28

от снимката

преди 11 години

тия двамата кибици,зад табелата на Макдоналдс, ми приличат на милюбци май....

27

нищо лично ама...

преди 11 години

когато се заби ракетата.. а-а-а самолета в пентаграма..а-а-а пентагона казаха че температурата била толкова голяма че всичко било изгоряло до пепел..обаче........ пак намериха паспорт на един от атентаторите.. много здрави тея американски документи се оказаха.. не че нещо ама ако тръгне някой да прави нешо подобно едвали ще ходи със информация за себе си и от къде идва

26

Анонимен

преди 11 години

Задай въпроса правилно.

25

Мамантос

преди 11 години

Има ли още съмняващи се, че това е автопровокация в стил "11.09"?Да: "--", не: "+"

24

Анонимен

преди 11 години

Фотошопа ни е нелегална версия и забъгна. Ще почакате малко.

23

селянин

преди 11 години

Ей голяма напредък имаме в това разследване.Досега какво ни показваха ,*** на терориста?Сега вече ще го видим и в лице.

22

тука има тука нема

преди 11 години

техниката двоен сандвич "лъжа-истина-лъжа" действа във момента със всичка сила..всичкото това недоумение се контролира стриктно за да го приемем като некомпетентност на бг-службите, докато ционистите налагат лъжата която трябва да приемем за истина..

21

Анонимен

преди 11 години

Скоро ще видим лицето на атентатора от Бургас .............................................................................А кога ще видим лицето ЦЦ в Централния Софийски затвор?

20

osata

преди 11 години

Имаме видеонаблюдение почти навсякъде. На местата с камери има понижение на престъпността и се прави постоянен мониторинг на обстановка."Е, добре де, нали точно при този случай човекът е заснет от видеокамера! Та няма ли някой/някои/, който да следи на монитор лицата със съмнително поведение? Не е достатъчно да има само техника, трябва да има кой да я разчита, следи и веднага да предприеме необходимите действия. А така - регистриране постфактум е като "след дъжд - качулка". Непрофесионализъм.

19

Анонимен

преди 11 години

Тука във форума много от пишещите са абсолютно гола вода.Атентата беше само преди седмица и много хора искат сега и веднага да се установи всичко.Крайно несериозни и дилетантски мнения.

18

Гого Идиото

преди 11 години

Ей ся! Момент, само да го нарисуваме....

17

до 13

преди 11 години

чантата може и за лаптоп да е,ама вместо лаптоп......"бомбичка" :)

16

Цвък

преди 11 години

Скоро ще измислим какви нови лъжи да разпространим. Не сме се още разбрали с авигдор.

15

Анонимен

преди 11 години

ne be nomer 6, knijkata ne e nogova, toest i snimkata ne e. ako si sloji svoia snimka, zashto mu e falshiv dokument?

14

Анонимен

преди 11 години

стига с тоя атентат! АМАН

13

Желев

преди 11 години

,,Лицето е дошло в Б-я с цел туризъм,затова не е забелязано.Ако беше декларирал,че идва с цел ,,тероризъм,, си е по-друго,,нали?

12

Анонимен

преди 11 години

Според мен чанта с лаптоп му виси на корема:) Къде ли е сега? Много въпросителни,а смислен отговор няма

11

HETO

преди 11 години

Айде стига сте баламосвали народа! Толкова измислици вече се създадоха около тоя атентат! Явно е, че се прикрива нещо и някой си върти политическите интереси. А на общността се хвърля от време на време захранка, за да се създаде вид, че всички са заинтересовани от разнищването на случая!

10

Анонимен

преди 11 години

Цветанов обясни, че от терористичния акт на летището може да се предположи, че има някои пропуски. Тоя само предположения прави,пфуууу никога не е бил в час както и партията му!!!!

9

:)

преди 11 години

Колко килца изглежда този,заграденият?! Щото доктор от Бургас казал,че само краката му тежали 52 кг:):) Май нещо съвсем се обърка...