175

Анонимен

преди 11 години

Вижте му физиономията и кажете честно, бихте ли купили кола втора ръка от този човек?

174

ЛОГИКА....

преди 11 години

По тази логика би трябвало всички депутати да си подадат оставката.........начело с правителството.....

173

Надежда

преди 11 години

А така.....следващите ....инж.Димитър Димов,Милко Найденов(кмета на Люлин с купена диплома),депутата Иван Божилов.(купена диплома)........обградили са се с едни момчета ,мислещи се че живеят през 92-93г и деребействуват върху гърба на хората.

172

Стас

преди 11 години

Още един мръсен ***, издигнал се на гърба на неграмотните си събратя. И, естествено - самозабравил се много скоро след това.

171

учуден

преди 11 години

Абе Асфалт паша е много мълчалив нещо ! Да не са му потънали гемиите !?

170

Анонимен

преди 11 години

хем мутра, хем ***

169

Кайо

преди 11 години

До 198:Наистина трябва масово да се вдигнем и за тока и за АЕЦ Белене иначе ще продължават да правят с държавата ни, каквото си искат. Много нагли станаха герберите и е нужно да им покажем, че който плаща, той поръчва музиката! А това е народа! Или както е казал Апостола(днес се навършват 175г, от рождението му): "НЕ СЕ ПОЛЪГВАЙТЕ, ЧЕ ТЕЗИ КОИТО ДЪРЖАТ ПАРИТЕ, ДЪРЖАТ БЪДЕЩЕТО ВИ, ЗАЩОТО ТЕЗИ ПАРИ ТЕ СА ГИ ВЗЕЛИ ОТ ВАС, А ВИЕ ИМ СЕ КЛАНЯТЕ И ГИ ВЪЗДИГАТЕ".

168

НФСБ

преди 11 години

ОСТАВКА! Тия номера със селски тарикати, бушони не минават.

167

боце

преди 11 години

Тоз *** с два пръста чело от Северозападнала България, протеже може би на Фидоска в далаверите трябва да си понесе наказанието за това което е вършил, а дано не се окаже, че е бил един бушон в по голяма схема за рекет и пълнене на лични и партийни каси....

166

Анонимен

преди 11 години

Нещо в затвора няма ли да ходи?Изобщо какво значи това извращение наречено имунитет?Имунитет имал- ми той може да си гласува имунитет следващите 10 милиарда години.Като е извършил престъпление глоба,бой,и после в затвора.Толкова ли е трудно.Явно да.

165

KK

преди 11 години

Случаят показва, че ГЕРБ няма чадър над своите. Който сгреши - да си плати

164

Анонимен

преди 11 години

Няма живот различен за народ безразличен! Всички на улицата , оставка за мутрите от герб!

163

Анонимен

преди 11 години

gnusen *** kradliv e tozi

162

лозен

преди 11 години

Да обърнат сега и внимание на районните кметове и по-точно на тези на възраст около 30 години, защото лапанаето е такова, че самите те не се сдържат да се хвалят редовно какви неща взимат и колко искат за какво ли не.

161

....

преди 11 години

svobodata ne 6te molitva ,iska karadjata

160

Анонимен

преди 11 години

Пак полицейски номера ,изгърмява един измамник за да си оправдаят кражбите. Оставка ***!

159

rumen.nikolov.944

преди 11 години

До Кайо, Да, наистина! Протестите са му майката, защото при това правителство нещата винаги стават по трудния път и трябва да се бориш до край, ако искаш да постигнеш нещо, което в благото на обществото! Протести срещу увеличението на тока и срещу отказа от АЕЦ ''Белене'' наистина трябва да има. Миналата седмица някакви младежи направиха флашмоб и блокираха пешеходната пътека пред СУ за около половин час...Привлякоха вниманието на много хора, но трябва още!

158

Тра-ла-ла

преди 11 години

Айдее.. глътна вода тоз другар... Лошото е, че е само той... а мнозина като него ще останат неразкрити... Щото българина обича да си плаща...Уважение към депутати ли... Само бой и клинч за тях...

157

Sando

преди 11 години

O6e edin selski tarikat v kau6a xaxaxaxaxa.

156

Нещастници

преди 11 години

жокер ли трябва да ви давам, че не се сещате май!?