39

до 41

преди 11 години

имената и снимките са публикувани къде ли не, прочети малко преди да пишеш глупости, ако тия хора за теб са "елитни АРАБСКИ политици" , ясно е кой е промития мозък.

38

Анонимен

преди 11 години

****ерас ! Стреля и убива невинни хора в гръб

37

до 41

преди 11 години

кукукуку!!!на война се отива срещу въоръжен противник. И старци да са били, пак не са били въоръжени.Тоя си е един изтрещял бо*лук. А вие българските фашаги сте най-тъпите в тая държава. Ако Хитлер беше победил нали щеше всички славяни и въобще различни от немците народи да изпържи в концлагерите. Другите щяха да се дърпат а вие щяхте в душегубките да влизате с нацистки поздрав! Жалки смешници нищо не прочели от историята. Неслучайно САЩ са подкрепили по-малкото от огромните злини Сталин.

36

Гостоприемство

преди 11 години

"Ние сме социална държава и сме длъжни да предлагаме човешки условия, а затворите са част от социалната държава".Дай те го на България - безработен, без здравни осигуровки , в жилище до *** махала. Просто при нашите хуманни и социални и толерантни условия. Пък има шанс тук и политик да стане.

35

Анонимен

преди 11 години

ако на власт беше любимият му Адолф щяха да го ликвидират без съд не по-късно от 24 часа от простотията която е извършил. Въобще фашагите-фашизоиди са нещо много жалко. Добре е да ходят на психиатър по често. Един се закичил с карта на България включваща едва ли не половината Балкански полуостров. Питам го - знаеш ли ако това се сбъдне че ние щяхме да сме с толкова малцинства че да сме ние малцинството? Отсреща *** тъпее и гледа като вол. То си меслело че са щяли да ни бъдат роби кукукуку!!!

34

Анонимен

преди 11 години

Брайвик трябваше да се самоубие след атентата. Не му стигна смелост. Прав е в идеите си, но не трябваше да избива деца, пък били те и мюсюлманчета.

33

Анонимен

преди 11 години

29Пише се Очи бе, ***!

32

до 25 и подобни

преди 11 години

Това че е бил прав за себе си не му дава право да избие 77 човека излезли на разходка в парка....айде малко здрав разум за разнообразие, тоя да изчезва и да не се чува повече за него, опасно луд е, както и всички които го защитават.

31

БАБА ГИЦКА

преди 11 години

ГОРКИТЕ ХОРА И ТЕ КАТО НАС ЩЕ ХРАНТУТЯТ ЕДИН ИЗВЕРГ. Я ГО ОТСРЕЛЯИТЕ ПРЕЗ ЛОВНИЯ СЕЗОН КАТО ГЛИГАН.

30

малее

преди 11 години

ами, че то от толкова "Хуманности" проявени към убийци накрая на планетата ще останат само заведения за лекуването им и група хора да ги лекуват. накъде върви светът яяя!

29

Анонимен

преди 11 години

Човешко отношение за *** Брайвик?Ами той просто трябва да бъде ликвидиран и то без много много да се пише.Дори въобще не трябва да се пише.Той няма право на хуманно отношение,защото "бесните кучета"просто се унищожават.Колкото се отнася до църквата,ликвидира се материалното,тленното,а душата,нека я съди Господ.

28

Анонимен

преди 11 години

Значи излиза,че да си лош и антисоциален в Норвегия е по-добре от колкото отговорно и съзнателно да мъкнеш ежедневието си в България!

27

kireza

преди 11 години

Брейвик въобще не е луд,луди са тези които са пуснали емигрантите,а на всичко отгоре са отменили смъртното наказание!Ами щом няма смъртно,заслужаваха тях да разстрелват а не децата!Ако го изкарат луд ще го уморят с инжекции,нали лудите ги "лекуват"!Ако го осъдят като терорист,в скандинавия ще започнат масово да избиват "***" и онези в джамиите,набързо ще прочистят района си!Е това ще е краят на "мултикултуризма" на евролиберастите!Е.....ани и бити не си признават,не съм чувал такова...

26

Анонимен

преди 11 години

Бяло помещение с фаянсови плочки Водят подсъдим с черна лента на учите.Коленичи .Изтрел. Труп се свлича по пода -.жена чисти всичко

25

Анонимен

преди 11 години

neka go ostavqt na sv oboda bez zashtita tva shte e nai dobre a toi shte poluchi kakvoto e zaslujil

24

Анонимен

преди 11 години

Истински се надявам на някакъв малък пропуск,малка пролука само в защитните стени,изградени специално за това чудовище-*** на снимката..И един мотивиран финландски снайперист да изпълни поставената задача..

23

Анонимен

преди 11 години

Покъртителна сила на морала. Как не се излъгаха с реваншизъм? Поклон!

22

до 22 възмутената

преди 11 години

Е, такова е мисленето на отгледаните в сталинизъм. Не че Брайвик е ангелче. Но може и да е прав за себе си.

21

Киев

преди 11 години

При серийня убиец - Чекатило Съда в Украйна реши - смърт чрез разттрел ! В момента коментираме същата ***

20

Боце

преди 11 години

Бе, къв е тоз затвор, бе.То си й почивна станция.Норвежците големи хуманоиди го раздават.А жертвите ? - Бог да ги прости, тъй ли...