53

Анонимен

преди 11 години

ГОСПОДИ,КОЛКО СА ГРОЗНИ ТИЯ ДВАМАТА, ГОСПОДИ.И ДУШИТЕ И МИСЛИТЕ ИМ,И ДЕЙСТВИЯТА ИМ! ГОСПОДИ,КОЛКО СА ГРОЗНИ, ГОСПОДИ

52

член на БСП

преди 11 години

оште като прочетах новината и разбрах че ГЕРБ са виновни!МИЛИЦИУНЕРШТИНА !ПОЛИЦЕИШТИНА !!!а при дрогаря гей Серюгин никои не омираше СЕКИ ДЕН ПОРАДИ ЛИПСА НА ПАРИ ЗА ЛИКАРСТВА И КАЧЕСТВЕНО ЛЕЧЕНЕЕ!!!ОСТАВКА!!!е тва е разликата между зрелиа социализам и капитализама - никои не омира при нас докато при вас си наваксваме !!!И ОСТАВКА ОСТАВКА казахме нии дрогарете !!!

51

Анонимен

преди 11 години

Тази мутренска *** трябва да се измете от власта и да не излезне от затвора! Оставка ***!

50

Анонимен

преди 11 години

Герб даряват пари ,за различни каузи само когато каузата стане прекалено публична , за да извлекът ПИАР дивидент, ок браво за помоща за момичето и дано се оправи,но защо не дарите и за стотиците други деца в нужда?

49

до Справедлива

преди 11 години

Мацко, отивай да нищиш новината за новите цени на хляба!!!Барем там се надявам да си компетентна!

48

Анонимен

преди 11 години

Изпълнителната комисия на ПП ГЕРБ дарява 98 000 лв. на Аделина Коджабашева от Бургас, която се нуждае от животоспасяваща операция, съобщиха от ГЕРБ.Средствата вече са преведени по банковата сметката на момичето. Решението е взето с изключителното съдействие на зам.-председателя на ПП ГЕРБ Цветан Цветанов, който лично се срещна с приятели на Аделина в Бургас.Структурата на ГЕРБ в Бургас също разговаря с близки на болното момиче и пое инициативата за отпускане на средства. Областният координато

47

Справедлива

преди 11 години

Не мога да разбера как могат да се пишат толкова глупости по форумите. Оказва се че ние сме специалисти по ВСИЧКО. В действителност сме повърхностни, лековерни и лекомислени, поддаваме се на влияние и си сменяме мнението като слънчогледи.Господа, погледнете какво става по света и престанете да хленчите. Помислете с мозъците си.

46

любопитна

преди 11 години

простете, бихте ли ме светнали, кои са двете грозни муцуни от снимката, онагледяваща тази статия? понеже статията не съм я чела, а грозиляшките ме стреснаха!

45

до 52

преди 11 години

Някой знае да!:)

44

Анонимен

преди 11 години

Нека повече хора прочетат това - това е от профила на Бойко Борисов във фейсбук. Евала им правя !!!---Изпълнителната комисия на ПП ГЕРБ дарява 98 000 лв. на Аделина Коджабашева от Бургас. Средствата вече са преведени по банковата сметката на момичето!

43

Анонимен

преди 11 години

Със оставки не става ама и с приказки само пак не става, затуй оставка.

42

Алото

преди 11 години

до: БоСимеоновне ми се прави на 3 и половина,точно Румен петков /ако не знаеш да ти кажа че е БСП и бивш изгонен министър на МВР каза че това са честни бизнесмени,да не говорим че лично се срещаше с тях барабар с трактора,мно ви е къса памента бре,е за тва ви мразим до дупка !

41

Анонимен

преди 11 години

ОСТАВКА ЦИЦЕРОНЕ И БИБИТКО И ВСИЧКИ ОТ ГРЕБ ОСТАВКА!!!!!!!!!!!

40

Анонимен

преди 11 години

Вън мутрите герб от парламента и съд за тях!

39

ДО 45

преди 11 години

КОГА , БЕ ТОМАС МОР?! / " УТОПИЯ " /

38

БоСимеонов

преди 11 години

Значи сега излиза, че неправилно четем ли? ЕК направи Цеко на две стотинки, но отново сме виновни ние, защото не четем правилно. Преди дни в Бургас беше осъществен терористичен акт за което Цеко е предупреден месеци преди това. Братя Галеви осъдени избягаха..... Какво четем неправилно....Алоооооооууууууууу.

37

ll

преди 11 години

Nqma protesti litar nafta 2.73 1 xlqb 1 lv,digane na toka sas 13% sega poskapavt vsi4ki stoki zaplatata 290 lv,4e xora li4no as jivix v pati po dobre dopredi 5 godini taka li se varvi napred nali gerb ne kradat vsi4ko e ok pri tqxx iskaxme promqna etoq q stana po zle

36

ДО 32

преди 11 години

КАТ ТА ГЛЕДАМ И ТИ СИ " из форума" ! АМА ТЕ ВСИЧКИ С ОБРАЗОВАНИЕ ИСКАТ ДА "РАБОТЯТ" НА БЮРО ! ПЪК ТЕС С ЕВРОПЕЙСКИТЕ ДОХОДИ В БГ. ГИ ВЗИМАТ/ крадат/ ОТ ХОРАТА , КОИТО ЧЕСТНО И С ПОТ НА ЧЕЛОТО ИЗКАРВАТ ПАРИТЕ НА "умници" , КАТО ТЕБ!

35

Анонимен

преди 11 години

трябва да се казва вот на зловерие

34

ЗАБРАВА !!!

преди 11 години

Забрава за ГЕРБ, а не оставка !!! Изгавриха се с честните и умни наши деца, след като сътвориха най- голямата гавра с труда им ! Сътвориха изкуствен НАЙ- ВИСОК МИНИМАЛЕН БАЛ на НВО за учениците след 7- ми кл. за последните 22 г. у нас, за да си уредят " герберчетата " по втория начин в елитните училища !!! СРАМ за тези от " образователната " МАФИЯ на ГЕРБ ! СРАМ и за всички нас, защото ги търпим все още да ни се разхождат по главите !!! ГЕРБ- ОСТАВКА, ОСТАВКА И ЗАБРАВА за вас !!!