532

SAVCHO1950gdg

преди 11 години

НАГЛОСТ, НАГЛОСТ, НАГЛОСТ ....

531

Анонимен

преди 11 години

размърдайте си мозъците малко недейте да пишете само глупусти

530

ДО 577--ОТЕЧЕСТВЕНОФ

преди 11 години

...И КАТО ГИ ВЪРНАТ,НАЛИ ВИЕ СТЕ,ЩЕ СИ ГИ ПРИБЕРЕТЕ ОТНОВО.ВИЕ ОТЕЧЕСТВЕНОФРОНТОВЦИТЕ СТЕ НАЙ--ГНУСНИТЕ.ВЕДНАГА СЛЕД КРЕМАЛСКО--КАГЕБЕЙСКАТА КУКУВИЦА ГАБОНСКА БАНКЕРКАИДВАТЕ ВИЕ УДАРНИЯ ЛЕНИНСКИ ОТРЯД Л И Ц Е М Е Р И.МНОГО МЕ Е ГНУС ОТВАШАТА ВСЕЯДНОСТ.КОЛКО ЛИ ОЩЕ КРЕМЪЛСКОКОМУНИСТИЧЕСКИ ХИЩНИИЗЧАДИЯ ЩЕ ПИЯТ КРЪВЧИЦАТА НА АГОНИЗИРАЩИЯ БЪЛГАРСКИ НАРОД.КРАЙ НЯМАТ КОМУНИСТИЧЕСКИТЕ САТРАПИ КОЖОДЕРИ...ЧЕРНА ОРИСИЯ ЗА ХОРАТА В БЪЛГАРИЯ Е ХИЩНИЯ И ЛИЦЕМЕРЕН ПРОДАЖЕН КОМУНИЗЪМ...

529

Анонимен

преди 11 години

нормално е човек .който участва в гей парад , да приказва гейски работи.

528

Хасму

преди 11 години

Не трябва да сте напълно зависимиОт САЩ ли, бре, ***?

527

до 576

преди 11 години

айдел още един луд ! Ти да не си пещерния човек , че ни разказваш истории от по-миналия век. Кво ни интересуват твоите спомени и разсъждения на тема какво е било ? Искаме да говорим за бъдещето, моля 200 годишните да не се обаждат, че от тях мирише на пръст. Скрий се некъде!

526

Гюро Михайлов

преди 11 години

О, мадам Тюсо проговори! Къде ти е приятелката, оная от Стъклен дом, да си говорите за плетки- том сигурно си по- адекватен! Кажи ми какви са ти приятелките, за да ти кажа и ти какъв си! И ти си един АЕЦ... Скоро ще има радиация, ама де да видим!

525

Професора

преди 11 години

Ако Велизар Енчев беше външен министър щеше по деликатен начин да каже на този посланик да си затваря човката и да не се меси във вътрешните работи на България.

524

до 568 от погнусена

преди 11 години

всичко, което пишеш, са пълни глупости на един луд , записки от лудницата- какви руснаци, какъв Кремъл, какъв самовар ? АЯР го е казал- ти кой си, че да спориш с АЯР ? А за Кремъл- ако руския посланик беше малко по-активен и поне един път-на три месеца се изказваше, а не като този *** всеки ден по два пъти, щях да се замисля за Кремъл, сега чакам бомби и атентатори заради САЩ, Запази едно легло до теб за БОЙКО да си гукате и да си пишете мемоарите "Когато си мислех, че съм нормален"

523

ДО 549

преди 11 години

120 ГОДИШНАТА ВИ МОДЕРНА ЛЯВА МАЙКА Е ВИНОВНА,ЧЕ СЛЕД 09.09.'44,КОГАТО ХИЩНИТЕ КРЕМАЛСКИ ОРДИ ВИ НАТРЕСОХА НА ХОРАТА В БЪЛГАРИЯДА СЛУЖИТЕ НА КРЕМЪЛ--ОТ ТОГАВА,ТА ДО ДЕН ДНЕШЕН В НЕЩАСТНАТАЗАДУНАИКА ВЪРЛУВА МОДРЕН ЛЯВ ДИВ ПЕЩЕРЕН КРЕМЪЛСКИ КОМУНИЗЪМ...

