145

филип тотю

преди 11 години

Защо си слагате сами примката на врата на врата Знаете че е от 4 дни пък не сте го хванали

144

Ужасен Ужас

преди 11 години

Докато Цвъки се оправдаваше колко е потентен политик и колко ги бивало и как ЕК са ги захапали пак заради Станишев,а Бочко се криеше на сенка че много му стана Жега тези дни от скандали,са допуснали некакъв психясал тип да се разхожда с бомба 4-7 дни преди да я задейства! Е ако не сте некъдърници какви сте

143

Анонимен

преди 11 години

Къде са братя галеви?

142

Анонимен

преди 11 години

какви ги пишете,не знамв себе си е имал фалшива шоф.книжкаа това значи ли ,че е влязъл в страната с неяако си е влязъл с оригн,документи,които сега нарочно не носи.и целта му е била евреи-

141

Анонимен

преди 11 години

Нищо чудно и да има, те Галевите някак си избягаха кой ги предупреди проследени ли са телефонните обаждания към тях г-н умник, или пак си правим вятър вижте от грижи и работа по случая не съм се и обръснал.

140

kireza

преди 11 години

Цветанов,прав си че в България са му помагали - взривното вещество сигурно е от взривените складове,а бомбата е изготвена от наш,роден бомбаджия!Във време "оно" такова нещо разкриваха за 24 часа,ако го желаеха!!!Само убийството на турският консул в Бургас не бе разкрито,защото го извършиха"Сивите вълци",а те бяха "приятели",както сега сирийците в Правец!Дали пък не са участвували и помагали на "камикадзето"???

139

селянин

преди 11 години

Мойто теле гледа по-умно.

138

коментатора

преди 11 години

Имало помощник от българска страна ? - сигурно от съдебната система, някой

137

Дръж се земьо - шоп

преди 11 години

Камикадзе?!? Да разбираме ли, че са ни нападнали Японските военно въздушни сили? Аман от простаци в тоя кабинет

136

до 160

преди 11 години

а ти в кокошарника ли си расъл, че не знаеиш, че атентатът е политическо оръжие?

135

Анонимен

преди 11 години

В България всеки ка**** може да влезе когато и от където си иска. Стига да носи валута и да плаща на правилните хора. ФАКТ

134

иво

преди 11 години

според мене ги е обил с автумат но може и да се лъжа !!!

133

аз

преди 11 години

не виждате ли какво става- опитват се чрез тази постановка да ни наложат война. България трябва веднага да се дистанцира от изказването на израелския премиер и президнт-иначе ни чакат само лоши неща. И САЩ по-далеч от нас, моля!

132

Анонимен

преди 11 години

Коментарите отдолъ са написани от ненормалници, конспиратори. Не спряхте да говорите за политика. Бойко т'ва, световна конспирация, руската мафия, края на света.Хора прегледайте се!!! Има атентат в България и загинали хора а вие пак показвате тотална липса на образование и ценности. Wee to BG.

131

Анонимен

преди 11 години

В Бургас също има военни кораби в пристанището и в залива...Поне от 5 дни.

130

до пантуди

преди 11 години

а ти откъде знаеш чия е шофьорската книжка-дали е на този младеж-той никъде не я показва.Манипулации-нищо не се връзва в теориите им.Чудя се как така веднага имат готова версия и те и Израел- дали не е планирано всичко това с една по-далечна и по-опасна за нас цел?

129

Анонимен

преди 11 години

Днес България не знае какво се случва в Йемен, Тунис, Египет, Алжир, Ирак, Сирия и прочее, защото разузнаването ни там вече не съществува. Сега там вилнее проислямисткият хаос, наложен от САЩ, в интерес на САЩ. Проислямистки хаос, гнездо на терора. Терорът, който кацна в Бургас. Попитайте сега външния ни министър как е демокрацията в Тунис?

128

аватар

преди 11 години

Щом като е бил от 4 до 7 дена в БГ и то с фалшиви документи,ами от коя митница е влязъл или летище,та не са го хванали по фалшивите документи,или играла е ПАРСАТА и давай да го пуснеме !! И това ми били служители на МВР.Алооо Цецо нали РОДНАТА ПОЛИЦИЯ НИ ПАЗИ бе темерут !!!

127

pantudi

преди 11 години

помислете малко бе хора: това че са намерили шофьорска книжка не означава че с нея е минал границата ...

126

най-лошото

преди 11 години

е че америка се опитва да ни набута във война с Иран-дори с цената на жертви, това е постановка на американските служби, неслучайно искат сега да ни помогнат, че да замажат следите.Америка и Израел искат война с Иран- веднага познаха, че терористът е свързан с Иран-как така? Само че иранските ракети ще падат в българия