15

зоро-bg

преди 12 години

Тоя *** пак се обади.

14

от леля ви Меркел

преди 12 години

Може да започнат да изплащат половината от заплатите и пенсиите в тоалетна хартия.

13

Анонимен

преди 12 години

Край на гръцките номера,колко ядоха пяха и пиха до тук,келнера дойде и трябва да плащат, сметката,сега започва реването и глада,вече нито стачки,нито мачки ще им помогнат,само много бачкане за малко обезценени драхми и мизерия докато свет им се завие,ние минахме по този път и те ни се горделиво надсмиваха сега е наш ред да си чиним сеир!!!

12

Жоро-бг

преди 12 години

Фалирай и закривай тази измислена държава - Гърция !*** на ЕС - гърците вън от ЕС и Еврозоната веднага !

11

до 7

преди 12 години

и от какво си толкова приеснен бе ***? да не би да си инвестирал в италиански или испански дълг? големи отворковци, големи спецове, голямо нещо. на гърците, италианците и испанците ще им правят което на нас ни правят от 25 години - ще ги правят бедна африканска държава в границите на европа. проблемът на банките е че не всички са уфсе като нас. смърт за всички политици от последните 65 години и техните деца. а също и за цензурата на фес.бг

10

Анонимен

преди 12 години

Ами то така се почва и при нас е същото.Първа стъпка доклад на европейската комисия в който по дипломатичен начин ни се казва че нищо не става от нас.Втора стъпка вън от ЕС и балона че сме кой знае какво и пълноправни членове на въпросният съюз се пука със страшна сила.

9

Анонимен

преди 12 години

И докато цените на петрола падат на международните пазари, в България бензинът поскъпва. Лукойл отново повиши цените на горивата, произвеждани в рафинерията в Бургас. В резултат, в бензиностанциите на компанията, обикновеният бензин A95 вече се продава за около 2.64 лв. за литър или с 3 ст. по-скъпо, отколкото в петък, съобщиха от Лукойл България. Цената на дребно на високооктановия A98 се качва също с 3 ст, до 2.80 лв. за литър. Дизелът вече струва в бензиностанциите на Лукойл 2.71 лв. или

8

Магура

преди 12 години

Следващата стъпка половината магазини корекоми

7

Killuminati

преди 12 години

Еми нормално, даже крайно късно решение, 30 години гръцките *** само прибираха парата и лежаха на гръб - даже слуги си наеха да им бачкат по полетата и жени да им чистят и проституират - много е долна гръцката ***, добро от тях не сме видяли.

6

Анонимен

преди 12 години

Спокойно. Ако не им дадат помощ ще стачкуват. Ако им дадат помощ - пак ще стачкуват, че трябва да я връщат. Ако ги оставят в еврозоната - ще стачкуват, защото има мерки. Ако ги изгонят - пак ще стачкуват, защото с Драхмата не си е работа и ще дойде хиперинфлация за 4 часа.Гърция вече е бита карта. Какво правим с Испания и Италия, които ще потънат след нея, това ме притеснява повече сега.

5

Анонимен

преди 12 години

"трябва да получи шанс извън еврозоната" звучи даже по-яко от израза "приспиване на кучета" :)

4

Kray !!!

преди 12 години

Zapo4va na4aloto na kraya.....

3

Анонимен

преди 12 години

Ще им дадат те марки...ама пощенски.

2

Анонимен

преди 12 години

Ямас

1

Ченчаджия

преди 12 години

А бе що не дадете на гърците дойче марки