86

до 109

преди 11 години

По-полека, още малко ще изкараш че Черноморието е Лазурния бряг!

85

Охранител

преди 11 години

ББ, ако можеше да се опре поне на малкия пръст на Т.Живков, въпреки, че не съм гласувал предния път за него, щях сега да гласувам, но за съжаление, той е просто един много *** нарцис, който освен собствения си интерес, нищо друго не гледа и ни изложи пред цял свят, не само пред ЕС, а на всичкото отгоре и позволи неконтролируемото подобряване стандарта на ***, за сметка на кадърните и работещи българи, тъй че може само фигура от три пръста да получи от мет...гарантирано ОТ МЕН!!!

84

до 105

преди 11 години

Как западна ? Днес се прибирам от София за Варна по Тракия....20 км хубава настилка се редуват с 40 трагична при която ако решиш да настъпиш по-мощна кола с 140-150 може да си удряш главата в тавана й. Едва след Пловдив до Ямбол 150-тте км нова настилка става да шофираш с повече от 150. И докато си биех аз главата в тавана при 130-140 км в участъците неподлежащи на коментар се оглеждах наоколо....пожълтяли оклюмали слънчогледи и в далечината тухлите на неизмазаните къщи на села.

83

Рейгън

преди 11 години

Е,и? И като спретнат една война ти какво ще правиш?Ще съчиняваш поеми за 6-ти американски флот?Нима?

82

Охранител

преди 11 години

Защото им беше хубаво на поляците, чехословаците, сърбите ...и другите, затова като дойдеха тук изсипваха цялата оливерница с олио върху шопската салата, защото олиото, захарта и доматите , както и сиренето при тях бяха много по-скъпи отколкото при нас, защото правешкия хитрец Т. Живков клецаше както си иска Брежнев срещу прегръдка и две целувки по двете бузи...де да беше и провъзгласилият се за негов наследник ББ толкова хитър!!!...но не жалък е!!!

81

Анонимен

преди 11 години

Щатите може и да са гадни като политика, но хиляди пъти предпочитам АЛФ и Женени с деца пред бозавите руски филми за алкохолици. Все пак с тях израстнахме.

80

Анонимен

преди 11 години

Какво ще гледам назад.Каквото е било-било.Важното е,че сега не се трае!

79

до 100

преди 11 години

Ами 2001-2005 всичко беше много хубаво, почти толкова като преди 89-та, обаче след 2005-та всичко западна.

78

Рейгън

преди 11 години

Роналд Рейгън към Горбачов: Ние и вие сме с по една кощница в ръка,обаче нашата кошница е по-пълна от вашата!И Горбачов разбра и капитулира.

77

Анонимен

преди 11 години

Сега, че е по-лошо от тогава, така е. Но и тогава не е било добре.Простите работници от простолюдието и тяхната изродска челяд са се ползвали с повече облаги от интелигентните хора, учени и висшисти.

76

Охранител

преди 11 години

Много повече българи си измряха от стрес след 1990

75

анонимен

преди 11 години

Точно.Деца не се интересуват от политика и не драскат по форуми.

74

до 93

преди 11 години

от ЧЕРНОБИЛ много българи си умряха от РАК,УДАР, ИНФАРТ!?

73

do 85

преди 11 години

BIL E STAR NEUSPYAL KOMUNIST DA ZNAESH .S D S sa neuspelite komunisti na znash ?

72

Анонимен

преди 11 години

По времето на диктатора тошо - Комунистите ни лъжеха,че ни плащат,а ние ги лъжехме,че работим...хихихи

71

до 90

преди 11 години

Ами точно затова ти липсва онова време, защото тогава е било детството ти. А то не зависи от политика, децата не се интересуват от тези неща. Аз бях дете преди 10-8 години, което си е доста скоро и тогава също висях навън до късно.

70

Охранител

преди 11 години

Ако не беше се родил гнусният пълзящ плазмодий Горбачов, можеше да не сме по-добре, но и по-зле от това, което сме в момента, нямаше да сме!!!!!!!!

69

до 79

преди 11 години

Защо според теб историята с "мумията" открита на стадион Васил Левски през 2001-ва беше потулена? Защото жената е била изнасилена, убита и зазидана от син на червено велицие през 60-те.

68

до 79

преди 11 години

Такъв *** и смотан народ като нашия не 9, не 7, ами дори 3 милиона не заслужава да има!

67

Анален Седераст

преди 11 години

Демонокрацията унищожи 2 милиона българи за 22 години....