318

Анонимен

преди 11 години

Борбата не е вече български спорт, защото там повечето борци не са българи, а са внос. Само Станка Златева май остана като българско качество.

317

Анонимен

преди 11 години

Да поздравим нашите българи юнаци с извоюваните най после след дълга суша бокотиквени тенекиени медали ! Браво !!!

316

Анонимен

преди 11 години

Бойко Борисов - ОСТАВКА!

315

ГРАЖДАНИН

преди 11 години

Свилен Нейков - оставкаСтефка Костадинова - оставкаБорислав Михайлов - оставка.Хайде бе другари, след края на олимпиадата е очевидно, че български спорт на практика не съществува. Така че имайте поне малко смелост и доблест!ПОЗДРАВЯВАМ ВСИЧКИ БЪЛГАРСКИ СПОРТИСТИ И ИМ БЛАГОДАРЯ ЗА ДОСТОЙНОТО ПРЕДСТАВЯНЕ!

314

Браво на "лъвов

преди 11 години

Заслужиха си тиквените медали тез юнаци! Честито "лъвове" !!

313

Анонимен

преди 11 години

Не се радвайте на малкото победи които направихме в групата и след това с Германия. Толкова ни бяха разрешили от световната федерация по волейбол. И то защо - защото приснахме Данчо Лазаров и зада се замажат нещата с него и да кажат сега видиш ли колко е била успешна годината ни разрешиха тези няколко победи. Иначе всичко ще си е пак същото никога няма да ни допуснат до финал.

312

qwerty

преди 11 години

След тези заглавия беше ясно, че няма да има медал....Русия, трепер?! България идваГермания на колене пред Велика БългарияСмазахме Германия, играем за медал!Велика България помете ГерманияБългария срази Полша и е на 1/4 финал на ОлимпиадатаФантастична България разби и Италия!

311

Анонимен

преди 11 години

Резил след резил. Най-срамната олимпиада на България за всички времена. Със спонсортство от ГЕРБ. Държавата унищожи и спорта у нас. Лапнаха гербаджиите милионите от Арена Армеец (а простият народ повярва че една зала ще ни донесе златни медали), стройтелството на която бе за сметка на вашите заплати, данъци, здраве и образованието.

310

Анонимен

преди 11 години

и срам за теб и правописа ти...

309

цеденевист

преди 11 години

В соца сме лягали на СССР! При Боико /демокрацията/се хванахме за палците.Руснаците ни тушираха в наи прехвалените ни и наи финансирани спортове-борба и волеибол.Честито на победителите,срам за наще спортисти!Провал за ;туристите; и спортистите ни!!!

308

Анонимен

преди 11 години

Не става въпрос само за отбора,виж някои коментари по-надолу и тогава ми казвай,че говоря глупости (: #nohate

307

mlad6ito

преди 11 години

334, кой е оплюл България бе момче стига с тия глупости България не е отбора по волейбол!!!

306

Срам и пак срам

преди 11 години

Каквото правителството (неуки, прости и некадърни начело с мутрата Б.), такова е и нивото на спорта ни (не тренирани, не можещи и слабаци). Финал!

305

mlad6ito

преди 11 години

а и да бяхме зели тоя мирижлив бронзов медал какво...никой не помни втория камо ли пък 3тите. Няма да забравя как един път на стадиона излизахме за тренировка и тренера изведнъж спря на пистата и вика: МРЪДНЕТЕ ДА МИНАТ ОЛИМПИЙЦИТЕЕЕЕЕ и гледам житните бегачи излизат с няква бабичка треньорка да се прават на лекоатлети.

304

Анонимен

преди 11 години

В другите страни имат много добра подготовка. Подсигурена им е отлична спортна среда. Докато България не обича талантливите хора и не им предоставя условия да се развиват. Тези хора играят от името на една страна, която не е направила нищо за тях, но си позволява да ги критикува и да им отчита грешки, ако губят, а ако печелят, си приписва заслуги.

303

Анонимен

преди 11 години

Хубаво оплюхте отбора вече успокоихте ли се?!Оплюхте и България,но има ли значение от нас българите какво друго може да се очаква...Въпреки всичките псувни и обиди..Аз подкрепям отбора,те можеха повече,но някои елементарни грешки бяха решаващи...сега ако искате ми давайте минуси затова,че не ги напсувах като всички останали,които се смятат за безгрешни...Никой не е перфектен! (:

302

mlad6ito

преди 11 години

вместо тия хомосекскуални дългучи да ходиха да играят тоя *** спорт и да разглеждат забележителности и да ми ходят в лондон 1 седмица преди олимпядата в 5 звезден хотел да бяха дали парите за болни деца или домове или нещо подобно. закриваме тоя *** спорт, бадминтони, волейболи не знам си какво и мислим как да оправим футбола това е спорта който вълнува 99% от хората по цял свят.

301

Анонимен

преди 11 години

Що не бях в Лондон да му завра това вино на Плявата в *** зад.ик. С какви олимпийци се гордееш бе *** ***? С един сребърен медал на Златева ли?Марш в Германия да бачкаш чиновник по архитектура, скапан долен ***!

300

са

преди 11 години

туристите пак ни преддадоха когато имахме големи очаквания.Никаква полза нямаше от всички тия фойерверки

299

Анонимен

преди 11 години

е обаче има още 114 държви които нямат нито един медал така че не сме най зле :)