19

Анонимен

преди 11 години

Възможно е човекът да е бил безнадеждно болен. Никой не прави това от хубаво.

18

Анонимен

преди 11 години

Съпругът на Силви Вартан е Тони Скоти и беше продуцент. Не знам дали са един и същи човек.

17

anits

преди 11 години

Не е съпруга на Силви вартан- онзи е музикант.Ми презадоволяване, пари, прекаляване с какво ли не, алчност( един от грховете според Библията) водят до това....

16

Анонимен

преди 11 години

Можеше да си сипе едно уиски или да си палне един джойнт и да размисли.Можеше да дойде да поживее няколко месеца в България с 500-600 долара месечно и тогава всичките му проблеми биха му се видели толкова незначителни... Не е лесно да си тиква. От друга страна е докарал 70 -така. Не е никак зле.

15

до 17

преди 11 години

Явно се храниш пълноценно- не си дал никакъв друг пример за пълноценност освен храната, която ще поемеш днес /така изглежда, че с храната живота ти се изчерпва/ Това е много жалко и в никакъв случай не е пълноценен живот, а само пълноценно хранене. А иначе самоубийството е грях- дано Бог му прости все пак!

14

1

преди 11 години

Това не е ли съпругът на Силви Вартан?

13

do 17

преди 11 години

Явно не можеш да разбереш какво съм искала да кажа. Нямах предвид парите, а това, че е живял един богат духовен живот изразявайки и реализирайки го във филми. Творческите професии могат да се усетят и разберат само от хора творци. Този плам, който те кара да превърнеш един образ, една идея в нещо живо- самият път към това е живот...Е, не е като да уловиш някоя риба, да я изпържиш на брега, да похапнеш да пийнеш биричка- и да си щастлив! Но.....така е- хора различни. Просто не го съдете!

12

Голата И С Т И Н А

преди 11 години

Отишъл си е скоропостижно в дълбините на Ада,много жалко да извършиш такъв тежък и необратим смъртен грях,а е имал всички шансове да потърси Божията помощ и милост,но уви предпочел е мимолетната човешка"слава" и вечния агонизиращ в ужасни мъки Ад...

11

Съседа

преди 11 години

Браво, "хит"! Едва ли ще те разберат, но все пак браво!

10

Анонимен

преди 11 години

До 1: Не е нормално холивудско ежедневие съзнателно да се самоубиват персони от ранга на Тони Скот. Нормалното е хора от типа на Чарли Шийн да се натряскат с алкохол и наркоцити (само че Чарли държи яко) и на следващия ден да прикриват грозната истина.До 3: Не са толкова много, колкото очакваш да чуеш.До 4: Не е снимал с камера. Но предполагам ти ще знаеш и няма да пропуснеш да филмираш твоя звезден миг.

9

Анонимен

преди 11 години

napuchil se e vako.

8

до 8

преди 11 години

Ти да не си министър Дянков под прикритие?

7

Анонимен

преди 11 години

parite razvalvat 4oveka.

6

той е живял на 100%

преди 11 години

Бог да го прости. Едва ли би му пукало как го коментират в някакъв български сайт. Той си знае какво е било в душата му и защо го е направил, така или иначе си остава един талантлив човек, изживял живота си пълноценно и интересно. Не го съдете, а си потърсете работа за 300 евро на месец- например да миете чинии и *** до затъпяване в някое смръдливо заведение.36108

5

Гошо Тъпото

преди 11 години

Постигнал е...американската си мечта,да стане известен...режисьор.За друга...мечта не еимал...време и това го е...разстроило.

4

Анонимен

преди 11 години

никой не знае кога ще превърти ...

3

Анонимен

преди 11 години

Публикувайте по колко самоубийства стават на ден в България!

2

cheh

преди 11 години

bravo che e uspql,no jalko za talanta

1

Анонимен

преди 11 години

Сега ще се започне: ОООо, колко е велик! ооо, най-якият топ гън! оооо супер е!---нормално холивудско ежедневие