86

А ЗА ТУРЦИТЕ

преди 12 години

КРЪСТОСКА МЕЖДУ ВСИЧКИ НАЦИИ ВЛИЗАЩИ В ОСМ. ИМП. ОСНОВАТА ЮДЕЮ-ХАЗАРИ И МАМЕЛЮЦИ -РОБИ И ТУК ТАМЕ СИДЖИЦКИ ТУРЧИН ЗА ЦВЯТ - КОЛЕГИ ТУРЦИ ВИЕ СТЕ ПРОСТО ЕДИН КАРАШИК И ТОВА Е ИСТИНАТА :)

85

Анонимен

преди 12 години

качествения мат'рял го е взела турция------------------------кое племенце казваш било крадливо, с жалко копие от оригинала

84

ДО 109

преди 12 години

ЖАЛЪК СИ - ДАЖЕ ТЕ НЯМА !

83

Анонимен

преди 12 години

РУСНАЦИТЕ ПРОДАВАТ ПО ЕВТИНО РАКЕТИ НА КЮРДИТЕ ОТКОЛКОТО АМЕРИКА НА ТУРЦИЯ

82

бреййй

преди 12 години

няма оправия с тия *** , сега биологическо оръжие ще е версийката - то бива желание за война то бива агресия то бива пошлост и зараза ама омръзна ми - НЕ ВЯРВАМ НА АГРЕСОРИ И ЛЪЖЦИ И УБИЙЦИ И КРАДЦИ И НЕ ПОДКРЕПЯМ НИКАКВА ФОРМА НА ВОЙНА ИЛИ ИМПЕРИАЛИСТИЧЕСКИ СТРЕМЕЖИ ЗА ТОТАЛНО ГОСПОДСТВО И ЗАРОБВАНЕ ДО ДУПКА - ЗЛИ, МНОГО ЗЛИ ХОРА СА СЕГА ПО-ВЪРХОВЕТЕ И СЕ ГРИЖАТ ДА НИ Е ЗЛЕ ДА СМЕ ПОДТИСНАТИ ДА СМЕ УПЛАШЕНИ ПЪЛНИ С УМРАЗА - НЕ НЯМА ДА СТАНЕ ВАШАТА , И ВОЙНА ДА ИМА (3) И КАКВОТО И ДА СТАНЕ !!!

81

Анонимен

преди 12 години

РУСИЯ ДАВА РАКЕТИ НА КЮРДИТЕ ВЪОРАЖАВА АРМИЯТА НА КЮРДИСТАН . А ТЕ ЗНАЯТ КАК ДА ОСВОБОДЯТ КЮРДИСТАН .

80

Анонимен

преди 12 години

КЮРДИТЕ ВЕЧЕ ИМАТ ПАРИ ОТ ПЕТРОЛ И СЪБИРАТ АРМИЯ В ИРАК И СИРИЯ ЩЕ СЕ БИЯТ С ТУРЦИЯ .

79

Анонимен

преди 12 години

Ако в Сирия се използва такова оръжие кръвта на невинните сирийци отново ще е върху тези,които подкрепят и финансират терористи срещу законното правителство.Асад трябва яко да трепа наемните главорези пък и времето изтича...Изборите през ноември,Абас молба за Палест.д-ва през септември в ООН,ами ако я признаят ционистите може да ги съдят за военнопрестъпления.Ционисткият Либерман е изпратил писмо до ЕС призовавайки междунар.общественост да съдейства Абас да се премахне защото бил"пречка за мира"

78

Анонимен

преди 12 години

КЮРДИТЕ В ИРАК СЪБИРАТ АРМИЯ И ОРЪЖИЕ КЮРДИТЕ В СИРИЯ САБИРАТ АРМИЯ . ТУРЦИЯ УМИРА .

77

Анонимен

преди 12 години

СЕГА СМЕШНАТА ВИ ТУРСКА ВОЙСКА 1 000 000 ЛИЕ ,ЧЕ НИЕ 500 000 ТУРЦИ БИХМЕ ЗНАЕМ КОЛКО СТЕ СИЛНИ САМО НА ДУМИ .

76

до турчин

преди 12 години

сега КЮРДИТЕ ЩЕ ВИ РЕЖАТ ТУРСКИТЕ ГЛАВИТЕ . ГОТВЕТЕ СЕ .

75

Анонимен

преди 12 години

500 000 турски аскера стояха мирно пред Българската войска 1912 година

74

Анонимен

преди 12 години

Да ,Асад разработва"умни"вируси за *** евроатлантически глави и болните им последователи.По-добре е западните страни да се захванат със собствените си проблеми и да оставят останалата част от света на спокойствие.Потомци на западните пирати-колониалисти тръгнали морал да четат.Истинското име на цитираното списание не е Ди Велт, а Volkischer Beobachter

73

Анонимен

преди 12 години

Балканската война забравили като рязахме турски глави в одрин

72

до турчин

преди 12 години

и после ,челият варшавски договор щеше да прави парад в анкара или забрави като ходихме в унгария а турция е по близко .

71

ДО ТУРЧИН

преди 12 години

ЩО ЦЕЛИЯТ СВЯТ СИ ЗАМАЛЧА КАТО ИЗГОНИХМЕ ТУРЦИТЕ И БЕШЕ САГЛАСЕН С Тодор Живков ,каде беше америка да ва спаси турци 1989 година

70

Анонимен

преди 12 години

Щом псуваш по време на празника ви е ясно колко си вярващ.Нека твоя бог те съди.Ти си ***.Повече няма да се занимавам с теб.

69

Анонимен

преди 12 години

Е ми то и време повода за войната срещу Ирак бяха химическите оръжия.Нападнаха и го съсипаха,а после казаха че нямало химически оръжия -опа извинавате че ви унищожихме държавата и ве подчинихме на алчноста си.Сега сценарият се повтаря.Кой ли пак ще повярва на американо-евреиските агресори.

68

Анонимен

преди 12 години

АМЕРИКА ,ВЕЛИКОБРИТАНИЯ, ГЕРМАНИЯ , ТУРЦИЯ ,ЯПОНИЯ ЗАЕДНО СЕ СТРАХУВАТ ОТ РУСИЯ . ТОВА Е ИМПЕРИЯТА .

67

Анонимен

преди 12 години

Неориентиран заблуден *** нариш се турчинМного си ***, насаждаш излишна омраза в нормалните български граждани.Престани иначе по IP то ще те посетим и ще ти повдигна обвинение по закона.за насаждане на етническа омраза. Аз съм следовател.Ако искаш да споделиш мнение пиши, но недей се прави на велик, защото си само ***, но накрая ще ти се плаче и ще цивриш като дете.Надявам се си ме разбрал.