161

Анонимен

преди 11 години

Фабриката за пантофи Китай и чугунената пустиния Русия щяли да надвият САЩ и запада.Смях в залата!!!

160

с.до 193

преди 11 години

Това,че аятолаха е бил в изгнание няма никакво значение!Ислямската революция помита светския режим през 1979 и установява шериат!И е подкрепяна активно от СССР между другото!Иран е бил просперираща и богата държава!Сега е владение на *** ***!

159

до 102

преди 11 години

Абе какви глупости пишеш,*** ли си

158

Анонимен

преди 11 години

Като толкова ви харесва Иран и Сирия заминавайте за тя беднотия. Ако предпочетете друго - вземете високо квлалитетна специалност и взимайте $10 000 на запад.

157

Анонимен

преди 11 години

Фото от Reuters, като винаги, чиста работа. Този на танка Т-55 олицетворява оръжие на всички тези простаци и те правят молебена, за да техния алах помогне на полето на битка и да не спре мотор на този раритет.

156

с.до 191

преди 11 години

Защо изобщо трябва да сме зависими от някой!?Руснаците са поставили Бантустана в енергийна зависимост и се възползват безогледно от това!И всеки друг би го правил на тяхно място!Тия приказки за голямото приятелство и прочее са простотии!Всеки си гледа интереса!Като се изпокараха с украинците и в най-лютата зима мръзнахте като кучета да не би да обезщетиха България после!?А страната нямаше никаква вина!Приятели,ама другия път!С такова мислене винаги ще бъдете роби!

155

до 193

преди 11 години

Ако не беше свалян шейх Пахбави Иран щеше да е просперираща и светска държава а не бедно свърталище на фанатизъм и екстремизъм.

154

до 192

преди 11 години

Правилно...Голяма армия,ама ниско качество...Китайци...***

153

до 182 тъпанар

преди 11 години

Абе тъпчо неграмотен Аятоллаха беше в изгнание във Франция бе! *** не се появиха отнякъде. Помисли малко.

152

с.до 185

преди 11 години

И какво като се намесят Китай!?Те нямат стратегически ядрени оръжия и го знаят много добре!Ако американците го закъсат нали се сещаш,че от Китай ще остане един голям паркинг!Да не дава Господ де!САЩ разполагат с изключително мощна и добре екипирана армия!Колкото и да ги мразите няма как да кажете на черното бяло!В момента китайците няма как да противостоят на САЩ!На руснаците също!Факт!

151

184

преди 11 години

КАКВО МИ Е ЧЕРВЕНОТО НЕЩО БЪРКАШ,НЯМА ОТ КОЙ ДРУГ ДА СМЕ ЗАВИСИМИ,ДРУГИЯ ВАРИЯНТ Е ТУРЦИЯ-МАЙ Е ПО-ДОБРЕ РУСИЯ,А УПРАВЛЕНИЕТО НА БЪЛГАРИЯ Е ДРУГ ВЪПРОС НАШИТЕ МИЛИ ПОЛИТИЦИ

150

Анонимен

преди 11 години

Вчера четох в Хюрриет, че голяма част от бунтовниците са говорили на английски а други са били от Либия и от Ал Кайда. Отишли в Сирия в името на Джихада за да настане шериат там. Така им е било обещано. В Комсомолская Правда пък прочетох, че Израел имал влияние над бунтовниците. С това се е похвалил самия Либерман пред Путин когато той бе на посещение в Израел.Всички тези войни и жертви са жертви на Ционизма. Докато съществува Израел и евреите в САЩ и Русия ще има още много войни.

149

до 176

преди 11 години

Повече прилича на арабски. Беднотията тласка хората към религиозен фанатизъм,леви идеи и диктаторски модели. Хляб срещу свобода. Само дето не западът им е виновен,ами те самите.

148

с.до 183

преди 11 години

Ами всъщност някога са си били еврейски въпросните земи!А и след като всичките *** се обединяват срещу израелците и ги нападат е редно да си понесат последствията ми се струва!Да бяха победили!След като са победени обаче това е положението!И България е губила територии по този начин!Vae victis както казват римляните!Ако изобщо знаеш какво значи!

147

kireza

преди 11 години

Иран съвсем правилно постъпва,защото след Сирия е Иран а след него е Русия.Бисмарк на времето упорито е съветвал да не се напада Русия защото не се знае с какво може да отговори тя.Хитлер не е обърнал внимание на завещанието на Бисмарк и загуби,а можеше да разгроми Англия.Въобще запада е смятал СССР за колос на глинени крака,не са отчели духа на руският човек.Ако НАТО нападне Иран,то Китай ще се намеси,дори с цената на 3-та световна е заявил н-к щаба на китайската армия!

146

с.до 181

преди 11 години

Нищо не клепам!Просто констатирам някои истини!Ти знаеш,че съм прав,ама не трае сърце червено!Мда!:)

145

до 178

преди 11 години

Киркорчо,завърши с окупиране на чужди земи,известно като крадене или ги дрънкаш колкото да не заспиш.

144

с.

преди 11 години

И да добавя,че САЩ ако решат ще пометат Иран за точно 5 дни!Как ще виете като линейки тогава направо не е истина!Само с авиация ще ги съсипят!Ако пък се обединят с Израел,Великобритания и Франция *** и 5 дена няма да изкарат!Някога Иран е била супер държава!Шахът е бил прозападно ориентиран и са си живеели екстра!Пращал е ирански младежи да учат в най-престижните университети на държавна издръжка!И после идват *** и досвидания!Аятоласи и публични бесилки!Лек ден както се казва!

143

ДО 177

преди 11 години

КАТО ТЕ ГЛЕДАМ КАКВИ ГИ ТВОРИШ МАЙ НЕ СИ В БЪЛГАРИЯ КАКВО КЛЕПАШ В ОТРИЦАНИЕ НАЛИ СИ СИ ДОБРЕ ТАМ КЪДЕТО СИ,РАЗСЪЖДАВАЙ ЗА ТАМ

142

Анонимен

преди 11 години

До 177. Прав си. Рашките сами живеят, като скотове и на други не дават да живеят като хора.