111

ПСЕВДОИКОНОМИКА

преди 11 години

Икономическата политика на правителството е в основата на на тоталния колапс на производство в България !Цените се увеличават по 2 причини :1. Високи цени на суровините, енергоносителите, транспорта и картелното споразумение на големите тъговски вериги.2. Намаляващото потребление, кара всички по веригата да надуват цените за да запазят поне част от печалбата.Извод - съсипаната в полза на чужди монополи и родни олигарси бг икономика, продължава да потъва и влачи целия народ към дъното...

110

.VVV

преди 11 години

Ти нали си на държавна ясла,стар козел,дето лющи млада върба.Не се грижи за нашите искания.

109

Сталин

преди 11 години

Тошо, Тошо, къде си мале да станеш да видиш какво направиха тия КРАДЦИ на БЪЛГАРИТЕ и да отидат на БЕСИЛКАТА , АМА ТО И НАРОДЪТ ТИ Е ПРОСТТТТТТТТТТТТТТТ

108

Гиго

преди 11 години

Цена не се копае!

107

Стар Комунист

преди 11 години

Вижте сега, тея от герп постоянно повтарят че трябва да се работи, а ние не сме свикнали така. Ние ще си избираме БСП и ДПС, те да си въртят далаверите, нас това не ни засяга докато дават и на нас.

106

същински

преди 11 години

Шишо Бакшишо

105

Професора

преди 11 години

Ако Бойко Борисов можеше да прочете мислите на народа сам щеше да се застреля.

104

Професора

преди 11 години

До 116На никакъв хляб и вода да не се държат.Нареждаш ги на опашка.В началото на опашката има лаптоп и бесило.Избират или да преведат незаконно придобитите си милиони в сметката на БНБ или да се мятат на бесилката.

103

Анонимен

преди 11 години

От всяка мандра по една пита ...капка по капка - милионер...

102

до 122 от Яско

преди 11 години

Ти явно си кучофоб, аз не съм кучофил, но пък съм комуноидофоб, хаха-хаха

101

Българин

преди 11 години

Боко,прати първо данъчните при Валю (ти знаеш кой Валю),па чак тогава пращай при другите!Направи заплатите и пенсиите поне като в "страдаща Гърция" и тогава народа ще забрави дори,че си бил МУТРА!!!УСПЕХ БОЙКО!!!

100

a

преди 11 години

Миро, до което си се докоснал, все си го обърквал още повече!

99

майна

преди 11 години

Миро кажи на ББ, колко много пари открадна през мандата и как от кучкар и ветеринар стана милионер, а до края на мандата ще станеш мултимилионер.Разкажи му за най-новата си далавера как ще продадеш с авера си от ирландската афера св.ВАСИЛЕВ НАЙ-АПЕТИТНните ветеринарни лечебници с много земя на морети и по курорти.Гарантирано от ГЕРБ и миро найденов

98

Гевреков

преди 11 години

Имаме новина Бареков е постъпил в болница с херпес на устата след фелацио.Б. Тиквов си е запазил час за гинеколог.

97

Българи

преди 11 години

От България съм си...тук живея и тук ще умра ! Същия кавал съм и аз ! Възмущението ми е от вечното оплакване, което слушам по цял ден от различни хора, от отрицателната енергия, от това вечно да търсиме виновен за наще си неуспехи, царе сме да мразим да колим и бесим, а собствения двор прилича на сметище !

96

Яско

преди 11 години

Един урунгел в квартала отровил кварталния пес, пожелавам му тройно да му се връща.

95

Луцифер

преди 11 години

Всички били на власт до сега и незаконно забогателите се затварят в един стадион и се държат на хляб и вода докато докажат,че са невинни.Жалко,че нямаме такъв голям стадион.

94

до 108

преди 11 години

Хей рязана бургийо.... с Българина никой не се е оправил а вие сте роби до живот на ***...тежка е кармата на Българина,но въпреки всичко България ще Пребъде... За вас курдски и еврейски мукар в дупата! Хубав ден от мен!!!

93

дегустатор

преди 11 години

Кашкавали,сирена,салами,суджуци,луканки и др.хранителни продукти от жив. произход обвити в найлони и полителиени са незрели и безвкусни,яжте се ги.Едно време да помните такива.

92

папарак

преди 11 години

108, ти откъде си? любопитно ми е в коя държава мразят българите но учат български. разбирам изблика ти на възмущение но експресията му не чини..