120

торегора

преди 11 години

ЦРУ и МОСАД са готови на всичко само и само да имат повод за удар над Иран.Целта е да не излезнат на яве разработките на иранеца Кеше.Тогава е свършено с господството на илюминатите над света.

119

mlad6ito

преди 11 години

В никаква "космическа ера" не сме в момента сме в самото начало на тая ера. В момента сме на ниво "грамофон" още не сме изобретили стерео уредбата, касетките, дисковете. С какво да ударят САЩ Иран от космоса? Много детски гледаш.

118

Анонимен

преди 11 години

Той да не намеква за атентатите през периода 1984-1990 год.Списъкът е много дълъг.Извършени са от протурски групи,подпомагани от вън т.н.турско национално освободително движение.

117

до133

преди 11 години

Чи то тогаз какво значи този надпис

116

бачо Нешо

преди 11 години

Нагрятата обстановка в този район не е от вчера. Ще лумне нещо ,ама е още с натрупване изчакване и душене.Все си мисля че Хизбула ще направят някой-друг атентат и тогаз наистина ще предизвикат сериозно израелтяните.

115

полицейски служители

преди 11 години

Цитат: "Полицаи, облечени с бронежилетки с надпис "Полиция", не означава, че са полицейски служители, уточни Калин Георгиев."

114

Анонимен

преди 11 години

по време на война всички средства са позволени, то и ако хитлер беше спазвал договорите които е подписал, нямаше да нападне Русия . те се надявай на договор и спи спокойно че той те пази

113

не се поддава на нат

преди 11 години

Преди месец излезе съобщението, че Европейската общност не се поддава на натиска на Израел и не квалифицира Хизбулла като терористична организация.

112

до 119

преди 11 години

нали живеем в ерата на космическите открития, защо американците не ударят Иран отгоре два три пъти през сателита --С какво точно да ги ударят отгоре? Би ли уточнил?! Да мятат камъни, картофи? Съгласно международните договори в космоса не може да се разполагат оръжия.

111

mlad6ito

преди 11 години

да не се притесняват за нас имаме цв.цв. , имаме дюнери на всяка крачка просто както каза министъра: "лицето терориста изобщо не е приличал на терорист"

110

mlad6ito

преди 11 години

е много ясно че ще разчитаме на Цв.Цв. и нашите служби тия мосад и цру за нищо не стават. Само ги забележете нашите през ден имат нова версия ето това се казва неуморна работа:оня ден:не е камикадзевчера:камикадзе еднес:май не е камикадзе

109

до 112

преди 11 години

Отговорът е - руския! - Говорят го 175 милиона в Европа -Кой ще е новият световен език ще се определи до голяма степен от това, кой ще овладее близкия космос - околоземната орбита, Луната, Марс. Който ги овладее, той ще владее и Земята. Засега играчите са САЩ, Русия, ЕС и Китай. Има и малки играчи Япония, ИндияДа не забравяме, че в основата на НАСА са германци, т.е. ЕС има интелектуални ресурси и пари - най-голямата икономика на света. Който език приеме ЕС за официален, той ще стане световен.

108

Анонимен

преди 11 години

е ми да ето това е въпроса, докато америка и др страни отделят все повече пари за военните си бюджети, на нас ни разпуснаха армията, дадоха оръжията , танковете и самолетите за скраб и сега сме разграден двор. за 2 часа ще ни превземе който си пожелае и никой няма да ни помогне

107

до 110

преди 11 години

Хох дойч го има. Около Брауншвайг, Ханновер, Целле и Хильдерсхайм.

106

Рамазан

преди 11 години

При самолетна катастрофа в Южен Судан са загинали 31 души, сред които министри и други официални лица. Аеропланът се разбил в планините около град Талоди в граничния щат Южен Кардофан. С него пътувала правителствена делегация за участие в празника, отбелязващ края на Рамазана.Загинал героиски и министъра на исляма Гази ал Садик.

105

д-р Зорге

преди 11 години

Че как да стане тая работа, като 23 години службите ни са методично и целенасочено разбивани и използвани за разчистване на сметки,а агентите ни в чужбина бяха предавани и продавани на тоя който даде най-много...23 години ни набиват в главите, че нямаме нужда от разузнаване от армия от служби за сигурност - ще ни пази НАТО и Америка...А Америка само използва и захвърля - това ни очаква и нас и пак ще клекнем да ревем пред руската врата - ама дали ще ни отворят повече?

104

mama vi

преди 11 години

A, доктор Кеше! Цялата дандания с иран е заради неговите технологии. Те ще са достъпни официално на 21.06. Световните сатрапи се боят от тях и ще направят всичко за да ги спрат, но не могат! За сега има три книги и 207 апарата разработени от фондацията на доктор КЕШЕ! Безплатен ток, безплатно гориво, невъзможност за милитаристична атаки и ... потърсете Кеше и ще разберете.

103

Анонимен

преди 11 години

нали живеем в ерата на космическите открития, защо американците не ударят Иран отгоре два три пъти през сателита и готово, вече няма да има проблем. и една кибер атака да им дръпнат шалтера на цялата техника и готово . нали уж казват че който владее небето , той печели войната

102

до 61

преди 11 години

Ама разбира си, американците спечелиха войната!! К Р Е Т Е Н!!!!--Ето, човекът е изказал мнение и се е подписал накрая! Хвала на такива хора от племето ***.

101

малка рибка

преди 11 години

Студената война между Източния и Западния модел, започнала след втората световна война на територията на Германия не е завършила и до днес. Въпреки че Соцлагера се счита за разпаднал същите системи продължават да работят по цял свят.