111

боби фром берк

преди 11 години

а къде са амнести и човешките прева

110

до Работодател

преди 11 години

Работодателя не плаща нищо на бременната. а написаното от теб е доказателство за олигофренията на българския пишман работодател

109

Анонимен

преди 11 години

Това са пълни глупости, бременна неможе да бъде уволнена, не може дори и да бъде съкратена, без съгласие от инспекция по труда, сега ако има някои шматки дето не си знаят правата си е техен проблем

108

боби фром берк

преди 11 години

ясно е ,че не си работодателама ти пожелавам да си такъв в българия след 20 години

107

Работодател

преди 11 години

как ви друса комунизма не е истина..защо работодателите да плащат всичко? да не мислите че всички фирми работят на 300% печалба или че печатат пари?детето да не е бъдещ служител на фирмата?детето е бъдещ данъкоплатец в тая държава. работа на *** държава е да се грижи за майките, за детските градини, за училищата и т.н. - защото всички плащаме данъци на тая *** държава ДО ГРОБ.

106

боби фром берк

преди 11 години

в договора би трябвало да има и права и задължения,ама не ти изнася да го разбираш

105

боби фром берк

преди 11 години

като си намислиш че печалбата трябва да е 300 на сто...все ще ти е виновен работника и държавата

104

боби фром берк

преди 11 години

абе нещо нема наплив за работници.сичко е от немай къде

103

bobi from berk

преди 11 години

аз съм сигурен,че ти като работодател си големо цвеке

102

Анонимен

преди 11 години

кви права бе вие сте българи! Дръжте се като такива- търпете си тихо и кротко иначе съседа доносник ще ви снесе в доклада. Дебнете се, завиждайте си, живейте си както си знаете- какво ви пълнят главата с глупости за права- Нямате такива! Ей ся ши фана мобилния и ще звънна на Бачи Кико да ви оправи, вас само черин жип ва плаши щото кой знае чий човек се вози вътре, тука сите са бандити и го знаете! Ше ми пишете за права, ей са шва Оправа!

101

Tина

преди 11 години

Еее, от такива като теб съвсем в скоро в България ще останат само неграмотните и лудите. Теб, *** не те ли е гледала или си паднал от Луната? Живея в чужбина и тук никой не уволнява жени само защото са забременели, напротив стимулира се раждаемостта. П.П. Хайде нека направят работната заплата поне 1500 евро и жените ще си стоят в къщи, ти толкова ли даваш заплата?

100

баф мааму.....

преди 11 години

ЛЕСНО Е- ДА ПОДАДАТ МОЛБИ И ДА СТАНАТ ***. ЩЕ ЖИВЕЯТ И ЩЕ СИ РАЖДАТ НА ВОЛЯ.

99

Анонимен

преди 11 години

Селяните са си селяни,дори и в интернет.

98

do 116

преди 11 години

maykati be ne poznali

97

axaxaxxa

преди 11 години

Bal sym gi i bremenite. Da si stoqt pri myzete be. A ako myzete im ne stavat da sa mislili 15 minuti predi 15te minuti. Mogat da gi zastreliat tia myve shtom ne se grizat za jenite si. A i dete bez bashta ne si e rabota.Samo shte se mychi ot nego chovek ne stava.

96

анонимен

преди 11 години

По тая логика никои да не ражда и да се стопим като нация за още сто години !!!Това е като най- красивото нещо се смята за престъпление от някакви невежи като 108 !

95

майчинство

преди 11 години

То няма майчинство 2 години, но детските и издръжката на 1 дете от държавата стигат на майката да не работи и да си гледа детето. Не случайно имам познати, които раждат там, а не в БГ..

94

до 106

преди 11 години

За това там хората са на светлинни години от нас,защото всеки си гледа работата.Първо никой англичанин няма да отиде при работодател,който още на интервюто се вижда,че е мошеник и второ,ако види,че работодателя му се опитва да го цака,се обажда където трябва,идват едни данъчни,социални и какви ли още не и на този "бизнесмен"му разкатават фамилията.....защото както казах,там всеки си гледа работата.Сега разбра ли защо никога няма да се доближим до Англичаните.

93

до 112

преди 11 години

Като са ти такива "велики" възможностите,не се прави на големия шеф ми хвани жена ти да работи за теб,поне да си "изработи" ходенето до Малдивите.Хахахахахах

92

Анонимен

преди 11 години

за *** няма такъв проблем . герб ги спонсорира !