18

Анонимен

преди 11 години

Да бе, всички сме гледали филмите( хАмериканските ) където винаги всеки лош си има по едно момиче, нали ?!Големи театри разиграват. Голям сценарии... някаква групировка поема отговорност, обаче те си знаят тяхното... Аман от простотия.

17

ф-1

преди 11 години

Някой ако мисли,че тъй наречените наши "служби" ще разкрият престъпниците -много се лъже.Това да не е да отидат някъде и да набият някого/облечени като РОБОКОП И СЪС СЪЩОТО САМОЧУВСТВИЕ/ А ПОСЛЕ ДА СЕ ОКАЖЕ,ЧЕ СА БИЛИ НА СЪЩИЯТ АДРЕС,АМА В ДРУГ ГРАД.Балтават се като пиле в калчища.Гонят престъпниците,както хрътките тенекиеният заек на надбягванията,който никога не стигат.

16

Гошо Тъпото

преди 11 години

Нищо до сега не се...коментира за тротила,но за мен няма съмнение че той не е...внесен отвън.А и самото взривно устройство е...подготвено тук,на място.Явно че...извършителят загина,но тези,които подготвиха...логистиката са местни хора и трябва да бъдат спешно разкрити.

15

зд

преди 11 години

Атентатът срещу израелските туристи в Бургас ясно показа, че Българските управляващи и медии повече ги интересува загиналите Израелски граждани отколкото техният съгражданин, показа фалшивият модел на толерантност, който се претендира пред света.

14

Анонимен

преди 11 години

А отпечатъци на Ахмадинежад и Гюбелс намериха ли вече на летище Бургас?Интересно иначе как нито една медиа не упреква родната мутро-милиция начело с Бандита-Мезонета че пускат хора в държавата ни с фалшиви шофъорски книжки от държава извън ЕС. Важното е сега да излъчат пропаганда филми за добрите израелци и лошите палестински деца който най-нахално хвърлят камъни срещу окупаторската военна машина.

13

kireza

преди 11 години

Замазват нещата,не напразно ЦРУ пое разследването!Ако е без подкрепата на ЦРУ и нашите служби,то бомбата е изготвена в България,с български взрив от "изгорелите" складове!Ако е чуждестранна,то ЦРУ и нашите служби са замесени!Нашите митничари щяха да я открият,ако не им е наредено от "горе"Така че можете сами да стигнете до истината - работа на ЦРУ!Какво правеше шефа на ЦРУ цели з дена у нас?Чешеше си оная работа?????ЦРУ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

12

Анонимен

преди 11 години

Да потърсят и домашен любимец.Някоя камила най-вероятно.Най-вероятно е имал и такъв ;)

11

Анонимен

преди 11 години

Ако на просяка му дадеш власт, става полицай!

10

Анонимен

преди 11 години

тоя Бойко, още до къде ще ни докара, при това се бие за гърдите. никога никой толкова не се е гаврил с народа. час по-скоро да се маха. много интересно, как наглостта му продължава и се надява пак да спечели. много е посредствен, *** и най-вече МУТРААААА!!! кога най-после ще го разберете.

9

Анонимен

преди 11 години

Това да водиш разследване, се оказва, че не е като да взимаш подкупи май, а?

8

анонимен

преди 11 години

само лиготии.............може би, едва ли не.вс ден нещо уж излиза-влиза................ако тия "инфота" ходят и по света, съвсем за резил ставаме........ми напишете-изнесете 1 , ама да отговаря поне донякъде.........тече уж разследване, те вс ход описват, а той поредната простотия...........

7

Анонимен

преди 11 години

8Е, то Корана им обещава рай с 40 девици. Ако беше гей, това си е направо ад :)

6

мнение

преди 11 години

Четейки печатния материал по-горе, все ми се струва,че т.нар. атентатори, сподвижници на камикадзето, може да се окажат ***, задоволяваща нуждите на самоубилия се и и нейният сутеньор. Усетили накъде вървят нещата след атентата, те са побързали да се покрият. Дано спецагентите на Ц.Ц. и Мосад след някой и друг ден да не изсъскат с ядосан глас "Къде тръгнахме след тази жена - *** беше , мамка й!".

5

Анонимен

преди 11 години

във Варна всички търсят жени....:)поне можем да стигнем до извода ,че камикадзето не е бил гей....:))

4

Анонимен

преди 11 години

Не, бе! просто се чудя как такива формират общественото мнение? И това са "журналисти" с подготовка по български език! Я делянчо да отиде при Лютвито да му подбере персонал! То аслъ са си другари:)

3

Анонимен

преди 11 години

През лятото във Варна да търсиш една жена си е направо да търсиш бобено зърно в 40 футов контейнер с боб.

2

Анонимен

преди 11 години

Камикадзето може да е ВЛЕЗНАЛ....?!?! Абе какви неграмотници тежки сте вие, бе?!?! Да ви ВЛЯГНЕ нещо в 4те букви дано!

1

Серсем

преди 11 години

Гром да ги пърсне !