1335

Вагнер

преди 11 години

Ислямистката групировка "Хизбула" отхвърли отговорността за атентата на летището в Бургас.Очакваше се групировката да признае съпричастност към инцидента в отговор на убийството на Имад Мугния - един от заместник ръководителите на "Хизбула". Той загина, когато колата му избухна през 2008 г., а от "Хизбула" обвиниха Израел за убийството му, въпреки че израелските власти отричат да имат каквото и да е общо с инцидента.Днес "Хизбула" празнува годишнина от юлската война в Ливан от 2006 г. срещу Израел, която ислямистите смятат за спечелена.

1334

Мен

преди 11 години

Вчера беше 175 годишнината от рождението на Левски . Някой от Днес бг да отбеляза това. Ако Левси беше жив - атентан нямаше да има и Боко нямаше да го има и България щеше да цъфти . И как така днес атентата в Сирия - убит министър на отбраната -се приветства и се гледа със задоволство , а за атентата в Бургас ореваха орталъка?Жертвите са си жертви , каквито и да са по националоност. Аман от двойни стандарти. И лека им пръст на всички които загинаха днес по целиа свят в името на демокрацията.

1333

До хахаха

преди 11 години

Те за това го правят мръсните евреи,за да ни въвлечат в конфликт.

1332

завой

преди 11 години

Целта на този атентат е най вероятно България да направи плавен и естествен завой на ляво и на изток към АЕЦ Беляне и Лукойл,и да се отдаличи от международния капитализъм и империализъм.В международен аспект ползата за някой е огромна ,Русия,Сирия,Турция,Египет,Гърция,.......!

1331

ттт

преди 11 години

как мислите, дали това ще повлияе сериозно на туризма в България?

1330

Анонимен

преди 11 години

Негативният доклад е заради изядените от това правителство европейски средства. От ЕВРОПА им даваха 3 години за да увеличават пенсии, заплати, но тези нищо не направиха вече 3 цели години. Сега да очакваме, да ни изгонят от Е.С. защото ги търпим и нищо не искаме.

1329

Ха,Ха,Ха,Ха

преди 11 години

Считате ли, че ако има такава заплаха, да са засекли техните служби, няма да са ни предупредили и ние няма да сме взели някакви мерки. България има прекрасна външна политика към арабския свят, като изключим това, че завчера бих арабските посланици на футбол, в прекрасни отношения сме На въпрос дали са взети засилени мерки за сигурност, Борисов раздразнено рече: Нека не се раздухва тиражираната информация за евентуални терористични атаки срещу израелски туристи у нас.Какви мерки да се вземат?! Те ако чакат да напишат в някой сайт и тогава да вземат мерки те са за уволнение всичките. Може някой трети да се възползва от всичките тия писания и да го прехвърли след това на друг. Единствената ми молба по линия на тероризма е да не ги правите толкова значими и водещи.

1328

Об(с)ама

преди 11 години

Арабски дюнер е причинил експлозията във Бургас. Терориста е скрил дюнера в ауспуха на автобуса , малко след потеглянето го е активирал със суджук скрит в *** си.След атентата Бойко Борисов забранява дюнерите заради опасността в тях да се сложи взривно в-во ,укрие и да се използва дюнер за атентат ! Съюза на дюнерджиите утре излизат на протест и се заканват да правят стена от дюнери пред Народното събрание ! П.С Почивайте в мир невинни хора! Тези които ви го причиниха ще отговарят за делат

1327

Анонимен

преди 11 години

По добре дюнери на всеки ъгъл,сега имаме еврейски лихвари на всеки "банки" да уточня

1326

Анонимен

преди 11 години

Волен Сидеров премиер!

1325

Лелее

преди 11 години

6 месеца нищо! Как може да знаеш какво идва и да не си мръднеш пръста. Ама как като ние служби и разузнавачи нямаме вече. Имаме само такива като Боко, Цецко и Станишката, които през живота си не са се потили... Не сме държава, а разграден двор. Днес освен сума ти хора си отиде и туризмът за доста време. Пък нека имаме дюнери на всеки ъгъл...

1324

Добро Утро

преди 11 години

България се събужда под още един провал на герберското малоумно чалгарско правителство. Необразовани герберски селски чалгари съюзете се и подкрепете Бойко банкянският лузър още веднъж.

1323

Анонимен

преди 11 години

За съжаление, точно в този момент всички псевдо български политици от опозицията ще си покажат нрава, защото техните ограничени умове не осъзнават, че това което се случи няма нищо общо нито с тях, нито с доклада на ЕС, нито с парламентарните им безумици. а комунистите са последните, които имат право да взимат думата, защото всички знаем кой взриви цъквата СВЕТА НЕДЕЛЯ.

1322

Б-с

преди 11 години

До преди половин час гледах на живо по бургаската телевизия Канал 0. Накрая смотолевиха, че е загинал български гражданин-шофьорът.Още по-смотолевено ми прозвуча, че е от благоевградско село.Нали там се намират гнездата на фундаменталния ислям, проповядван от Сауд. Арабия? Направи ми впечатление, че един турист разказа, че е слязал от въпросния автобус да пуши на 10-тина метра и станал взрива. Защо? Може би го е нямало шофьорът?

1321

Анонимен

преди 11 години

Като ти се гъзи ходи се наведи на американските евреи,не карай и други да споделят нагонати

1320

33333

преди 11 години

Ще накаже тоя *** виновните! Кой си ти беее, ***? Я си яж филията с мас и не ставай за смях.Това вече е извън юрисдикцията на смешната БГ държава...ние можем само да се молим тероростите да не продължават и отново хубаво да се наведем пред американците, ЕС и Израел.....то това жалко извинение за държава добре че се гъзят на всеки иначе лошо ни се пише! Дано само Америка и Израел по-скоро накаже ония фанатици и това е...нито полиция имаме, нито армия.....Кво стаба Боко с дюнерите,а?

1319

Тано

преди 11 години

Повече от ясно е, че това е Турски атентат! Няма кой друг да поръча това.

1318

Кина от Позитано

преди 11 години

Отговорност поемаме ние - най-старата терористична организация в България. Бяхме БСДП, после БРСДП, БКП, БСП, а сега сме се маскирали като Коалиция за България. Преди символ ни беше аления мак, днес е червената роза. Понеже не знаем чужди езици погрешно разтълкувахме "Бандера роса" като "на будалите роза-во им дай" и възраждаме старите традиции. Ще взривяваме другари, и автобуси, и тролейбуси и църкви, само и само да победи пролетарската революция, за която ще има нарочна резолюция от ЦК на КПСС. ра, другари и другарки! Да живее ВОСР!

1317

Вагнер

преди 11 години

Явно форума е налазен от куманоидни евреи,начело със Съселя Еврейски

1316

Солничний берег

преди 11 години

Турция няма пряка изгода от тоя атентат. Там казина няма, както и в Израел. Турците играят на рулетка в България, както и израелците.