165

Анонимен

преди 11 години

след "показните" акции по морето, сега ще се удари и "цветът на престъпността" - онези нашенци, които волю-неволю не са сколасали да си платят борчовете към държавата. Всички ги знаем кои са - това не е Ковачки, комуто съдът опрости 15 млн. от същите борчове, не са и братята Диневи, отървали се овреме чрез продажба на увътрените си от задължения фирми или Доган, Станишката и други видни консултанти, а и ромите. Това сме всички ние, които плащаме и носим на гърба си цялата тежест на "риформата".

164

някой да ми каже!

преди 11 години

Пуснаха снимката на терориста, убил 6 човека, нека някой да ми каже, колко хора на ден убива правителството в България, обричайки го на глад, мизерия, безработица. Снимките им всеки ден ги показват по телевизията, без да спират и какво от това? Писна ми, да ме правят на будала, хора по-прости от мен!

163

Shark

преди 11 години

Здравната каса ни ощетява постоянно. Да се спре лечението за здравно НЕосигурените ***. ВЕДНАГА!!!

162

Анонимен

преди 11 години

Мобилните оператори вече могат да вдигат цените, като включат в тарифите си и ръста на инфлацията, съобщава под глава "Преса". Клаузата, записана с дребен шрифт в договорите, е в сила от март тази година. ВСЕКИ ТЕ ДЕРЕ ОТ КЪДЕТО НАМЕРИ ЗА ДОБРЕ!!!

161

Реалист

преди 11 години

Ако в България има 1 милион ***, то неплащащите здравни осигуровки *** не може да са повече от 200-300 хиляди. За децата плаща държавата.Голямият проблем са българите в чужбина, които няма как без сериозно охарчване, да декларират, че са постоянно в чужбина. как си представяте, че някой ще се вдигне от една държава до България, само защото трябва да декларира на Дянков, че живее и работи от 20 години постоянно в чужбина?

160

Анонимен

преди 11 години

Докато Агенцията по заетостта се хвали с намаляване на безработицата вече трети месец поред, европейската служба за статистика Евростат отчита постоянно увеличение на негативния показател у нас, пише "Сега". Според европейските данни към края на юни безработицата у нас е стигнала 12.4 процента, което е ръст с 0.2 процентни пункта спрямо май и с цели 1.2 пункта ръст спрямо юни 2012 г. ЕДНО ГОВОРЯТ ДРУГО СТАВА!!!!

159

преди 11 години

Всяка година ГЕРБ отклоняват милиони от здравната каса, за да запълват дупките в бюджета и за да прикрият далаверите си. Затова така реват за тия осигуровки, това е истината!

158

безработен

преди 11 години

Това с ромите си е държавна политика. Въпроса тук е как да постъпим ние. Освен това лихварството май е незаконно, обаче ти да видиш върху просрочени осигуровки тече и лихва - това ако не е обирджиство здраве му кажи. Пожелавм на всички вас да сте живи и ЗДРАВИ, защото не знам до къде може да стигне наглостта на т.нар. държавници. Пожелавм ВИ въпреки качващите се ежедневно цени винаги да имате нещо на масата, а ако останете на тъмно заради неплатен ток приемете го като романтична вечеря на свещи.

157

куч

преди 11 години

Защо да се дължат пари за нещо, което не си ползвал?

156

Баш Майстора

преди 11 години

Народе *** Български!!! До кога ще Търпиш Положението до Което те Докараха Лъжливите и Крадливи Български Политици??? Не е ли Време да се Събудим Всички от Летаргията и с Оръжие в Ръка да Поставим Всичко на Мястото си!!! Това е Единственният Път!!! Видяхме Последствията от Мирните Преходи - Докараха Народа до Просешка Тояга!!! Бог да Пази България!!!

155

Анонимен

преди 11 години

Сигурен съм че няма да погнат ромите.

154

xeminguei

преди 11 години

Ами изчистете задълженията които са отпаднали по давност и тези на хората в чужбина които не трябва да плащат ,и ще видите че не се дължат пари на здравната каса . Имаш нямаш лекар , ползваш не ползваш медицинска помощ , живеещ не живеещ в България си длъжен да плащаш , на кого и за какво?. Дянков плаща на чиновниците здравните осигуровки а сега ще им увеличи и заплатите , а чичо на село да яде домати и да плаща здравни осигуровки.

153

безработен

преди 11 години

До кога да търпим тази мизерия? Какво още трябва да стане за да покажем че се борим за оцеляването си? Битката ни е всеки ден да оцелеем до следващия. Тези които ходят по моловете и карат нови модели коли все на кредит го правят и си е тяхна работа,а все по тях съдят. Има хора които не желаят да се обременяват с още дългове. Инфлацията е по-голяма от колкото я обявяват, безработицата също - Какво правим? Доброволно се отказвам от няколко метра асфалт, колкото да покрият осигуровките. Писна ми!

152

Анонимен

преди 11 години

до 189, Що за човек си да завиждаш за бебешката храна.Ти изобщо знаеш ли за какво говорим точно в този случай- тази храна струва близо 25лв кутията и стига 4-5 дни.Знам от личен опит за това мляко и за какво заболяване става дума.Засрами се!

151

социално гето

преди 11 години

Тук все повече ще става гето - социално гето, гето на не-мислещите, гето на не-възпитаните и не-възпитаваните, на простите, на наглите, на ромите, на дегенератите, на маргиналите, на безпомощните, на нещастните, които не могат да променят своя живот, като заминат и не могат да променят и живота на България - като останат.Защото има множество тежки проблеми, които сами си създаваме непрекъснато!

150

Полезен съвет

преди 11 години

Съветвам всеки българин, при нужда от здравна помощ да следва "челния пример" на ромите - директно в най-близкия център за спешна медицинска помощ. По закон нямат право да му откажат или да го върнат, а ако не могат да го лекуват са длъжни да го транспортират до първото здравно заведение, което има възможността да направи нужните изследвания и лечение. Щом ще е по закон - така да е.

149

Анонимен

преди 11 години

Само да ви питам , ние по прости ли сме от *** ??? Те като се разболеят или пострадат направо отиват в Пирогов или спешните центрове в страната , и там естествено ги приемат, и лекуват защото по закон нямат право да им откажат спешна медицинска помощ , е кой е по хитър ние или *** ????

148

анонимен

преди 11 години

имам съседи които се осигуряват върху минимална заплата но вземат детски за децата си а даже и държавата храни детето им -бебето защото го изкараха алергично и държавата плаща хуманата му и всичко това без да му правят тестове. Нап как така не проверяват големите български фирми които на хиляди работници декларират един доход а под масата получават други пари.

147

селянин

преди 11 години

Този *** Цеков ли Меков ли е я да обясни , а безработните от къде и как да си платят осигуровки като нямат доходи?Щото ей сега вече ще има издевателства и пребити инспектори и *** от здравната каса.

146

докога бе

преди 11 години

Как навремето нямаше усигуряване и приемаха хората без да ги гледат на някви комютри дали са заблатили,как ставаше бе хора,а сега ако умираш може да не те приемат и да ти кажат купи си бинт и марля от аптеката и те чакаме..Каква е тази пародия,защо трябва да плащаш за преглед,нали уж си усигурен,а пак ти искат лев...Докторите се изхитриха и като идеш на държавно,ти казват че си за частния му кабинет,каква е тази мафия бе хора..Значи кражбите на шефовете трябва да ги плащат безработните,долу-герб