20

Дичо

преди 11 години

Чест му прави на Цв Цв, че си отстоява мнението по въпроса. С всичките му кусури, в този случай ми направи добро впечатление.

19

666

преди 11 години

Не твърдя, че Цветанов е светец но той бе ПЪРВИЯТ който открито заяви, че съдебната система е корумпирана и посочи като конкретен пример председателя на Съюза на съдиите.Изнесените от него факти не се оспорват от съдия Тодорова. Обяснението на госпожата, че четиригодишната забавата за изписването на мотивите е в резултат от натовареноста звучи смешно и неубедително.УМИШЛЕНО НАЛОЖЕНАТА ОТ СЪДА ДАВНОСТ Е ДОВЕЛА ДО ОСТАВЯНЕТО НА СВОБОДА НА СЕДЕМ БАНДИТА!!!Това е практика в съда !!!

18

Анонимен

преди 11 години

зад Цветанов е братските американски тайни служби - никой не може да го пипне, ако ще даправи консултации за 60 апартамента. Нещо като Дянков - и той е недосегаем, в тежка форма.

17

Уорлик

преди 11 години

И аз така - сам съм срещу всички *** в Софийско... Но не се давам!

16

До Катани

преди 11 години

Цвветанов и неговата тъща - сами срещу останалата мафия...

15

АНОНИМЕН

преди 11 години

Каквито съдиите,такова и правосъдието ни ,защо трябваше да стане публично достояние работата на ВСС.През тези 23г.четем за знакови дела но колко са осъдени.Цветанов има трески за дялане ,но поне отстоява позиция ,нека направим сравнение с Р.ПЕТКОВ приятел на ГАЛЕВИ.Костов защитава и обвинява защото така му изнася.Не съм за ГЕРБ но ЦЦ макар и със селски манталитет успя да наруши безхаберието на тези ,,МАНИПУЛАТОРИ,,на човешки съдби.По някой път и глупостта помага.

14

катани

преди 11 години

Цветанов - сам срещу Мафията !!

13

Яко

преди 11 години

Навремето народът наричаше управника си Бай Тошо или Тато...След това народът кръщаваше управниците си Мавъра, Горския, Хамстера, Тиквата, Пудела, Хер Флик и т.н....Народът не бърка...

12

Загадка

преди 11 години

Седяли на една маса Ангел Ангелов, Петър Петров, Цветан Цветанов, Иван Иванов, Тодор Тодоров, Димитър Димитров и Георги Георгиев.Въпрос: Кой от тези седем е известен като Цецо Пудела?Отговор: Вероятно Петър Петров...

11

дядо

преди 11 години

и кво,според цървула -всички са терсене,само той е наопъки

10

какво толкова

преди 11 години

Ботев и Левски също са оставени сами за благодарност.

9

Аго Талъсъм

преди 11 години

Трябва да се минава психо за министър. Крайно време е да му бият дузпата на Цвекьо .Иначе има желание ,но няма възможности. Вижда се от блясъка в налудничевият му поглед .

8

Антон Кутев

преди 11 години

Айде бе другари, атакувайте, какво чакате? Само 7 коментара, а новината излезе преди цели 10 минути

7

Боце

преди 11 години

Хак му е на Цецо.Навсякъде се бърка и взема отношение. Ще го озаптят малко

6

Яко

преди 11 години

...По Робърт Бърнс:............................."Кой цвъка в този късен час?- Аз цвъкам! - каза Цвъчко..."

5

Анонимен

преди 11 години

AIDE MAIHAI SE BE 4E NI OMRAZNA OT TEB DOGODINA SHUTA I V NQKOE DASKALO DA PREPODAVASH .

4

Дерзай

преди 11 години

Ние сме с теб. Довърши мафията. Заври в миша дупка защитниците и, па били те и президенти.*** туй Роската е неадекватно малко, демек малоумничко малко си пада. Не може да схване за що става дума. Не го съди остро: ЩЕ СЕ ***.

3

Смешник

преди 11 години

Цитат: "Страната ни е пресирана от Гърция и Румъния", отразява становището на министъра по управлението на еврофондовете - явно този *** не е разбрал за отрицателния доклад от Брюксел или по стар комунистически табиет смята, че това няма значение...има байно,има...

2

Анонимен

преди 11 години

Пинокио които тика невинни ,а дори не може да присвоява като хората.

1

шест

преди 11 години

шест