327

до 394

преди 11 години

не, няма да е така-изходът е летален ,дано е по-скоро, да не се мъчи много пациента!

326

морски

преди 11 години

И 100 години да управлява Б.Борисов, пак няма да е виновен за нищо в тая държава.

325

Bob

преди 11 години

384 Е как да им кажат, старшинките през т`ва време кълцат ментета в хоремага и шамаросват немирни граждани... :p

324

Oleee

преди 11 години

Ай стига - сериозно ли "всеки може да се шляе на аерогарата" ? Дори и терористи и престъпници ? Егати ти и правителството тогава ...

323

О С Т А В К А !!!

преди 11 години

Време е за оставки !Всичко, което стана вчера в Бургас е скандално. То поставя България в изключително неблагоприятна ситуация. При бъдещ конфликт между САЩ, Израел и Иран ние сме в обсега на иранските ядрени ракети.С туризма в България е свършено !Много хора ще останат без работа. Икономиката ни се крепеше главно на туризма. Сега нещата стават страшни.Има и загинал българин. Пак ли всичко ще остане просто така ? ...

322

Анонимен

преди 11 години

жертвите от наша страна са евреите, а не турчина с български паспорт ..

321

harbinger

преди 11 години

Евреи, взривяват други евреи. Този филм вече сме го гледали на 9/11 и по други телевизии. След, което естествено и единствено е виновен текущият за момента враг - Осама, Ирак, Иран или който там не им харесва в момента.

320

вик

преди 11 години

кой и как пази АЕЦ КОЗЛОДУЙ ????????

319

а

преди 11 години

Проблемите се замазват, а малките успехи се представят за грандиозни постижения. Много хитро, нали Пожарникарино?

318

Анонимен

преди 11 години

Даржавата да ни пуска да вземаме жилязуто от автобуса. С братчеда чакаме и го товарим на каручката

317

Анонимен

преди 11 години

това означава ли че трябва да очакваме и втори такъв атентат ? щом няма кой да спре терористите .. само че на някой луд може да му хрумне следващия път да си избере за мишена автобус с българи или руснаци .. да не се изненадваме така ли ????

316

до гурбетчия

преди 11 години

Душа, не се радвай, защото има и жертва от наша страна, нищо, че е с турско име.

315

редактор

преди 11 години

Извинете, но няма грешка от моя страна- така го каза ТОЙ-нередактирано. Заглавието е достойно за главата, която го казва- в едно изречение говорят двете същности на човека

314

Анонимен

преди 11 години

Естествено, че няма как да се предотврати подобно нещо! Израелските и американските тайни служби трябваше да им кажат точно в колко часа, точно къде и точно кой ще го извърши.Това да не е разработка срещу някой бизнесмен с цел изнудване?! Изказването означава: Очаквайте скоро и в други градове. Ние не можем да предотвратим каквото и да е, защото идват избори и службите са заети с други неща. Тиквата ще съсипе и туризма с бездействието и егоизма си.

313

Логичен

преди 11 години

Хора това е резултата от дюнерджийската политика на нашият премиер-слънце. Нека да му обясня нещо на Бойко, защото не може да ни мисли всички за ***, които му се връзват на лъжите. Шляенето без цел по летището не е нарушение, но когато някой започне да се озърта по автобусите без да е дошъл с някой полет и то по автобуси, които чакат групи туристи а не са от градският транспорт това вече си е съмнително. Бойко моля те признай си вината и не ни занимавай с детайлно описание на атентатора.

312

gft

преди 11 години

"Няма пробив в сигурността, всеки може да се шляе на аерогарата..."след това изречение, може да се каже, какъв пробив, като няма сигурност?

311

до 377

преди 11 години

до 2017 всички, включително и ти, ще си забравил какво е това ГЕРБ

310

ТОВА Е Бг

преди 11 години

Както обикновено ,...вина има ,виновни ---няма !

309

слушайте

преди 11 години

пак повтарям- никой не ни пази, трябва сами да се пазим, колкото можем.Отново ви питам-какво ви гарантира, че АЕЦ-а се пази както трябва и няма да ни го гръмнат за това, че сме *** на Америка?

308

Анонимен

преди 11 години

Герб ще управлява и 2013-2017 !