86

Гошко

преди 11 години

Маке, може да не ви долюбвам ,но си много прав, айде със здраве.

85

така е така е

преди 11 години

нещо повече, ако ние сме добре и наште братя край ВАРДАРА ще са добре!

84

Маке

преди 11 години

Тук става вапрос за вашиот голем политик Иван Костов бе момче, помисли малко ,вие ако не си го цените ,и неможете да разпознаете кой политик ще ви сварши работата , в това е проблемот.

83

Браво Маке

преди 11 години

Винаги съм казвал, че по-добрата част на България е останала в Македония!

82

до Маке

преди 11 години

А ти си много умен... направо гений. И сърбите така викаха преди години - аде да ви заличават бугарите и к`во стана, заличиха тях. внимавай какво пожелаваш на съседите си, защото докато гледаш в техния двор, албанците стъпват в твоя. Ние сме тук от 6000 години, вие от 40. Ще видим кой колко ще оцелее.

81

Маке

преди 11 години

По свето нема по *** народ от бугарския, да имат политик от ранга на Иван Костов,и има толкоз много *** да го судят , е па найстина таков народ си заслужева съдбата, глад и беднотоя ,и по скоро да ви заличават ,та да не се мачите.

80

Иван

преди 11 години

ВЯРВАМ САМО НА КОСТОВ!ЕДИНСТВЕНО ТОЙ МОЖЕ ДА ИЗВАДИ БЪЛГАРИЯ ОТ БАТАКА!КАКТО Я ИЗВАДИ ПРЕЗ 1997!ПРЕДАТЕЛИТЕ НА БЪЛГАРИЯ ГО ДЕМОНИЗИРАХА И ОПЛЮХА!КРАДЕЦЪТ НЕ Е ТОЙ, КРАДЦИ СА ТЕЗИ, КОИТО ГО ХУЛЯТ!КОГАТО ЕДНА ЛЪЖА СЕ ПОВТОРИ 1000 ПЪТИ, ТЯ СТАВА ИСТИНА!

79

ейя

преди 11 години

Само от Костов ви боли! Вече ми е ясно за кого да гласувам догодина!

78

qze

преди 11 години

Костов, народа си каза думата за теб през 2001-ва. Може да не е спечелил с избирането на царя, но със сигурност не е загубил с неизбирането на теб и синятата ти разпадаща се банда.

77

Анонимен

преди 11 години

КОСТОВ,ЩЯХ ДА ТИ ВЯРВАМ ,АКО БЯХ НА 18г.ЗА СЪЖАЛЕНИЕ НА МОЙТО ПОКОЛЕНИЕ,НИЕ ВИДЯХМЕ КАК ГИ СЪЗДАДЕ ОЛИГАРСИТЕ!КАК ПОДАРИ НА РУСНАЦИТЕ НЕФТОХИМ,КАК ПОДАРИ ЗАВОДИТЕ,БАНКИТЕ!КОСТОВ ,ТЕЗИ СЪДИИ ТЕ ОПРАВДАХА,ОПРАВДАХА ДОГАН,ОПРАВДАХА СОФИЯНСКИ!ТЕЗИ СЪДИИ ,ТЕЗИ ПРОКУРОРИ,ТВОЙТЕ ЗАКОНОТВОРЦИ,ТВОЙТЕ ОЛИГАРСИ ,СЪЗДАДОХА ОБСТАНОВКАТА В БЪЛГАРИЯ!КОЙ ОТНЕ ПРАВОМОЩИЯТА НА ПРОКУРАТУРАТА ДА РАЗСЛЕДВА ПРИВАТИЗАЦИЯТА!ТАТАРЧЕВ ПОСОЧИ ТЕБ!КОЙ ОБЕЗСИЛИ ДЪРЖАВАТА под ПРЕТЕКСТ ЗА ДЕМОКРАТИЧНОСТ създаде МАФИЯ

76

Анонимен

преди 11 години

стига сте ми хвалили този предател, никога няма да забравя унизителната декларация за възродителния процес, който беше наречен етническо прочистване, а какво да кажа аз който съм потомък на тракийски българи

75

Анонимен

преди 11 години

Другаря Лостуф като прибра 100 000 000 кеш пара под масата за Булбанк и му беше добре,нали.Продадоха банката само за 150 000 000 когато парата на народа беше там 90% .

74

Анонимен

преди 11 години

Костов,тази съдебна система ти позволи след жестокият геноцид проведен от теб на българската индустрия и селско стопанство,пладнешкият грабеж извършен от теб и бандюгите около теб,който след като се на гушиха забравиха за теб,да не търкаш наровете в затвора..скрий се в дупката си -ДСБ и не се показвай...!!!!

73

Анонимен

преди 11 години

да , наистина съд. ни система не се справя, щом крадецът Костов е на свобода

72

До аварина Стоянов

преди 11 години

Нали всички грехове се вменяват на "черния" Костов, скодоумци нещастни ! Вместо да ползвате потенциала му на визионер и държавник, бързате да закопаете по-бързо Синята коалиция и да я подмените с ментета-марионетки от рода на Кунево-Пръмовото НДСВ !

71

plug_n_play

преди 11 години

Росен е една кукла на конци - изпълнява директните заповеди на Бойко Борисов! Жена му защо не ходи с него по държавните му посещения. Милият - сами се излага по този начин.

70

...?

преди 11 години

Всяка партия ,която дойде на власт ----апелира :--Стягайте коланите ,нЕма пари!,До кога ?

69

дото

преди 11 години

Костов,как проведе приватизацията в България през 90-сте години? Виж гредата в твоето око,а не прашинката в чуждото.

68

Бг

преди 11 години

А преди , СЕГАШНИТЕ ----ОЛИГАРСИ ,ГИ НАРИЧАХМЕ----МУТРИ!?Мутрите в Бг ,станаха ---ОЛИГАРСИ,кога ще ги стигнем....?

67

sk

преди 11 години

костов им дава добри съвети ама то не останаха в тази държава хора които да го разберат. с 80 % чалгаджии и като добавиш русофили (комунисти) и турци няма ка да върви напрд тази държава. всеки народ си заслужава правителството. ББ си е паснал точно за нашия народ, проста мутра. нормален народ би трябвало да се страмува от него но наште си го харесват. така че не се оплакваите. тя корупцията ви е във гените