17

Анонимен

преди 11 години

България не е страната на българските граждани а страна на други. Пресен пример е загиналият шофьор на автобуса в който се беше самовзривил терориста в Бургас. Бойко и Сие отлетяха в Бургас да посетят ранените евреи но никой не /дори Доган/ не беше на погребението на българския гражданин освен главния мюфтия. България е комунистическо-мутренска-чифутска ***.

16

!

преди 11 години

Е, все пак са решили да бачкат, не да крадат тука, де всички да бяха по гурбет:)

15

Анонимен

преди 11 години

Защо ли новината не е за германци, излъгани да работят в Бг??Когато си в безизходица, отиваш и на края на света, за какви лесни пари бълнува един от по-долу тука?

14

денди

преди 11 години

Тези може и да са ***, но не по-различна е съдбата и на стотици българи, подлъгани за работа в чужбина и и изоставени в гората или по полята на Европа.Това си е чиста търговия на хора/роби. Но в България никой не търси отговорност на многото измамнически фирми, които предлагат работа в чужбина.

13

Прагматик

преди 11 години

Цивилизована страна би реагирала още на първия ден по единствения адекватен начин - осигуряват се билети за връщане, храна за времето до обратния полет и толкова. Тъй като явно това не се случва, изводите остават за четящите.

12

Анонимен

преди 11 години

Българинът винаги гледа по лесният начин да печели. Отваря мними фирми за работа в чужбина все гледа нечестно да забогатее. Турците и някои *** поне работят в чужбина докато мързеливия българин все гледа да излъже някой "***" ...Има и друго нали България е "остров" на стабилността и безработицата е ниска уж, защо хората се стремят да работят в чужбина?

11

ШМЕКЕР

преди 11 години

Като гледам са роми - няма страшно! Веднага да направят няколко отбора и да разиграят тука-има-тука-няма на гарата и автогарата в града и за два-три дена ще изкарат даже пове4е от брането :))

10

ОТ ШВЕЦИЯ

преди 11 години

Новината е от миналата седмица. около 40 /60 души са си построили палатки и тъй подобни на забранено за целта място. Местното население е шокирано от простиращите *** сутиени и по точно от начина на живот на берачите. Но най вече казаха че се страхуват за сигурността. шефа им е българин който печели пари на техен гръб.Демек обира парсата а дава на работниците български заплати. Типично българска просташка мутренска работа.

9

Анонимен

преди 11 години

Трябва да се обадят на правозащитниците и да заведат дело в Страсбург

8

до 2

преди 11 години

Значи пишеш наизуст, колкото да се направиш на интересен. Има вече и италиански и испански гастарбаитери и то много - в Германия, Австрия, В Лондон са ужасно много испанците, ама наистина много. Но нали трябва да се правим на интересни по форумите без никакво покритие и да пишем тъпотии...Забрави само да напишеш, че ГЕРБ са виновни, ама карай и така се усеща мисълта ти.

7

КАТО ГЛЕДАМ

преди 11 години

Доста роми има на снимката.....няма зна4ение всъшност дали са роми или ине - всеки един от нас би могъл да бъде на това дередже и дано да не му се слу4ва, НО - за сетен път доказваме 4е никога АМА НИКОГА няма да се оправим: '43-годишния български гражданин, арестуван в четвъртък по подозрения, че е примамвал други българи ...' ОСтавям последното без коментар! Поредната ГАВРА с българи от страна на българин. Не може да се сърдим на никого - такива сме си и пред нас си и пред света ве4е!

6

Анонимен

преди 11 години

Лошо, пак ни връщат ***...

5

Анонимен

преди 11 години

0 0 Анонимен преди 1 секундаТакива алчни печалбарчета, които лъжат хората с такива схеми трябва да се застрелват веднага и място!!! -------- Има и един друг момент. Нашенците не проверяват каква е действителността. Познавам хора дето заминаха за Чехия, като им обещаха 3,80 евро на час. Вярно това са 38 евро на ден (бачкат 10 часа), само че като им изплющят данъци и осигуровки и като си платят общежитието и храната - познай - няма какво да пратят тук.

4

Анонимен

преди 11 години

да идват, да гласуват (за същите некадърници) и пак да бегат. тук работа нема.

3

Анонимен

преди 11 години

Къде видяхте българи?

2

Анонимен

преди 11 години

Е как двете най-стабилни страни в Европа не могат да се разберат. И защо има гастарбайтери от стабилна България в Швеция, а няма от фалиралите Гърция, Испания, Италия, Ирландия....

1

Анонимен

преди 11 години

Такива алчни печалбарчета, които лъжат хората с такива схеми трябва да се застрелват веднага и място!!!