11

Аптекар

преди 11 години

За новия вирус (с който ще бъдете заразени) има ваксини по търговската мрежа и аптеките.Само пари да имате.

10

Анонимен

преди 11 години

Медицината и фармацевтиката стават все по-модерни и развити, а болните още повече. Защо ли?

9

Анонимен

преди 11 години

Наистина е добре да не се прекалява с ваксини, а да се разчита организмът сам да се справя, не да се изнежва. Но има хора с хронични заболявания, които без ваксини биха прекарали грипът много по-тежко.

8

Анонимен

преди 11 години

Взимайте си йонизатори за вкъщи. Отрицателните йони оказват своето терапевтично действие по няколко начина:Отрицателните йони оказват своето терапевтично действие по няколко начина:Наличието на по-голямо количество отрицателни йони в кръвта води до по-бързо окисляване на серотонина с последващите положителни ефекти върху централната нервна система; Увеличават честотата на осцилациите на фините косъмчета в носа и по този начин предпазват от различни видове алергии, бактериални и вирусни атаки; Увеличават капацитета на абсорбация и усвояване на кислорода, като ускоряват процеса на доставянето му до клетките и техните ядра. Силно изразено е терапевтичното действие на отрицателните йони при хреми, синузити, бронхиални астми, алергии, мигрени, родилни и постоперативни болки.

7

Анонимен

преди 11 години

Вижте хората как знаят предварително ,значи все пак помнят кои щамове са пуснали !

6

Анонимен

преди 11 години

Нали намалиха лекарствата, преди месец си купих едно лекарство за 3,07 лв. , вчера за 5.99 лв. ?!

5

Якия Касапин

преди 11 години

Глупости,не е нов и не е грип ,а ГЕРБ....много по страшен от обикновенния....

4

Истината

преди 11 години

Истината е ЕДНА - това са врели-некипели и бабини деветини!!! Не се връзавайте на лънготенията на световната фармацевти4на МАФИЯ!!! оесвен това ваксините са ВРЕДНИ - това са малка доза вируси които се вкарват изкуствено за да стимулират имунната система и кой знае още какво съдържат. Хранете се здравословно, наблягайте на плодове, зелен4уци, домашен мед и СПОРТУВАЙТЕ!!! СПОРТУВАЙТЕ поне 4-5 дена в седмицата - спорт и здравословна храна, това е рецептата! Вси4ко другос са приказки за ***!!!

3

Анонимен

преди 11 години

2, че те и по принцип не си действат (В положителен аспект). Сложи ли си човек ваксина, тъкмо тогава е почти сигурно, че ще се разболее от този грип.Да не говорим, че и да го предпази, ще му навреди за много по-важни неща (Заради токсичните вещества в нея) - кон за кокошка.

2

!!!!!

преди 11 години

Само да не объркат и да ни пуснат от други вируси - приготвените ваксини няма да действат !!!

1

Анонимен

преди 11 години

Ползвайте сребърна вода и вероятно няма да имате проблеми. А децата не ги изнежвайте като само ги навличате да не би случайно да настинели, и не им забранявайте студени/газирани напитки. И не им мийте ръцете през половин час. Колкото повече грижи, толкова по-болнаво дете.И най-важното - не ги блъскайте с ваксини. Те съсипват имунната система, а могат да причинят и сериозни неврологични смущения. Ваксините са отрова и съдържат множество тежки метали.