71

gtf

преди 11 години

щото имаме толкова големи възможности, за тва никой не ще да стъпи тук. герп показа смайваща некадърност, държавата няма управление - всеки прави квото си поиска абсолютна анархия и корупция. Никой качествен инвеститор няма да стъпи тук, докато банда престъпници продължават да управляват...

70

bolka

преди 11 години

От днес спирам да чета статии с изказванията на нашите управляващи с техните напудрени слова. Ще чета само коментарите, защото те отразяват РЕАЛНАТА действителност в държавата ни.

69

К700

преди 11 години

И какво могат да им предложат хора измислили поговорката:"Не ми давай акъл, дай ми пари"

68

Анонимен

преди 11 години

Вижте сега, президента е прав този път, недейте да го плюете.България може да предложи огромен обем от суровина за производството на почистващи и миещи препарати за почти целия ЕС.Даже зоните, в които живее суровината ще ги картографират с европейски пари, за да стане ясно на всеки инвеститор къде да реазположи своята добивна техника.

67

Анонимен

преди 11 години

Е какви инвеститори са това след като ти Росене им плащаш всичко?

66

prorok7

преди 11 години

Ех, дойде ли времето да плачем за агент Гоце?

65

до 68

преди 11 години

Че те това и правят нашите политици. Гледат си кефа, кривят капата и гледат сеир. Не се вижда нещо да са се уморили от работа за родината и народа. Не ги мисли.......

64

Анонимен

преди 11 години

От 20 години само предлагаме на инвеститори. Те дойдат, оглозгат каквото могат и чупката. Защо собствената ни вода трябва да ни я продават ту англичани, ту французи ?!

63

Анонимен

преди 11 години

България ще стане европейска страна, когато от нея си отидат ориенталците.

62

!!!

преди 11 години

Г-н Плевнелиев - НИКОЙ, забравете за инвестиции. Докато бригада Герб на власт няма кой да инвестира нещо в България !

61

Анонимен

преди 11 години

Роско, заголи им бедро да ги предразположиш малко...

60

плевентутката

преди 11 години

имаме имаме. корупция, *** и бели роби. и робини. и магистрале. напред инвеститори.

59

Абе

преди 11 години

вицето къде се загуби, нали щеше да бъде много активна, а една новина не сме прочели за нея, да не е нещо болна?

58

Анонимен

преди 11 години

Кви инвеститори от Ситито бе, там са само банкери.

57

Dobrev

преди 11 години

Пореден епизод на Росен в страната на чудесата. Интересно какви са тези резултати и какво усещаме от това ние обикновените хора. Затяга се каиша все повече и повече да се докараме пред Европата, докато румънците усвояват пари и вървят нагоре. Нереалисточни звучат тези 12 милиарда лева на фона на миналогодишните няма и 200 милниона евро.

56

Анонимен

преди 11 години

За *** трябва един като другаря Сталин. Да ги вкара в пътя.

55

Анонимен

преди 11 години

Друго си беше Гоце. Ходеше си на лов човека, пътешестваше и го болеше за народа. Затова и хората го уважаваха. Защото в България уважават само този, който е началник, но нищо реално не прави, освен да си урежда положението.

54

Smurf

преди 11 години

И тоя е преминал на по-твърди субстанции, като целия министерски съвет а главния бос направо неприкрито се явява на обществени места качен високо на черешата .

53

Анонимен

преди 11 години

Роска няма смисъл да се трудиш за тези неблагодарници българите. Гледай си кефа като досегашните, криви си капата и им гледай сеира само. Такъв народ друго не заслужава.

52

tyno

преди 11 години

ТОЗИ ЗАМЕН Е С МЕКИ КИТКИ НЕЗА ПРЕЗИДЕНТ А БИХ ГО НАЗНАЧИЛ ЗА ЧИСТАЧ И КАТО ДИПЛОМНА РАБОТА БИХ ГО ОДОСТОИЛ ДА ОЧИСТИ ПОДЛЕЗА ПРЕД ЖЕ *** ГАРАТА В СОФИЯ ВИЕ СКАПАНИ СТОЛИЧАНИ ПО ТОЧНО МЕРДИ ВИЕ САМО ПЕТНИТЕ ТОВА ТОЛКОВА ВЕЛИКО ИМЕ БЪЛГАРИЯ НАПРАВЕТЕ ЕДИН РЕФЕРЕНДОМ ПРЕДЛОЖЕТЕ БУРГАС ИЛИ ВАРНА ДАВИДИТЕ ЧЕ НЯМА ДАЖЕ ДА ОСТАНЕТЕ СТОЛИЦА ЗАЩОТО В СОФИЯ ИМА САМО МЕКИ КИТКИ И И КРАДЦИ ЧАО