138

Анонимен

преди 11 години

Значи, ако искате да ви уважават в България, ще трябва да уважавате българите! Иначе си ходете, където ви е хубаво! Не ми е приятно гостите в къщата да плюят по домакина, т..е. по мен и всички българи! Имаме трудности, да! Но те са от смяната на системата и от разни пр.о.да.жни душички, като вас.

137

до 160

преди 11 години

Омразата не е хубаво нещо! Но не обичам хората, които говорят езикът ми да плюят срещу народа ми! Ясно! А твоята Франция, нали бях там и поживях малко! Не ме разсмивай!

136

Анонимен

преди 11 години

Ааз ли мисля елементарно, бре! Не знам България да е имала колонии или българи да са завземали земи на ***. Ти не мислиш елементарно, а нещо много повече! Повърхностно! И да не си посмял да говориш срещу България! Срам и позор с такива като теб, ей такива продадохте държавата. Интересчии и повърхностни т.и.п.о.в.е! Всеки, който говори български от дете е българин. Символите на държавност са език, вяра и култура не.д.он.осе.но п.е.л.е.н.а.че! Гласът на Паисии е жив за теб: О, неразумни юроде

135

Дани

преди 11 години

Това е така. Родопите са силно ислямизирани, пълно е с ислямски училища, в които преподават хора завършили в Пакистан, Ливан, Саудитска Арабия и къде ли не. Трябва ДАНС да ги държи под око, защото накрая терориста да не се окаже *** от Източните Родопи. И всичко да е било подготвено на БГ територия. В историята ни има десетки атентати направени от турци.

134

до 158

преди 11 години

Ще ти се, аз мразя Македония и всяка Балканска държава. Други велики българи освен Левски и Ботев няма. А *** България не може да се сравнява с прекрасна Франция по нищо.

133

зевзек

преди 11 години

Алонсо де Охеда е българин от Охрид, а Наполеон също (името му идва от израза На поле он) пък в село Труд при разкопки е намерено гърнето на Мона Лиза, в което тя е чишкала. :D

132

до 154

преди 11 години

Не се и съмнявам за теб. Най-добре стани македонец, те са от твоята кръвна група. В българската история до всеки велик българин има и п.о.м.и.я.р.

131

гурбетчия до 152

преди 11 години

Значи какво излиза според твоята "логика",че САЩ,Англия,Австралия и др. трябва да са една държава и един народ?! Много елементарно мислиш !

130

Анонимен

преди 11 години

А знаете ли, чеБългарски държави е имало и в долината на Меконг.Български държави е имало и в Мадагаскар.И накрая - при забиването на знамето на Луната се даказа, че тази земя е исконно българска и ние не си я даваме. Българската асоциация по космически науки е кандидатствала по проект, съгласно който българската земя на Луната ще бъде окабелена и крушкирана, за да може после да има по какво да се мятат камъни.

129

Анонимен

преди 11 години

ДО 151. Ей, що пишеш на български, бре! Ходи пиши на български диалект. Нали не си българин. Знаеш кои пишат на български, а говорят срещу България! Нали знаеш?

128

Vive la France

преди 11 години

С удоволствие бих се отказал от българското си гражданство ако получа френско такова. ;)

127

Анонимен

преди 11 години

Не можем с лека ръка да пренебрегваме тасманийските и патагонските българи.

126

до 150 и 151

преди 11 години

Може и да сте прави за себе си. Но хора с еднакъв език и обща история живеят в една държава. Така знам аз! И аз съм от Родопите и не съм българин, а родопчанин. Ха-ха. Като не сте българи, колко от вас взеха българско гражданство, а? Много......

125

до 146

преди 11 години

И румънците са българи, и гърците, и турците, и всички европейци. Китайците също. И Луната е българска!!! :D

124

гурбетчия до 146

преди 11 години

Е заради такива като тебе ,македонците мразят всички българи ! Как може да си позволяваш да ги наричаш българи след като те самите не се самоопределят за такива ! Просто такива като тебе нямат уважение към правото на самоопределение на другите и ги наричат както на тях им е изгодно ! Докато живеех в Бг. много често ми се е случвало да се заприказвам с непознати българи като тебе ,и започват винаги с : ами те вашите !Питам ги "кои са те нашите" и защо си позволявате без да ме познавате да определ

123

до 137

преди 11 години

Ти извън България ли си, че чакаш македонски вестник да ти отвори очите?Новината тук е, че вестникът посочва еднаквата тенденция в България и в Македония да се строи прекомерен брой джамии с капитали от ислямски държави.

122

Анонимен

преди 11 години

най-накрая една статия да каже нещата такива каквито са , и че риска от ислямискти терористи вече е реална опасност .България беше `оазис` на мира и етническата стабилност, обаче сега се видя че това е било привидно. всеки знае че мюсулманите в българия са много стават все повече и какво им е отношението към християните .е ми това ще стане проблем и на Европа не само на България, защото случаи като тоя ще зачестят .

121

Анонимен

преди 11 години

След Ньой всичко е решено.Докато има България и българи в Македония нищо не е решено. Ньой е само завръзката и началото на разумната дипломация за България.

120

Анонимен

преди 11 години

Срещу мекетата няма да говоря, защото са българи! Съветвам ги и те да престанат! Имаме обща история и общ език. Това е достатъчно! Останалото е политика.......срещу българите-македонци.

119

сф

преди 11 години

Ами хубаво, че македонският вестник Вечер е преброил джамийте в България и в Македония! Ние от кога разправяме, че властите в нашите две държави се държат неадекватно! И призоваваме тези с антибългарското поведение да се огледат по-добре, кой е враг и кой е брат!