112

ДО ДРУГАРИТЕ

преди 11 години

Другарите от ,,нова зора ,,си просят бърз отговор . Другаре кои ни сложи на страната на губищите през ВСВ , ЗАГУБИХМЕ ЗАПАДНИТЕ ПОКРАИНИНИ И МАКЕДОНИЯ, СССР разбира се. Другари КОи ни каза през 1989Г. ДА СЕ ОПРАВЯМЕ / както можем/ М.С. ГУРБАТЧОВ. НЕ НИЕ СМЕ ПРЕДАЛИ НЯКОИ ,НАС ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ НИ ПРЕДАДОХА. Кои промива мозъците и финансира измислени паметници във СКОПИЕ . Вие сте по прости от *** ,те поне болшенството вече са със завършен 8/ осми/ клас

111

до 140

преди 11 години

Руснаците не са проляли кръвта си, за да можем ние да се псуваме на Български, а за да станем руска гуверния. На 9 септември 19'44 точно те са ни пречупили грабнака и точно заради 60-70 години руско-комунастическо робство сега матрялът в България е толкова лош, че от горда и уредена държава сме се превърнали в посмешище.А сърбите са си руски *** и винаги са били.... Като гледам и в тоя форум бъка с руски ***... :(

110

Анонимен

преди 11 години

Сърбия получава и по-евтин петрол и газ от Лукойл, докато България е съюзник на САЩ и плаща по-скъп петрол и газ на Русия.

109

В Русия съм

преди 11 години

Говорете с уважение към Русия!!! Хиляди руснаци са проляли кръвта си за нас за да можем да се плюем на български език! Естествено има и загинали американци на българска територия но това се дължи на герои като Димитър Cписаревски а не че са ни помагали с цената на живота си!!!

108

do 138

преди 11 години

evala :)))

107

великите сръбе

преди 11 години

На снимката Султан Сюлеиман путин великолепнии се разплул на трона и гледа високомерно . Ща е бре ,що сакаш джанъм .Пита негово величество,пребледнелият и изплашен шумадиец кърши раце и подсмърча .Пак пари нема бе господарю даи някои грош на бедните ***.

106

Анонимен

преди 11 години

Горката Сърбия ! Дългата раздяла с Косово им затваря вратите за Европа, иначе отдавна са забравили "дружбата".

105

ИТАР-ТАС

преди 11 години

Другари днес във Казан пак е станоло наводнение има 4-*** загинали и над 600 къщи разрушени . Да скарбим другари това са последните новини от матушка рОсии

104

Анонимен

преди 11 години

Пак ни се пробутват КГБ агитационни листовки !...и петата колона веднага се активизира.

103

БАЗИКАТЕ СЕ

преди 11 години

Другари от,, Днес бг. ТАЗИ / новина/ Е от ЕДИН МЕСЕЦ . Маитап ли си правите.Бяха обещани 2 милярда на два транша първият транш от 1 милярд го дадоха във началото на годината и ПРЕДИ ЕДИН МЕСЕЦ И ДАДОХА 800 МИЛИОНА .

102

Анонимен

преди 11 години

Да живее Комунизма Йееее!!! В него е бъдещето !!! Нека нямаме право на избор, на глас...нека бъдем осъждани, ако се осмелим да се опълчим на ***, които ни дърпат конците...все пак 21 век сме.

101

до 130

преди 11 години

Така както ми задаваш въпроса, ми се струва, че на теб ще ти е по-ясно, затова ще се радвам да ми обясниш.

100

Анонимен

преди 11 години

A do 129 известно ли ти е каква е структурата на американския дълг и защо аджеба всики се иатрепват да купуват американски ценни държавни книжа

99

Анонимен

преди 11 години

Нищо безвъзмездно не получаваме. Плащаме стотици милиони чл. такса в ЕС. Имаме много ниски квоти за производство, договорени от мадам "Йес"- Кунева, в пъти по- ниско субсидирано селско стопанство и в резултат нашите стоки, главно храни не са конкурентни и като добавим рекета на търг. вериги, нямаме достъп до наши качествени стоки. Парите за "Тракия" бяха спрени на Герб заради корупция, 3 пъти увеличена при Борисов и ниско качество. Дълго време плащаха от бюджета. Не зная дали са ги пуснали.

98

Анонимен

преди 11 години

Руснаците би трябвало да са разбрали че сърбите са си шавливи , когато им отърва гледат към Москва но по принцип повече ги интересува Беч , Мюнхена,Цюрих , Милано .

97

Анонимен

преди 11 години

В най-скоро време сърбите ще минат на руски борш, вместо сръбски плескавици.

96

външен дълг

преди 11 години

САЩ - 15.814 млрд долара /103% от БВП/ЕС - 13.720 млрд /85% от БВП/Русия - 480 млрд /33 % от БВП/Това са данни от Уикипедия. Не знам доколко може да им се вярва, но това са цифрите.БГ - 36 млрд. /90 % от БВП/ Държавният дълг е към 22%.От цифрите се вижда, че най-зле е САЩ, което в дългосрочна перспектива означава слаб долар, намаляване на жизнения стандарт, загуба на лидерските позиции в света. Най-голямата икономика е ЕС.

95

Анонимен

преди 11 години

Парите за "Тракия" са спрени заради корупция и лошо качество. От пътно строителство се вземат огромни комисионни.

94

Анонимен

преди 11 години

Само че този привлекателен Запад толкова задлъжня, че сега се тресе от кризи и след САЩ, сега почнаха да фалират Гърция, Испания, Италия и т.н.

93

въртипотури

преди 11 години

Сърбите нямат друг избор, освен да се прицуцнат към някоя силна държава. Избрали са си Русия. Ще вземат кредити, които са наясно, че няма да върнат. Ама при руснаците сръбските въртипотурковски номера няма да минат. Нищо чудно след години България да граничи на запад с Русия.