434

бай Петко

преди 11 години

За изпроводяк да му платим пътните с авиоотряда, не 28 ами и 288 ако има, пак съм съгласен... и т.н.

433

1234

преди 11 години

На въпроса: Защо в Българя простаците са на власт си има на пръв поглед съвсем естествен отговор : Защото ги избират простаци.А простаците, както и глупаците, невежите, слабограмотните, лековерните, неосведомените, плиткоумните, некадърните и нахалните, както се знае, в България са мнозинство. Те всъщност са мнозинство не само в България. Но в България са управляващо мнозинство.Съдбата ни ще зависи от неграмотни хора до тогава до когато си ги избираме. Неграмотните компенсират този си недостатък с хитрост, демагогия, лъжа, купуване на гласове, кръчмарско народняшки речник и поведение, и добре го правят. Не им трябва на тях компетентност и интелект защото не им пука за нищо друго освен да се плакнат във власт, самолюбие и облаги. И представете си това се харесва на много българи! Абсурдно е, но е факт.

432

иво

преди 11 години

Този който пита може ли и той да наеме самолета е *** като ***.Вярвах, че е свестен но той излезна пълно ***.

431

TekezeseRASTIN

преди 11 години

Борисов призна: "ТиKBите" летели с правителствения самолет за контрола

430

до ай кюто

преди 11 години

не ти знам ай кюто но в това, което си написал има огромно противоречие- българинът мрази комунистите, а обича бойко- че нали той е един от тях, вярно, малко ги надскочи ,ама все пак си е техен.

429

Тихомир Томов

преди 11 години

Трябва ни нов 30 януари 1933 г

428

ДО 487

преди 11 години

ПРОДЪЛЖЕНИЕ:И ЗАТОВА МНОГО ХОРА С УМИЛЕНИЕ СИ СПОМНЯТ ВРЕМЕТО, КОГАТО ИМАХА ВСИЧКО, ХОДЕХА НА ПОЧИВКИ НО ИМАШЕ ЕДИН ГОСПОДАР, ЗА КОГОТО С ГОЛЯМ КЕФ НА ЧАШКА РАЗКАЗВАХА ВИЦОВЕ И СЕ САМОНАРИЧАХА ДИСИДЕНТИ

427

ДО 487

преди 11 години

И ТОВА СИ ИМА ОБЯСНЕНИЕ- ТОЗИ НАРОД В 1300 СИ ГОДИШНА ИСТОРИЯ САМО 200 Е ЖИВЯЛ НА СВОБОДА. ПРЕЗ ДРУГОТО ВРЕМЕ Е ИМАЛ ГОСПОДАР- ТОЗИ КОМПЛЕКС- ДА СИ ТЪРСИМ ГОСПОДАРЯ, КОГОТО ХЕМ ДА ПЛЮЕМ, ХЕМ ДА НИ Е ВИНОВЕН ЗА ХАЛА, ХЕМ ВЪТРЕШНО ДА МУ СЕ ВЪЗХИЩАВАМЕ КОМПЛЕКСАРСКИ Е ЧИСТО БЪЛГАРСКИ ФЕНОМЕН- ТОЗИ ФЕНОМЕН ДОВЕДЕ ЦАРЯ КАТО ПРЕМИЕР, МУТРАТА-НИМА НЯКОЙ СЕ Е СЪМНЯВАЛ ПРЕДИ ИЗБОРИТЕ ЧЕ Е МУТРА?

426

Лазаров

преди 11 години

Толкова просС на толкова високо никогиш не сме имале ..... ама простите си избират себеподобен.....

