатата от тебе самата "стока, вещи" Нямам основание ? Ти нападаш белите якички и ДДС-арите и зърнарите и т.н., но това няма тенденцията да стане епидемия, а от некъпаните ни събратя точно тръгва.