86

Анонимен

преди 11 години

СИГУРНО СА ЗАСЕКЛИ РАЗГОВОР между български спасител (гларус) и ливанска туристка

85

имигрант

преди 11 години

До: Рудолф ХесАми Рудолф Хес бяга от Германия на 10 май, 1941 година като излита от Аугсбург със Месершмит като каца близо до едно село в Шотландия.Предполага се, че причината да избяга в Шотландия е промяната в политиката на Хитлер, който първоначално е имал планове за Британската Империя да му стане съюзник, но след това се обръща на 180 градуса.

84

do komentar 90

преди 11 години

да се оправят?Aре ние да оправяме ***,а ти да гледаш a?????

83

Анонимен

преди 11 години

САМО ТОВА МОЖЕМ ДА КАЖЕМ и на Иран и а на Афганистан и на Америка и на Израел да се оправят---- България какво и е виновна

82

Анонимен

преди 11 години

дам и аз днес пуснах колет, караха ме да попълвам някаква нова декларация и искаха да видят какво има вътре, нищо че е за България пратката.

81

Анонимен

преди 11 години

не остана незамесена страна

80

boyanmw

преди 11 години

Ей,как ще го борим тоя тероризъм...-Плевенчето кака му Стефка Ко го завела на волейбол, да размахва некоординирано ръчички и да изпада после в логореен екстаз.-БоТик уж при Камерън, ама май го киснат в басеина на "Брейниак" за рубриката "Кой плод плава", да видят дали ще потъне.-Цветко пък търси експлозиви в баките с варена царевица на ромите и следи за зъл дюнерджия- камикадзе по снимка на концертите на Вазелин по морето.Една дебела Лиляна остана,да проверява кебапчетата по плажа...

79

Анонимен

преди 11 години

--Ало, Бургас, тук Ливан. Чуваме ли се?--Чуваме ви много слабо, щото нещо гръмна преди малко...

78

Крис до 47

преди 11 години

Вземи малко просвети главата си и почети, не ръси глупости ти и тези като теб. Тези земи никога не са били на тези измислени евреи. Защото това население на израел наричащо себе си евреи не са потомците на онези изгубени племена, това хазари приели юдеизма. Палестинците са едно от онези изгубени племена и имат повече право на над тази земя, разбира се днешните "евреи" никога няма да признаят това, а и всячески се опитват да го прикрият.

77

до 79

преди 11 години

Нашите служби вярно на вързано куче 'ляб не могат да дадат, ама могат да гледат отстрани и да насърчават с бездействието си този който дава 'ляб на кучето" Внимавай да не те ухапе"Та нашите служби под дерективата на ЦРУ и МОСАД бяха зайчета домакини. Само да го играят присъстващи на еврейско-уродливите им инценировки на наша територия.

76

и

преди 11 години

Аз се сещам, че бяха сложили по време на вързодителния процес бомба в колет които гръмна в колетното гишие в Горна Оряховица и уби няколко човека. Тогава не излизаха много тези новини, но почнаха да искат паспортите като се подават колети....

75

Рудолф Хес

преди 11 години

Откъде знаеш, че съм Шотландия?

74

Щирлиц

преди 11 години

Ало, Мюлер! Брато, мини на фейса,че тука ни следят! :)))) А на телефона ми падна батерията! Виетнамски е!

73

Анонимен

преди 11 години

а па мене ми се чини че наште служби на връзано куче ляб не моат дадат

72

имигрант

преди 11 години

До: Рудолф ХесХайде, предателя на нацистите пак изплува във форумите. Бе я ми кажи, ти що така предаде своите собствени приятелчета - партай камараден та чак в Шотландия забегна, а?Може би защото отдаваш предпочитания на скоча пред шнапса?

71

до 74

преди 11 години

Че причините които си изброил за да нападне камикадзе еврейски граждани са смешни. Ако Това са причините, не би ли следвало да се унищожи и един бус с българи примерно, заради нашата политика спрямо Сирия примерно...дето сме им изгонили сирийският посланик? Дето сме допуснали еврейски граждани на наша територия за да го играят туристи по казината ни? Или не ти идва в кухата чутура че точно това което изброи като причини е идеалната почва на МОСАД да ударят точно в България и да имат оправдания?

70

Разобличителя

преди 11 години

И аз мисля че "Хизбула" няма нищо общо с този атентат. По скоро може това да е дело на "Гладио".

69

Бени

преди 11 години

Повече от сигурно е че е атентатът е замислен и подготвен у нас . Поръчката 100% идва от вън но изпълнителите са нашенци . Интересно защо не ровят около ДПС там може да искочи голяма риба . Нека не забравяме че тяхно дело бяха всички терористични актове включително и този на гара Буново .Интересно защо не кажат че и ставащите пожари също са терористични актове ? Правено е и преди това и пак от активисти на НИЕ сега ДПС ? И преди е било горещо но не е горяло така . Аманот глупости !

68

Анонимен

преди 11 години

от 53 до 57Какво казах, с което събудих съжаление в теб....

67

Рудолф Хес

преди 11 години

До руснакаЩирлиц ти ли си?