522

Анонимен

преди 11 години

ВЪН *** НЕНУЖЕН.

521

до чиновник

преди 11 години

а после каза, че такива *** като мен, дето са протестирали през 1989-1990 година са докарали държавата до това дередже. Нещо ти е мътна позицията

520

Анонимен

преди 11 години

Дано бог като му връща, да му даде от най-гадните болести!

519

Niki

преди 11 години

Абе, тоя недоправеняк Уорлик нема ли най-накрая да го изгонят от БГ?!? *** "умника", дошъл отвъд океана и ще ми определя дали ми е скъп или евтин тока...Тоя е най-неприятният човек в "ефира".

518

Чиновник

преди 11 години

до 537Нещо не си ме разбрал правилно. Казах ти, че е кофти да кюташ и да си траеш. Когато на народа нещо не му изнася, излиза на улицата и слага нещата в ред. Това отличава обществото от стадото.

517

Realist

преди 11 години

а ти, явно си експерт икономист и енергетик - говориш за цени, бързовари (сигурно това е бързовара, с който варите бурканите в боковия казан???) и освен това обявяваш последните за дефектни... Тцтцт...гениален народ. И не знам на кого сме троянски кон, ама определено не е кремъл...виж на белия дом може и да сме, тая статия го показва. Само дето дупедавците никой не ги обича...особено ако се дупят на където грее слънцето ;)

516

leonsio

преди 11 години

до 562 Ще ни има и то още много. И то с нашия СИ АЕЦ. оТНОСНО ПЛАНОВЕТЕ- ДОСТА СТРАНИ ИМАТ ПЛАНОВЕ ЗА ТАЗИ ИЗКУСТВЕНА ДЪРЖАВА, АКО МЕ РАЗБИРАШ.

515

ДО 550

преди 11 години

ПОГНУСЕНАТА,БИ ЛИ МИ ОБЯСНИЛА,КАК Г%ЦЕ И ЛУДА МАРА /МАРИН/ ВЕДНАГА СЛЕДМИТИНГА,КАКВИТО ОРГАНИЗИРАХА СРЕЩУЕС И НАТО СТАНАХА НАЙ--ЛОЯЛНИТЕ ПАРТНЬОРИНА НАТО И ЕС.ВСИЧКО В ПОРОБЕНАТА ОТ КРЕМЪЛ ЗАДУНАЙКАСТАВА С КРМЪЛСКО РАЗРЕШЕНИЕ.НИЕ СМЕ КРЕМЪЛСКИЯ ТРОЯНСКИ КОН В ЕС....ИНАЧЕ ДОБРЕ ПОЕМАШ ДЕФЕКТЕН АТОМЕН САМОВАР ЗА 30 МИЛИАРДА ЕВРО.НЕФТОПРОВОД ВЕЗ ТРАНЗИТНА ТАКСАТРЪБА С НАЙ--СКЪПАТА ГАЗДА ТЕ ЛЪЖАТ ЗА 11,1 НАМАЛЕНИЕ,А ДЕФАКТО-5,8 УВЕЛИЧЕНИЕДА СЪНУВАШ ПО--ЕВТИНА ЕНЕРГИЯ...ДОБРЕ!

514

Анонимен

преди 11 години

Бе, тоя нали щеше да си ходи? Чий го крепи още тука?

513

бг

преди 11 години

Бе що направо не пуснат една атомна бомбичка и айде, кво само ни мъчат....пък и ние май пречим на някои,как тия цени не повлякоха и заплатките малко нагоре бе ц ц ц ,бах ти геноцида, *** и ние траем...бах мааму...таков народ нема еййй...те ни таковат *** и ние не шаваме,корави бе!!!!! До кога ли ще удържим на тоя напън а?Що дремем...овце ли сме ?..кво ли?Робски народ сме еиии, ми що си не стояхме под турско...по добре да сме ...ама и що ахмак гласува за тия..много глупав народ сме еиййй..*** много. Сигнализирахте за неуместен коментар