295

Анонимен

преди 11 години

Комунистите ореваха орталъкаЛютви Местан орева пашалъкавсе са нещо недоволни пускат само лъжи долниНо истината винаги побеждавазавинаги за Бойко славата остава!След Левски, той е българин най-великспаси ни от скъсания комунистическия чепик!

294

до 460

преди 11 години

Пич слабо ни вълнува, какво теб те вълнува, защото теб само глупости те вълнуват! Това правителство ни закопа и ако ти не виждаш това си за психиатър!

293

Жаден ходи

преди 11 години

Аз например изключвах звука, а когато им писах на БНТ, да им направя забележка, че онзи *** вместо да коментира волейбола само разправя колко е велик Бойко ми изтриха акаунта от там и вече не можех да участвам в нагласената им игра свързана с снимка на деня! Тия буквално излизаха *** на Бойко, съжалявам за израза, но той е най-точен!

292

до 450

преди 11 години

Аз, да ти кажа не гласувам за някой, щото ме кефи как играе тенис. Гласувах за него и скоро ще ходя на море по магистрала, ще мога да стигна до много места с метро, ще тренирам в по -нормални условия. Поне нещо в моя живот ще се промени, защото преди гласувах за други, ама само една греда. Та като дойдат изборите, би ли ми казал за кого да гласувам, че да се променят повече неща в живота ми? Това е, което ме вълнува.

291

Анонимен

преди 11 години

Ами да, трябва да се благодари на Бойко, защото изгони крадливите комунисти и техните сътрапезници от ДПС и НДСВ, които бяха се настанили удобно и лапаха от държавната хазна като за световно! Доган лапна 2 милиона като хидроинженер?! Сега се подготвя за ядрен физик, та ако тръгне Белене да лапне още някой милион! Та Бойко ви направи най-голямата спортна зала на Балканите бе, там се играха световни финали по волейбол, какво сте все недоволни! Ами идете в Сев. Корея, тук ще управлява ГЕРБ още 20 г

290

до 453

преди 11 години

Не само по малка,но и па голяма!Щом клекне и току някой гейберист почва да му ближе ***!

289

Анонимен

преди 11 години

абе, знаете ли, че боко от 3 години не еходил по малка нужда, причината е , че тамън си го извади и някой му го налапа

288

Ирен - до 450

преди 11 години

Написах коментара по повод това, че в видиш ли чужденците са ни видяли що за стока сме. Разбира се, че всичко е вярно в статията! Жалко, че това не е по-силно от алчността и безхаберието на хората, които си смучат паричките и не им пука

287

ДС

преди 11 години

Добре бе, я ми кажете ако не беше тоя човек, дали щяхме да имаме зала, дали волейболистите щяха да стигнат до Лондон и дали щяха да ни радват толкова много? Аз съм възмутена от Софийската публика, защото тук в София е модерно да се ходи в "Армеец". Преди, когато всичко се случваше във Варна, хората подкрепяха момчетата и в добро и в лошо, а какво стана тук, биеме - викаме, в момента, в който резултата се обърне, залата се изпразва и "феновете" отиват да вършат други модерни неща.

286

Анонимен

преди 11 години

Какво значение има,че статията е писана от българин,иранец или нигериец? Истините в нея няма да станат по-малко.Жалко,че сте толкова *** парчета и не виждате по-далеч от носа си.Не виждате по-далеч от това,което ви казват псевдо-българските медии.Гласувате за Б.Б. , просто щото Ви кефи как играе тенис и щото прилича на супермен.Не сте се запитали,от къде идва,какъв е бил и какви ги е вършил.Дали дава 5 пари за държавата и народа? ХА-ХА. Смех,СМЕХ в залата.

285

Анонимен

преди 11 години

Голям срам. Защо се е родил толкова *** човек в България. А по-долни и противни от него са само тези дето му облизват...самочувствието.

284

до 446

преди 11 години

Благодаря ти , Ирен! Повече коментари нямам!

283

До 443

преди 11 години

Да, живея по-добре! Защото работя яко! Ако бях свикнал като вас на държавна далавера щях да съм зле! Сори!

282

Ирен

преди 11 години

Никой ли не си прави труда да види тук dw.de/dw/article/0,,16162169,00.html , че статията е писана от българин???

281

Bob

преди 11 години

@436 Такъв като Сашоооо Йовкоооов друг едва ли ще се намери... Почти всички мачове ги изгледах без звук заради тоя селянин. И как вика "БългариЕ, ГерманиЕ, ИталиЕ"... Ама то в цялата бенете една свястна мутра няма, какво да се очаква, всички са там доживот, че после следват децата им, внуците им...

280

До 441

преди 11 години

Пусни тогава за "Дойче Веле"! Ха-ха-ха... По времето на ГОЛЕМОТО ЧЕРВЕНО КРАДЕНЕ тия мълчаха като на.рани, а сега пускат сигурно двайста статия за спортната зала и всичко построено! Не ги кефи! По си ги кефеше Станишев!

279

Анонимен

преди 11 години

Пак паранои, пак ПЕС, социалисти и т.н. Все едно слушам речите на Ким Чен Ир. Където има демокрация трудно биха разбрали хора като този 439, чвече огледай се! Добре комунистите са лоши ами какъв е Б.Б.? Не е ли бивш комунист? Не ли бил член на БКП? Не беше ли лична охрана на БАй Тошо? Та нали всички знаят че си е плащал членския внос в БКП до 1991г. 2-години след като падна режима! Остави социалистите, либералите и демократите, по-добре ли живееш от преди 4-5години или по-зле? Това се питай.

278

Анонимен

преди 11 години

Лично ще му благодарим на Бойко на изборите.

277

Apis

преди 11 години

Станахме за срам и пред немците вече. След тая статия никога няма да пусна за ГЕРБ и тоя кратун.

276

Мими

преди 11 години

Ако бяха на власт червените крадци сега СЦЕНАРИЯТ ЩЕШЕ ДА Е САМО ЕДИН: щяха да са изтеглили милиардни заеми , щяха да раздадат трохчки за пенсионерите, огромната част щяха да я завлекат и вече щяха да са си гласували нов закон, че не носят отговорност за откраднатите пари по време на управлението им! Този закон си го напишете по холовете и кухните и докато гледате празните маси - гледайте го и него! Никъде и в никоя държава няма такава гавра!