393

жори тъпото

преди 11 години

до 448 - охранителНе съм му фен.Може би можеше да се изкаже и по друг начин...Но и по начина по който се е изказал не намирам нещо кой-знае колко смущаващо...Явно определена група хора обаче имат интерес това да бъде преекспонирано ...Бъди здрав

392

hunt

преди 11 години

Къде е тоа, ъъ, миниатюрния ти мозък?? Премиер?? WTF?! Задължителна вазектомия и/или химическа кастрация за питекантропите, които избраха ... това.

391

Анонимен

преди 11 години

До 436Премиера не е от нас. Или с две думи, отказваме да сме толкова отчайващо прости. Просто се набива в очи един въпрос: как е стигнал дотук? Калинка ли е, малинка ли е?

390

Охранител

преди 11 години

До 446-жоро ***:Никой разумен човек не тъгува по тези, които се изредиха в последните 23-24 години!!! Можеш да си сигурен, но виж за теб съм сигурен, че ще тъгуваш за ББ, когато го няма...

389

Анонимен

преди 11 години

Досега се съннявах, но вече съм убеден. За прототип на Бай ***, Алеко е използвал банкянския картоф. Нема друг начин!

388

жори тъпото

преди 11 години

До 434,435 и со..Другари, вижда се от самолет че тъгувате по Станишев, съчувствам ви, той би се изказал доста по - мазно, точно само както мазно умеят да го казват би-сексуалните. Бойко е мъжкар, може да не се е изказъл по точно най-официалния начин който е свикнала и иска да чува софийската червена аристокрация, но не е вмъкнал никакъв контекст с изказването си, а платените драскачи преекспонират и преекспонират казаното докато почнат да си вярват и после изживяват оргазъм след оргазъм....

387

недоволен

преди 11 години

тикво излез си без охраната разходи се из провинцията и ако можеш прибери се аз съм от сливен моля мини от тук

386

РЕЗИЛ!!!

преди 11 години

ЕХ, ПРОСТАКО -*** И ***.ДА, ДА ЗА ПРОСТАТА МУТРА С КИЛИЙНА ОБРАЗОВАНОСТ И УЛИЧЕН ЕЗИК БОЙКО МЕТОДИЕВ БОРИСОВ ИДЕ РЕЧ.СРАМ И ПОЗОР ЗА ТАКЪВ НАРОД С ТАКАВА ПРОСТА,АЛЧНА И НАГЛА МУТРА ЗА ПРЕМИЕР.ПФУ!

385

Охранител

преди 11 години

Народеее...!?!?!? Докога ще си избираме ***? И след, като сме си разбрали грешката с избора на поредния ***, защо нямаме смелостта и силата да си поправим грешката...?

384

bai_bradyra

преди 11 години

Къде е тоя, якият касапин. След малко ще дойде ... при голямата мутра

383

Петър

преди 11 години

Човек не може надскочи себе си дори , когато се казва Бойко Борисов и по ирония на съдбата е премиер.

382

Охранител

преди 11 години

Народеее....!?!?!? Докога ще си избираме *** да ни управляват? Че и след, като сме разбрали, че сме избрали поредния ***, ще го търпим докато му изтече мандата...? Всеки прави грешки, но когато се повтарят безспир, това вече прилича на ***...еееххх матриял...матрияла май наистина е повреден...

381

Управлява ни велик..

преди 11 години

***!

380

касапка

преди 11 години

Касапин не е обидна дума.В тълковния речник я има като:1.Човек, който като професия се занимава с клане, чистене и разпарчаване на животни. 2. Човек, който продава месо; месар. 3. Разг. Пренебр. Лекар хирург. Всеки ден прави операции, истински касапин. Прочетете коментарите само на тази статия и ще разберете колко цветист е българския език.Премиера е един от нас. Не е нищо по-различно от пишещите тук.

379

ДО428

преди 11 години

Що Бойко е един от нас,но заобиколен от олигарси,които смучат кръвта на народа ,но има ли кой да му го каже

378

Гард

преди 11 години

***, по-***, най-***, Бойко...

377

3/4

преди 11 години

Той е нашето /на обществото/огледално лице.Точно така изглеждаме ние като общество погледнати от страни.Мнението ни за него е нашето мнение за самите нас.Мразиме се ,но не сме в състояние да се променим.

376

Гард

преди 11 години

Хахахаха...*** беше създаден заради Цв Цв, а го счупи бойко...пак е най-добър...congratulations

375

Анонимен

преди 11 години

Да,често мислите на Борисов не са на място,но той говори така с едничката цел да ни се хареса.Четейки голяма част от коментарите тук по различни теми,какъв извод да си направи човека.Той е нашето /на обществото/огледално лице.Точно така изглеждаме ние като общество погледнати от страни.

374

Охранител

преди 11 години

Все се надявах Цв.Цв. да счупи ***, но както във всичко и в това ББ си остава най-велик...чупи всичко...държава, доходи, резерви...че един *** ли да не може да счупи?