53

Анонимен

преди 11 години

Абе тези не разбраха ли, че ние не пасем трева?!

52

до Ели от Елена

преди 11 години

Вината е персонална и се казва Бойко- унищожаването на разузнаването, вътрешната и външна олитика, чист слугинаж на американците. А за кулите в америка отдавна се доказа, че са дело на америнските тайни служби , за да имат повод да нападнат Афганистан и Ирак. Това е голата истина- другото са манипулации. Защо веднага дойдоха пак американските тайни служби да "помагат" в расзледването- за да замажат следите.Защо не дойде КГБ, например?

51

Анонимен

преди 11 години

Абе....тука покрай нашия блок от един месец обикаля един с едни и същи дрехи ама.....кога ли ще го аргасам......

50

Ели

преди 11 години

Не можете да приемете, че за някой неща България и правителството и просто нямат вина. Такова нещо е трудно да се предвиди и предотврати. Америка е една от страните с най-голям контрол на сигурността....ама и там им смъкнаха двете кули въпреки всичките им ЦРУ-та, разузнавания и прочие.

49

Анонимен

преди 11 години

излиза че е обикалял българия 2-3 месеца с едни и същи дрехи

48

Пунктуация

преди 11 години

На такава "достоверна" новина и трябват три а не само една въпросителна в края на заглавието.

47

пиночет

преди 11 години

така е, като начело на държавната власт е един некомпетентник, обграден с други такива- то не бяха фалшиви дипломи, фалшиви доктори на науката, не бяха корумпета. За да замажат цялата си престъпна организация, Цецо гордо прочете имената на разузначачите ни по света- да ги знаят всички- егати разузнавачите и тайни агенти, като защитените свидетели срещу мафията- на втория ден всички знаем кои са. Целта на тази некадърност е да смажат службите, за да не разследват онези 12 мафиотски групировки

46

Анонимен

преди 11 години

Затова има толкова много вицове за милиционери

45

Анонимен

преди 11 години

Интересно ми е , защо ни занимават с тия глупости всеки ден. Боли ме фара. Да не би някой днес да ми изкара надницата, докато милиционера си смята трудовия стаж в първа категория и 20-те брутни заплатки, които ще вземе да се пенсионира.

44

Инспектор Тихчев

преди 11 години

12-13 дни вече след атентата милиционерите все още са на ниво снимка на терориста,затова и делата се влачат с години...

43

Анонимен

преди 11 години

"Нов запис от камера давал детайлна яснота за лицето му." Записът ни го изпратиха колегите от Тел Авив...

42

Crazy

преди 11 години

Тея *** само сензации търсят. Как нямаше един да се сети, че на терминал 1 няма полети за Израел!!!!!!!!!!!!!!! те винаги са на терминал 2!!!!!!!!!!!!!! Егати и фалшивата информация!!!

41

Анонимен

преди 11 години

и пак не разбрах този от снимката жив ли е или е мъртъв той ли е камикадзето или е помощника или е случаен човек

40

подривна дейност

преди 11 години

От както гнилият режим на пожарникаря е на власт, не е заловен нито един чужд шпионин, нито един терорист, нито един контрабандист, нито един религиозен фанатик, нито един търговец на оръжие. Точно обратното, те са поощрявани в антидържавната си подривна дейност от Цецо Лажецо, чрез бездействието му!

39

Некадърен

преди 11 години

ЦвЦв е най-слабият вътрешен министър, който изобщо е имала България. Некадърен. Човек без никакъв, не само оперативен опит, но и с липса на какъвто и да е нюх. Комплескарско чувство за кариеризъм. Неграмотна лексика, очевидно липсващи ерудиция, професионализъм и обща култура. Фройдистко озлобление и злопаметен. Наизустени купешки изрази, фрази с изумително профански сложни съставни изречения. Цецо Апартаменто превърна МВР, по време на режима на пожарникаря, в наказателна бригада от мутренски тип, с безобразно дилетантски разследвания, със скалъпени досъдебни производства, с лъжци, превърнати в поръчкови дежурни свидетели.

38

до 42

преди 11 години

Кво ти виновен пожарникаря само не разбрах....надявам се в тази ''война'' ти да си първа линя пехотинец...от тия дето изкарват макс 2 секунди :) на другите форумци същото пожелавам...съвсем от сърце.....ей така без лоши чувства !

37

Анонимен

преди 11 години

Всеки ден ще им четем смехориите и оправданията, а не обясненията защо се стигна до този случай-а то е ясно-некадърност и некомпетентност. Факт е, че това се случи при гербавите.

36

тоталната глупост

преди 11 години

Както е тръгнало, войната между Израел и Иран ще се състои на българска територия. Поради тоталната глупост на режима на пожарникаря!

35

Sin

преди 11 години

До 29/анонимен-кое точно те учудва за комунистите. Че то при гербавите ви освен комунисти и такива, които крепяха милиционерщината на Тато по пътя към светлия комунизъм-идиотизъм други има ли? За твое сведение Станишев дори и Доган никога не са били комунисти и милиционери-това е факт, поради което и гербавите злобеят доста от това.

34

от Женския пазар

преди 11 години

Цецо спешно моли някоя врачка от Женския пазар да дойде да му гледа на кафе. Срещу два лева. Въпросът му към врачката е: Кой е атентаторът?"