132

псст

преди 12 години

Как да не ти домъчнее за онзи чичко с мустачките....

131

Анонимен

преди 12 години

*** в Бъкгария само спират развитието на страната,използват ги само за политика и нищо друго.На някой така му е удобно.Б.Б.и той голям го вади и нищо не иска да направи.

130

Анонимните

преди 12 години

Стига сме търпяли! *** ***! Турците в Турция! Арабите вън! Българите в България!

129

петър

преди 12 години

Този Велко май си го търси.*** си е ***,няма развитие.А Чочоолу да се възроди и накаже

128

До 146

преди 12 години

Прав си. Преди време, един български генерал с прякор Чочоолу е дал пример за това, как трябва да бъде третирано това малцинство, ако иска да бъде търпяно да живее сред нас. Тогава Пловдив се е умирил, а *** са си знаели мястото.

127

Анонимен

преди 12 години

Да се смени името на селото на с. Ангел , какво е това катуница - звучи *** .

126

Не ругайте Velkо

преди 12 години

Velko/150, 156/ е прозрял в бъдещето - наистина ще играе ятаган /по-точно, негово осъвременено медицинско пособие, с което ще им *** "***", та да не плодят малки паразитчета/. А на *** ще връзваме тръбите още преди да влязат в пубертета, за да не цвъкат мелезчета от пияни българи.Освен това, обяснете му на Velko що е това "***": Това е "неверник", който изповядва религия, различна от тази на мнозинството. В България мнозинството са християни, ясно е кои са "***" тук.

125

Що за правосъдие?!

преди 12 години

Съдебната институция се занимава със спорове и проблеми, възникнали между хора. Тук случаят е друт:1. *** плюе в лицето на човек и се държи агресивно спрямо него2. Маймуни заплашват хора3. *** убива човекВ случаи като гореизброените:1. Зоосанитарните служби евтаназират агресивните маймуни. Това са техни рутинни задължения и не подлежат на обсъждане, не е нужно специално разрешение2. Едва тогава съдебните власти се занимават с онези, които са допуснали маймуни да вилнеят сред хора!

124

Анонимен

преди 12 години

Съсед направи забележка на *** - стига сте ровили в казаните, защото умирисахте района.*** - след 10 години, когато ние ще управляваме България, вие българите ще ровите по кофите !*************** Фактите : *** са бъдещето на България според Американския посланик у нас ...

123

Анонимен

преди 12 години

Преди време една германка на плажа каза : "Хитлер беше лош човек, но направи едно добро дело - ние нямаме *** ! ".

122

55723

преди 12 години

Почнахме да интегрираме ***. След дълги години усилия днес всички /почти/ слушат чалга и всякаква *** музика. Съжалявахме ги, че си нямат държава. Вече я имат - дадохме им нашата. Имат си собствен съд, свои закони, могат да крадат и дори убиват безнаказано. Живеят както им харесва - пълна интеграция. С тия темпове на раждаемост скоро ние ще сме малцинство и ще трябва да си търсим нова родина. Нашите деца вече заминаха-0 впрочем и

121

?!!!

преди 12 години

бенатова КЪДЕ Е ДА ДРАСНЕ ЕДИН КОМЕНТАР ЗА "ИНЦИДЕНТА"Мамка и *****

120

Българин

преди 12 години

Който както си го направи братя българи.В моето село има много ***,ние българите останахме малко,но вървим с високо вдигнати глави и не даваме на никой гък да каже,те си знаят че са на чужда земя и трябва да се съобразяват с нас.Питате се как става това?Като надуеш един-двама ***,другите вече си знаят.Не се оставяйте да ви правят на ***,черната *** е страхлива,бой до дупка и тва е няма друго решение.

119

Хектор

преди 12 години

Това не е нашата държава дайте да си направиме нова или да запретнеме ръкави и да проявиме НУЛА толерантост към НЕПРАВДАТА НАВСЯКЪДЕ КЪДЕТО Я ВИДИМЕ или како казва Бате Сашо-запретни ръкави борбата ни е ТУКА

118

Velko do 152

преди 12 години

Pak 6e igrae qtagana

117

Анонимен

преди 12 години

тая история каквато е представена доста ми прилича на на филм,в който единият е най-големият гадняр,а другият е супер добър човек.Само че тук филма свършва със смъртта на добрия.Тая история е доста вмирисана,изсмукана от пръстите.Едва ли и Жертвите са толкова невинни за колкото се представят.

116

Анонимен

преди 12 години

Няма ли вирус,който мори само ***??!!

115

anonimen

преди 12 години

Smurt za ***!Da iztrepeme taq sgan!

114

До Velko

преди 12 години

*** що не дойдеш да ми ги кажеш в очите тия простотии дето ги пишеш,нали си арабия.

113

anonimen

преди 12 години

Abe tiq kurjavi *** o6te li gi vla4at po sudili6ta!Nqma li koi da izbie taq papla4!