425

Анонимен

преди 11 години

ТО ИМАШЕ ЕДИН ДЕТО РАЗПРЕДЕЛЯШЕ ПОРЦИИТЕ, СЕГА ПЪК ТОЗИ- ПОЛЕТИТЕ- СЪДБАТА И НА ДВАМАТА Е ЕДНА И СЪЩА

424

arhar

преди 11 години

До АнонименНа въпроса: Защо в Българя простаците са на власт си има напръв поглед съвсем естествен отговор : Защото ги избират простаци. А простаците, както и глупаците, невежите, слабограмотните, лековерните, неосведомените, плиткоумните, некадърните и нахалните, както се знае, в България са мнозинство. Те всъщност са мнозинство не само в България. Но в България са управляващо мнозинство.Съдбата ни ще зависи от неграмотни хора до тогава до когато си ги избираме. Неграмотните компенсират този си недостатък с хитрост, демагогия, лъжа, купуване на гласове, кръчмарско народняшки речник и поведение, и добре го правят. Не им трябва на тях компетентност и интелект защото не им пука за нищо друго освен да се плакнат във власт, самолюбие и облаги. И представете си това се харесва на много българи! Абсурдно е, но е факт.

423

Анонимен

преди 11 години

Абе преди време нямаше ли един министър дето беше возил дъщеря си на абитюрентския бал със сложебното БМВ. Даже май розово го беше пребоядисал. Та доколкот си спомням този министър го разследва прокуратурата за този случай. А сега тиквата цял самолет пратил да му докарат футболисти, че да не скучае.

422

тикво,проста тикво

преди 11 години

Ако така се управлява държавата,вече е ясно защо сме на тоя хал от мутрата-премиер.Те,управляващите от герб и мутрата премиер,не просто лъжат,те лъжат спокойно, в националния ефир,лъжат ни хладнокръвно и нагло и в очите.И ако на простьо не му ясно каква е разликата между ЦСКА, Левски и тигрите на Аркан,пардон Бойко и да му обясняваш,мозъкът му има три гънки и няма как да го разбере.Сега разбирам,защо управляващата мутра разсипва спорта футбола.Ами всички водещи отбори да са равни на "тигрите"

421

Анонимен

преди 11 години

АЗ ПАК НЕ РАЗБРАХ- ТОВА ПРАВИТЕЛСТВЕНИЯ САМОЛЕТ ЛИ Е ИЛИ БОЯНСКАТА КАТАФАЛКА, ЧЕ КОЙ КАКТО ИСКА ДА СИ ГО НАЕМА. А БОЙКО ДА НЕ И ДИСПЕЧЕР ПОЛЕТИ ВЕЧЕ- ЧЕ ТОЙ ОТ ВСИЧКО РАЗБИРА, НО ЗА ТОВА НЕ ЗНАЕХ

420

супер анонимен

преди 11 години

Според устройствения правилник на Авиотряд 28, който регламентира дейността му, той е "авиационен оператор за изпълнение на полети със специално предназначение и полети за нуждите на министерства и ведомства". Според закона за гражданското въздухоплаване пък полети със специално предназначение са тези за превоз и обслужване на: президента, председателя на Народното събрание, министър-председателя, вицепрезидента , чуждестранни и държавни ръководители и лица, включени в състава на делегацията, придружаващите ги екипи, охрана и техните багажи.Та така стоят нещата, а в заключение ще кажа: Хвала на бат' ви Бойко как обръща всичко на бащиния!

419

до 481 - Въпросчета

преди 11 години

Колко ли се плаща за мълчанието на един журналист?А на медия?

418

до 479 - Смешко

преди 11 години

"...за да подържат формата си и в това няма нищо нередно..."?????

417

до 473

преди 11 години

Допълвам: Ако беше Станишев и тройната коалиция на мястото на мутрогона, до сега медиите щяха да го свалят от власт!Спомнете си, как медиите тръбяха и то с основание за ловните страсти на Първанов, които са детска невинност пред разпищовилият се самозван футболист ББ.Сега мълчат като пАтки.

416

Марсианец

преди 11 години

Искам самолет до Марс.

415

прагматик

преди 11 години

Практика е Авиоотряд 28 да изпълнява чартърни и редовни полети . В това няма нищо престъпно или наказуемо.Авиоотряда има достатъчно летци и стю'ардеси , които освен правителаствени полети могат да изпълняват и други , за да подържат формата си и в това няма нищо нередно. В последна сметка , наелата ги Авиокомпания им плаща всички разходи и командировки. Тук , според мен нещата не са ясни, кой ги е наел и кой е платил всики разходи.П Пенчев -шеф на Авиоотряда е солиден ръководител и летец.