123

осеменител

преди 11 години

Добро парче!Бих му напълнил устата с мъжко фрикасе...

122

Анонимен

преди 11 години

Вижте каква е тяхната цел 5strike/bg/invitation/bylink/74632

121

Анонимен

преди 11 години

В Германия всеки ползва здравни услуги според размера на осигуровката си. Може и тука да стане така. За неосигурените и бедните - социално здравеопазване, без право на прегледи от светилата в медицината, другите имат прави на VIP стая в болница, по-добри лекари и т.н. Лошото е, че така не могат да се източват толкова много пари.

120

Анонимен

преди 11 години

Браво на социалистите, винаги са показвали че поне малко мислят за обикновения човек. За Доган с две ръце-но никога повече за комунисти и ченгета.

119

асд

преди 11 години

Много обидни епитети ми идват на главата за г-жата. Първо да оповестят какво точно е завършила, че е начело на здравното министерство, както и кога го в завършила. Защото в последните години станаха много висшистите от разни свободни университети с купени дипломи, а струва ми се тази е точно такава. А за да се справиш с това трудно министерство и с цялата медицинска материя, се иска да си доста умен и опитен. Не ми изглежда на умна, за опитна, май само в далаверата е натрупала опит.

118

Анонимен

преди 11 години

И след няколко години като стане някакъв преврат и дойдат новите 'спасители' на България да кажат - Ами тези осигуровки не се признават, почвайте да плащате от начало. Друг е въпроса къде отиват сега парите, май за разходи на мутрите.

117

ААА

преди 11 години

Ако имах избор аз бих се отказала да плащам здравни осигуровки. Направления или няма или се чака с месеци да си запишеш час. Така и така си плащам за прегледи, поне да си спестя разхода за осигуровките, които пълнят хазната и осигуряват само на *** права. Месечните суми, който мога да си спестя като невнасям осигуровки ще ми покрият без проблем необходимите профилактични прегледи.

116

Анонимен

преди 11 години

Отново БСП спря един *** закон на комунистите. Тия за 3 години какво ли не разсипаха вече. Проблемът им е, че нямат никакви експерти на никакво ниво. Дянков не може да стъпи на малкото пръстче на Орешарски, да не говорим за тая здравна министърка, която и хабер си няма за какво става въпрос.

115

Анонимен

преди 11 години

Тази връткалница на снимката, какво още ще измъдри?

114

Анонимен

преди 11 години

Това *** са голяма работа щом и вие като тях искате да не плащате осигоровки и да се лекувате,да ползвате ток и вода да не плащате,да не работите а да ви хранят.Това е рай бе .

113

неосигурен

преди 11 години

Тия що не се гръмнат? Не плащам осигуровки и нямам намерение да плащам, защото това са пари, хвърлени на вятъра. Т.н. Здравна каса ми покрива разходите за лечение като ида при Джи Пито с хрема или мазол. За другото така или иначе ме карат да си цакам под различни претексти. Аз като се разболея от грип или трябва да ми резнат мазола нямам проблем да си платя 20 лв. дет ми прибира ДжПито вместо ежемесечните 100 на ЗК.

112

Анонимен

преди 11 години

До демократ 122/Прав си че е било така през комунистическо, но е имало стабилни закони- зависи баща ти откъде е взел дънките, заради които е брал ядове.

111

наблюдател

преди 11 години

Е каква е тая министърка на здравеопазването? Това, че от медицина не разбира си го знаехме, сега показа, че и от право не разбира :). Тая е поредната Калинка. От къф зор ще ми вкарва подобни очевадно противоконституционни текстове? В ДОК си има специален раздел с огромни правомощия за държавата да си събира вноските. Това, че са лентяй и не правят нищо не е оправдание. Да ги закрият, ще спестим от разходи. Аман от *** предложения.

110

Анонимен

преди 11 години

Това е най-разсипническото управление, което някога сме имали за последните 23 години. Наистина се оказаха много по-зле и от станишевци.

109

коко

преди 11 години

а това моме ще иска ли документ колко пъти съм таковал жената

108

Teal'c

преди 11 години

системата е пробита това е ясно.Ясно е и че всеки критично мислещ човек няма да налива вода за пиене в пробит съд.А той не може да се поправи трябва нов..

107

Демократ до 122

преди 11 години

по Тошево време не можехме да ревеме и да се оплкваме от властта,защото директно ни пращаха за храна на прасетата в Белене,тъй че замълчи уродлив комунисте.За едни дънки баща ми изяде такъв бой у милицията,че само на ум пцуехме комунистите и светлото им бъдеще...

106

икономист

преди 11 години

Законът може да е елементарен, ясен и точно да определя условията за ползване на безплатна медицинска помощ както е в нормалния човешки свят. Всеки трябва да има право на избор и сам да решава как и при кого да се лекува и осигурява. Затова има частно и държавно медицинско обслужване и всеки може да избере начина как да се лекува. Но от милиционер трудно икономист се става, най-лесна е уравниловката-акъл не се изисква за това.

105

ха-ха-ха

преди 11 години

Тая овца изчислила, че ако 1 млн. си платят неплатените осигуровки щели да влязат в бюджета на касата около 300 млн. А аз изчислих, че ако ПП ГРОБ върнат единия млрд. от резерва на касата, особено след като Конст. съд излезе с решение, че това което са направили е некоституционна, в бюджета на ЗК ще има още 1 млрд. Още повече, че решенията на съдилищата са задължителни. Но не виждам да са го привели в изпълнение.

104

Анонимен

преди 11 години

И аз веднъж да се съглася с нещо от опозицията :D"Трябва да се търси ПРИЧИНАТА защо хората не си плащат здравните осигуровки"... щом е толкова за хубаво?! :)Щели да се съберат повече пари в някаква каса!Ок, но оправдано ли е от гл. т. на обществото да се наливат пари в една нереформирана с-***, която бива източвана всячески?!Друг е въпроса, кой забърка през последните 20 г. тази безумна каша!В никакъв случай не мога да кажа, че здр. с-*** каквото беше преди '89та можеше да продължи да съществ