221

О, БОЖЕ....

преди 11 години

...АМАН ОТ ПОЛИИТИЧЕСКИ НЕДОРЪФЛЯЦИ , КАТО ТОЯ ...МАРИО-37!ЯВНО МЪТИЛКАТА НА ОБЩЕСТВОТО И ***-ПРОЛЕТАРИАТА , НЕ ПРЕСТАВАТ ДА МЕЧТАЯТ ЗА НОВО РАЗБЪРКВАНЕ НА ТИНЯТА" ЧРЕЗ РЕВОЛЮЦИИ" ....ЗА ДА СЕ ИЗДИГНАТ ПАК НА ПОВЪРХНОСТТА ....!ТАКА СИ Е--ВЛАСТТА В БЪЛГАРИЯ НОСИ ДИВИДЕНТИ И ЧИСТА ПЕЧАЛБА!ВЪПРОСА Е ОБАЧЕ .."КОЙ ЩЕ ПЛАТИ"....!ЗА СЕГА --ПЛАЩАТ МОНОПОЛИТЕ , А...ТЕ НЕ ИСКАТ РЕВОЛЮЦИИ!ИСКАТ ПЕЧАЛБИ И ДЪРЖАВНИ ПАРИ!

220

гордо червено

преди 11 години

доклада е за последните5 години, четете го внимателно стига червени хомо номерца на станишев писъците не вървят и там и тук.....

219

Breaking News

преди 11 години

Като се размисля и какво построиха замениха 30 км магисрала за АЕц който щеше да създаде 10 хил работни места .

218

Breaking News

преди 11 години

Да, но има магисрала и режима на пожарникаря, ''липса на посока в политиката'' ква политика бе братче стройтелно-асфалтна фирма гроб.

217

до Марио-37

преди 11 години

Имаш ли и бегла представа как беше устроена Комунистическа България до 1989г.и как трябваше да се Изгражда Демократична България знаеш ли колко е далече Изток от Запад,ТАКАВА Е РАЗЛИКАТА В ДВАТА СТРОЯ,и първото което ние успяхме да направим през 1990г,бяха ПЪРВИТЕ ДЕМОКРАТИЧНИ ИЗБОРИ,които се наблюдаваха от цял свят,за които избори не сме спали по цели нощи да опазим бюлетините и така ПОБЕДИХМЕ,за първи път от новата История на РБ,а изграждането на Демокрацията е процес,а не фокус...

216

Честен Гербер

преди 11 години

Тези от Брюксел да си оправят Европата.Искаме пари нещем акъл.

215

факт

преди 11 години

При такава"конструктивна " недалновидна опозиция политичестата посока няма как да има ясно определена цел....за цялата държава , ако се оценява.Реална и смислена е само политиката на ГЕРБ!!!

214

Анонимен

преди 11 години

изчакайте, моля ви, изчакайте още месец, нека хубаво се оакат, та да не видя нито една мутра в следващото събрание. как само излъгаха хората, че са свестни хора.... долни престъпници!

213

Има

преди 11 години

Комунист или костовист!!!

212

Анонимен

преди 11 години

Оставка мутри!

211

Анонимен

преди 11 години

Марио ти да не си сидеров бе? Познати думи от друг луд ако не си ти.

210

Ха ха хаааа

преди 11 години

Марио имам някъде останал лексотан. Ако искаш мога да ти го пратя и с изтекъл срок?

209

Ха ха хаааа

преди 11 години

ББ още не може да изрине другарите от възловите места но до края на мандата и това ще стане ако иска пак да управлява

208

ROMAN EMPIRE

преди 11 години

KRITIKI,KRITIKI?,KRITIKI, STANA YASNO 4E BALKANSKITE HITRINI NE MINAVAT .ISPRATETE ROKERITE I FUTBOLNITE AGITKI DA IM PALYAT KICHTITE VAV BRUXELLES SAMO TOVA MOJETE VIE. DA JIVEE FACHIZMA I BALKANSKATA HITRINA .

207

Марио-37

преди 11 години

До 236"....и Аз съм стачкувал от 1990 г.именно за да победи Демокрацията,в която ти не знаеш нищо бил си на 15г.а Аз на 24г.,тъй че Демокрация и свобода".Значи ти си един от онези които опикаха шадравана до президенството ? Това, което тогава свършихте е голяма работа. Поздравяварм те !

206

Алекс

преди 11 години

Интересно, цензурата на тоя сайт е уникална. За какво въобще са им коментарите под статиите като неудобните мнения се свалят. Ако това отразява обстановката в България ме кара да се радвам че съм един от 35% българи напуснал очертанията на мутренския концлагер. Сполай ви хора и се надявам че доверчивите овце които вярват на тия *** ще намаляват прогресивно.

205

Анонимен

преди 11 години

Мониторинга отпада наполовина, отделят ни от Румъния, вече ще има само по един доклад на година защото междинният за нас отпада а за румънците остава. В тази връзка глупостите на НДСВ за революция и на Станишко че това бил най лошият ни доклад от априлското въстание насам са смешни.

204

ГДБОП

преди 11 години

Странджа, Марио- кво се занимавате с неуравновесени!?

203

Марио -37

преди 11 години

Вече ми биха успокоителните.

202

до Марио-37

преди 11 години

Щом се имаш за лидер,водач и пр. ВЗЕМИ СИ НАПРАВИ НОВИНАРСКИ САЙТ и там ти облъчвай тези които ти вярват или одобряват с това как ти виждаш нещата(политика,новини,живот и т.н.),смятам че с твоите способност няма да ти е проблем да създадеш новинарски сайт,и да се конкурираш с другите медии и сайтове,инак лично Аз не споделям твоите у-ния по малък си от мен и Аз съм стачкувал от 1990г.именно за да победи Демокрацията,в която ти не знаеш нищо бил си на 15г.а Аз на 24г.,тъй че Демокрация и свобода.