171

Гард

преди 11 години

Едни от най-смислените и едни от най-критикуваните коментари в днес.бг винаги са били на охранителя.Нищо не искам да кажа.Просто факт!Мен ми харесва. Винаги точен.И никога никого не обижда, толерантен. Много ме кефи! Даже си мисля, че ми е приятел във фейсбук...ако разбера кой е, ще го попитам може ли да го рекламирам сред приятелите си, защото не говори за политически групи, партии и каквото и да е от този род, но винаги е патриотичен и народно настроен!

170

Анонимен

преди 11 години

дО 186 ХАХАХАХ блазя им на кокошките на *** , браво на жената да е жива и здрава , но не трябва да се битовизира разговора , сигурно в брюкселската бюрокрация има много какво да се подобри , само си ппмисли на колко езици се превжда всеки един документ , на колко езици се превжда всяка среща , това са товнове хартия и пари , но няма как , един ден и ние ще искаме на еврото да пише на кирилица и да сечеме и ние наши евро монети , ние сме само 5 год. в ЕС и смятам че вече има разлика , усеща

169

Охранител

преди 11 години

До 185:Да,доминиращи са,но нещо куцат,защото основната иде би трябвало да е всички в тези съюзи да живеят по-добре...а какво се получава?Шепа хора живеят все по добре,за сметка на всички останали все по-обедняващи...не може да се построи сграда в Брюксел на не знам си колко етажа,за да седят там не знам си колко ЕС депутати,които да демонстрират загриженост за кокошките и да симулират работа за невероятни заплати,а за хората да не им пука...майка ми отглежда най-щастливите кокошки в ЕС!

168

Анонимен

преди 11 години

До 183 защото пишеш по смислено сега ще ти отговоря и по смислено , живееме в 21 век не в 19 , век на повсеместна глобализация , като в термина глобализаия не влагам смисъл само и единствено в наличието на големи мултинационални компании , глобализация искаме или не искаме има във всички сфери на живота и в този смисъл ни е сме членове на НАТО и на ЕС , тоест нашата политика може единствено и само да бъде политиката на тези два съюза , които са доминиращи и определящи в днешно време.

167

Охранител

преди 11 години

Навсякъде, където съм писал, че което и да е наше правителство, трябва да води независима, националноотговорна политика...да сте видяли в последните 78 години някое наше правителство да е водило такава политика...и стига с вашите руснаци и комунизи...май не вдявате какво говоря изобщо! Точно затова В.Левски след Народее???? е сложил цели три въпросителни...защото не знаем още от време оно, какво искаме...

166

70321

преди 11 години

До Анонимния - оня, които се опитва да изясни нещо на някой си 150- вземи да прочетеш повече - каква ти Куба през 1948година ???Неграмотници ... А като заключение - да, така е, но чети, или ако си чел - опитай се да запомняш, иначе - получават се глупости !

165

Анонимен

преди 11 години

До 180 защо ти по руския посланник ли си падаш , явно това дисвкретно ни намекваш

164

Охранител

преди 11 години

Голяма част от публикуващите постове тук, са влюбени в Уорлик...това е извода!

163

а

преди 11 години

Башаре, купи ли си въженцето?

162

chicago

преди 11 години

Твърда валута(долари) петрол,(интенданско обурудване)- оръжие,това са пропуснали да добавят.Посланието е:Като си отида аз си отива и базата ви.

161

Анонимен

преди 11 години

Башар Асад моли Путин да му отпусне малко долари , смях в залата , ако въобще разбирате за какво става въпрос . хахахахахахахахаха

160

Анонимен

преди 11 години

Виб какво *** и в Американската история има черни петна , да имало е експлоатация и тъсрговия с роби , да когато се овладявали Запада естествено е че за засегнати и индианците , но Щатите имат нещо велико и това е тяхната конституия , знам че не разбирате за какво става въпрос , отървали са се от робството с цената на една от най-кървавите Грабждански войни ,а днрес имат *** Президент , за теб *** ниеден това е нещо като *** Президент защото предполагам какъв е начина ти на мис

159

Анонимен

преди 11 години

Идеологията КОМУНИЗЪМ подържа тероризма в света.

158

Анонимен

преди 11 години

Смешковци забелязвате ли какво сика Сирия заем в " твърда валута " , този термин не го бях чувал отдавна или по точно от 22 години , твърда валута означава едоно ДОЛАРИ , едно време хартийките на речени " Преводни рубли " и " Валутен лев " не означаваха нищо и тогава беше най-важно да се сдобиеме с валута по така нареченото второ направление сиреч ДОЛАРИ или в краен случай МАРКИ , а забелязахте ли че Русия ще изнася Петрол за Сирия къде ви останаха приказкзните приказки за целта на Щатите .

157

Охранител

преди 11 години

В САЩ, никога не е имало терор, нито към завареното местно населени...в резерватите, нито към афроамериканците...никога...абе *** ли сте?

156

Охранител

преди 11 години

Да, да, в американската история никога не е имало терор...хахаха...дори към собствените съграждани...там терор, никога не е имало...абе *** ли сте???

155

Анонимен

преди 11 години

До 150.Ти си точен ,че Русия подкрепя държавите на терора,защото и те са такива.Русия от 1917 г. прави изност на революции. Пример -Целия социалистически лагер-Испания1936 г-Куба 1948 г-Чили с Алиенде и много др. Тя изби 40 милиона от собствената си страна.Те само на това са способни.

154

djem

преди 11 години

IMIGRANT STRA6NO SI TYP AMA MNOGO TYP

153

Охранител

преди 11 години

Термина "терористична държава" в съвременната политика го наложиха от САЩ. И според тях, всички, които не са с тях, са терористи! Ако не към настоящия момент, то са потенциални такива и все някога, ще бъдат обявени от САЩ за терористи, когато им изнася...

152

Анонимен

преди 11 години

Тук някои говорят за единични терористи така,че все едно по рождение са си терористи.А схемата е проста.Терористи се появяват там където държавата е самостоятелна и силна икономически,или е подкрепена от други богати и силни държави.Защо няма в Северна Корея?САЩ като се намесят някъде,а те се намесват уж винаги за добро,но винаги там дето държавата се справя и без техните заеми и лихви и се появяват терористи.Това си е начин за ръководене.Бой с бухалката и после си плащаш за охрана.