482

възмутен

преди 11 години

С ТРИЦИ, МАЙМУНИ ЛОВИТЕ! УУУУУУУУУУУ!

481

полицай-тъпов

преди 11 години

аАбе как се работи с тоя фотошоп не моам да включим програмата,инак ви избистрям образо отмах ама неисе специалисто майор Деянов е в отпуска на море на Майорка само он работи перфектно с фотошопа,ако беше тук щеше да го напраи кат филмова звезда,ама неисе отпуска та отпуска...

480

np;;;;;

преди 11 години

v kolko `asa e tova

479

Нормален

преди 11 години

Aбе как може да има толкова ненормални хора в тези форуми. Плаше, се че някои от форумците са квалифицират, като перфектни терористи поради липсата на грам АКЪЛ . Ужасно, е че имам такива сънародници.

478

да припомня

преди 11 години

М.Кунева ,също подчерта ,снощи в предаването на Сл.Трифонов,/не че обожавам и двамата/,че ОБРАЗОВАНИТЕ ,КОМПЕТЕНТНИ ,ПРОФЕСИОНАЛНИ КАДРИ ,........НЕ СА В ДЪРЖАВНИТЕ ИНСТИТУЦИИ ,за съжаление !Изглежда --Бг е най-големият ПРОИЗВОДИТЕЛ В СВЕТА,на -----"КАЛИНКИ"!

477

Съчки събираме.

преди 11 години

Тва е оня *** Деян Икебаната бе! :D

476

Анонимен

преди 11 години

до мвр: уважаеми читатели, един истински вярващ моджахидин никога, ама никога няма да си направи татуировка. въобще версията с този индивид не се връзва. търсете друг!!!!

475

иво

преди 11 години

качете клепа във вибокса да го видат и други хора !!!

474

невярващ

преди 11 години

Елементарно изминение на външноста..очила,шапка,перука..но доста функционална, в този вид никой няма да го познае освен ако нямат друг снимков матерял който засега не го показват.Относно този атентат имаме нашенска поговорка..интереса движи феса.Изхождайки от тази гледна точка задавам си вапроса кой има интерес..мюсулмански терористи/твърде вероятно/американски или израелски интереси още по вероятно веднага направиха изявление за иранско подпомагане.

473

Анонимен

преди 11 години

Този на снимката е от БургасПише го на фланелката

472

Един

преди 11 години

Единственото което трябва да направиш е да изплашиш достатъчно един народ, после е лесно. Той сам ще си построи затвора.

471

Анонимен

преди 11 години

какво става дизела е 2.66

470

Анонимен

преди 11 години

ПАК БЪРЗАТЕ КАТО ПУЛЕТА ПРЕД МАЙКА СИ И СЪОБЩАВАТЕ НЕПОТВЪРДЕНА ИНФОРМАЦИЯ !!АМИ АКО СЕ ОКАЖЕ, ЧЕ ТОВА НЕ Е НАБЕДЕНОТО КАМИКАДЗЕ ЩЕ СИ ПРИЗНАЕТЕ ЛИ ТЪПАТА ИНСЦИНИРОВКА, ЗАЩОТО АЗ БИХ ПОВЯРВАЛ САМО НА "МОСАД", ПОТВЪРДЕНО ОТ "ФСБ НА РФ" ?!?

469

той

преди 11 години

Това съм аз. А, сега се стягайте за да се срещнем в съда , за утронване на доброто ми име, набеждаване в тероризъм , причинен душевен дискомфорт вследствие на стреса, че цял свят сега ме мисли за терорист. Те, терористите са с едни малки кепенца на тиквите отзад сложени. Така ,че не ме обиждайте.

468

подушвам ,че...

преди 11 години

.......служителите в МВР,правят ---НЕГЛАСЕН ПРОТЕСТ и НЕПОДЧИНЕНИЕ ,с/у м-р Цветанов,заради умишленото забавяне ,на финансови средства за храна ,облекло и други неща ,за които съдът се проинесе в защита на служителите в МВР!

467

Анонимен

преди 11 години

От тия мазни америкинскинаркоманчета друго не може и да се очаква.

466

Mehdi Ghezali

преди 11 години

andyworthington.co.uk/wp-content/uploads/mehdighezali.jpgPrilicha na nego

465

Анонимен

преди 11 години

Аз само не мога да разбера защото на гърба на нещастието правиттелството си прави ПР.закакво седят всички министри пред камерети на пресконференциите в бургас без дори да обелят и дума.

464

Анонимен

преди 11 години

тоя по скоро прилича на издухан американец койте не знае кво праи в бг, едва ли това в арабина който се е самоубил

463

Анонимен

преди 11 години

Този ми прилича на психопат според мен ги е застрелял а взрива е бил за да си прикрие следите