90

Стризов

преди 11 години

Стрезов, никаква конкретика, нескопосана фразеология, никакви факти, само алабала. Кефиш ли се като си гледаш постинга?

89

до 112

преди 11 години

Не си извинен!

88

Анонимен

преди 11 години

кой има полза от подобен атентат ! >Гърция, Египет, като туристически дестинации <Повод за изпълнение на удар срещу Иран , част от план. Кой евреин ще дойде в България, беден и руско говорящ. Тоест почти неевреин, спомнете си, 11 септември беше религиозен празник ! <Наистина терористична ислямиска организация. Иранци, палестинци, ливанци, веднага на някой щеше да му направи впечатление, по скоро български турци обучени в Иран или Пакистан, имали такива в хотела на израелците и в тур. бюро, имали някой от този хотел който пътува за Мека като поклонник, след 2 дена им започват мюсюлм. пости. <БСП/БКП/ДС/КГБ, в лицето на бг мафията, много удобен политически момент да се качат отново на коня !

87

ГОСТ

преди 11 години

Ей,много взе да ме дразни тоя Бойко!*** нали на всеки ъгъл имаме дюнер,бе!кво стана!

86

Българин

преди 11 години

Най-голямата грешка през живота ми до този момент е,че гласувах за тоя *** Б.Борисов ............. искам да се извиня на всички честни БЪЛГАРИ за глупавата си и необмислена постъпка.........Дано и Господ ми прости !!! ИЗВИНЯВАЙТЕ ХОРА !!!

85

жорката

преди 11 години

Б.Б. ви е виновен за атентата ли бе български граждани ??? hahaahahahahaahahahahahaahahahahahahahahahahahahahahahahahahaahaha налегайте си парцалите, че си *** майката

84

Анонимен

преди 11 години

Боко, опичай си акъла! Световна война идва, не световен мир. И пази неутралитета човек, не се подлъгвай по ционисти от едната страна и комунисти от другата. България е на първо място!

83

ех

преди 11 години

Борисоя и доблест-две несъвместими неща,това и децата от детските ясли го знаят

82

Анонимен

преди 11 години

На снимката - Б.Б. дава нагледен отговор за размера на мъжкото си достойнство...

81

Анто

преди 11 години

Дано някой да има доблестта след това което се случи да поеме отговорността. Просто да каже ДА осрахме се подавам оставка.

80

Ъц...

преди 11 години

"Борисов: Този ужасен акт е..." вследствие на некъдърноста и безхаберието ти Бойкооо!От едно скорошно изказване на нашия Тиквен премиер излиза, че не спец. службите на БГ, а "Дюнерджиите" са гарант за страната ни от подобни тероростични акции.псКолко мъка може да роди човешката простотия.

79

Лумпена

преди 11 години

Дежурните гербаджийчета с минусчетата отново са пред компютрите.Хахахаха, смешници вижда му се края на управлението ви.............хехехехехееее !!!

78

Мислещ

преди 11 години

Давай Бойко България е с теб!

77

Анонимен

преди 11 години

българският и израелският пенсионер са на светлинни години един от друг. Израелски пенсионер под 1500 евро на месец няма, Получават старческа социална пенсия + работническа за прослужени години + от германия обещетения. израелския пенсионер минимум 2 пъти в годината отива на почивки в чужбина. Той на 80 години ходи на фитнес, плува а тя всеки петък играе карти с приятелки. Света ги мрази там където неможе и незнае да мисли за себе си като евреите . Правят всичко за да им е удобно

76

Без коментар

преди 11 години

"усилията на демократичната общност за постигането на световен мир"п.п. кавичките, не са само заради цитата.

75

АУУУУУУУУУУУУУ!!!

преди 11 години

Абе Станишев ,какво правиш какви са тези атентати в моя мандат...А защо ме прееба с доклада за твоите две години сега ще ни мъмрят.СТАНИШЕВ ТИ СИ ВИНОВЕН АКО НЕ СПЕЧЕЛА ВТОРИ МАНДАТ....

74

Анонимен

преди 11 години

дюнер кебап няма ли бе умник

73

Данчо

преди 11 години

Инспектор Стрезов,съвсем си прав и точен!Това,че на всяко гърне сме мерудия,теляци и яничари,е логично случилото се!Защо невинни хора по света го отнасят,вместо гюлметата и ***?Към когото сме се присламчили за келепир,хаир не е видял!Ние си го отнасяме триъгълния шабър!Отдавна,след Ирак се очакваше,но явно нашите нещо се пазарят,та ги подсещат и стресират народа.Нов световен ред!Това Е!

72

Ад

преди 11 години

Хайде да видим дали няма да се окаже че някой българин за пари е помогнал на ислямаджиите да направят този ужас. Нека Бойко не пребързва. Евреите ще разберът всичко

71

Анонимен

преди 11 години

Така си е, прав е Боце - българският и израелският пенсионер крачат рамо до рамо в борбата за мир.