32

До НАТО

преди 12 години

Офф аре трепете го и тоя камилар че ми писна от него .

31

Анонимен

преди 12 години

a v siria za6to se trepiat? ne6to ne mi e iasno. to 6te da e kato ot edinia kra4ol v drugia.

30

Анонимен

преди 12 години

Обмисляли американците - те са го замислили целия този арабски цирк , обмисляли били..Жалко за хубавата подредена Сирия - за арабска държава си беше направо разкошна. Асад неслучайно си избра и такава съпруга - защото искаше напред да отиде държавата му - не като Ердоган да се увива в забрадки кадъната му.... Тези във Вашингтон собствения си народ за нищо го нямат - важното е войни да има , оръжие да се продава и петрол да се лее. Кой ще мре им е все едно!

29

osata

преди 12 години

Много войни са се водили, и справедливи, и завоевателни.Моля се само който и да е военен конфликт да не засегне България пряко или косвено!

28

Хриси

преди 12 години

Браво САЩ, Браво НАТО Българите сме зад Вас !Убийствата трябва да спрат ! Асад трябва да си плати, както Кадафи !

27

ФГ

преди 12 години

КЪДЕ ЩЕ СЕ НАМЕСВАТЕ БЕ ТЯ РУСИЯ ВЕЧЕ СЕ НАМЕСИ ПЪЛНО С РУСКИ КОРАБИ ИЛИ САМО СИ ПРАВИТЕ ВЯТЪР НА МИРИЗЛИВИТЕ ДЗУРЛИ.

26

до 18

преди 12 години

и като се събуди - краката отвити и потен.

25

Анонимен

преди 12 години

26 - Иран не е крайна цел, просто поредната, значително по-важна стъпка от Сирия

24

Bg

преди 12 години

Amerikancite naglo se namesvat vav vatre6nite ne6ta na suverennata strana Siriq , Dori provejdali taini operacii. A nima ubiistvoto na Siriiskiqt ministar na otbranata, negoviqt zam m.r, kakto i na o6te dvama ministri ne e delo na podmlna Amerikanska operaciq. Siriicite trqbva da proumeqt tova i da otgovorqt sas sa6toto na amerikancite, Trqbva da likvidirat tehni ministri za da sa kvit!

23

Анонимен

преди 12 години

Целта на цялата работа е Иран.17, 18 накратко ви намеква за какво става дума.Разработките Keshe всяха паниката у световните монополисти.

22

До 18

преди 12 години

Пич ти наистина ли вярваш на това? на 21 април е имало среща на която той е представил технологията си пред учени от много страни, да си чул някъде някой учен нещо да е казал или да е еуфоричен от невероятната технология?Второ защо се чака 21 ви септември? На мен повече ми звучи като печелене на време за нещо. Ако иран имаше такава технология, досега да са превзели света, най-много ново оръжие да покажат.Но със сигурност няма да видим гравитационна технология, защото засега поне такава няма.

21

перо

преди 12 години

Много стрнен народ. Как така ще се прекъсне кръвопролитието с тайна по голама военна помощ.Там амеиканци не живеят . В името на какво се намесват във вътршните събития в една суверенна държава.

20

Анонимен

преди 12 години

Значи САЩ подкрепят терористите! Нищо чудно!

19

Анонимен

преди 12 години

Тези официално си признаха че са в основата на гражданската война в Сирия! Значи досега е имало помощ, но сега трябва да стане по-голяма! Мухльовци! Само гледат къде да предизвикат кървави конфликти!

18

Анонимен

преди 12 години

Писна ми от тея американци,навсякъде се месят по света,свалят правителства...наглостта им е безгранична.

17

попо

преди 12 години

Нещо за призиви от страна на световните ръководители за примирие и спиране на бойни дествия по целия свят по време на Олимпийски Игри? Или тази година искаме война и няма да призоваваме за примирие?

16

Анонимен

преди 12 години

От този момент международните граници ще престанат да имат реално значение. След като преди време първата система беше построена и експлоатирана, се установи и нейната функционалност за нуждите на човечеството. Едно пътуване, например от Техеран до Ню Йорк, ще отнеме максимално около 10 минути.

15

Анонимен

преди 12 години

Иранската фондация Keshe ще се откаже от своя лиценз върху редица нови уникални технологии, като например разработените от нея гравитационни системи (Magravs), и ще ги предостави за свободно ползване от цялото човечество. Учените от целия свят ще имат възможността по едно и също време да се запознаят с въпросните технологии, така че да могат работят незабавно с тях. От този момент международните граници ще престанат да имат реално значение. След като преди време първата система беше построен

14

Анонимен

преди 12 години

американците гледат само как да си продадат оръжията, за да излезнат от *** криза

13

а

преди 12 години

Кво обмислят, бе, брате.... те са си решили отдавна, че ще са на всяка манджа меродия. Не им е за първи път да говорят за човешките права. А те са най-голямата заплаха за света, най-нагло нарушават човешките права