86

Анонимен

преди 11 години

Интересно как нито една медия или журналист не се поразрови какво е имотното състояние на тази безскрупулна дама,наричаща себе си съдия.Интересно как от претоварване е забутала точно делото със зверското изнасилване на 2 деца в дома им пред очите на родителите им.Ние няма да живеем нормално в родината си,докато няма правораздаване.Докато съдебната система е гнила и обслужваща нтересите на престъпниците,бял ден няма да видим.ВВС да започне да чисти и другите като тая ***,но надали...

85

Bludniq_Sin

преди 11 години

Забавянето на мотивите не пречи на решенията да влязат в законна сила!

84

до 69 и 70

преди 11 години

По вашата логика и военния съд е некомпетентен да реши делото тъй като шестима от обвиняемите лица са цивилниЕгати и казуса.Има престъпници, и поради липсваща компетентност на градския и военния съд няма кой да се произнесе за тези изверги.Сигурно градския и воения съд заседават на различни планети, не комуникират, не се познават и не могат да съгласуват действията си.ХАЙДЕ ХОЛАМ.СТИГА С ТЕЗИ СКОТОУМНИ ПОДВЕЖДАНИЯ.Две години е пъшкало делото при Тодорова !!Две години е втасвало!!

83

102

преди 11 години

Абе ти *** ли си или какво? За къв членски внос ми говориш? Аз му казвам, че тая беше основния лобист да се въведе такса за искове по ЗОДОВ, а той ми говори за членски внос :))))). А правителството естествено, че ще ти въведе подобна такса, особено ако е легитимирана от кухи *** като тая овца Тодорова. Както ти казах до някоя година тая такса от 50 лв. ще ти стане 1000 и ходи си търси правосъдието :)). И само не разбрах - ти предлагаш на тази вместо да я уволнят да и дадат награда, щото е забавила и забатачила толкова малко дела или що ли?

82

Анонимен

преди 11 години

ииииииииииииииии ,тая мирослава тодорова ,що е мотала 5 години тез дела ,кво се оправдава като я питат по въпроса ,а

81

до 96

преди 11 години

Ами точно пък там не ги пише на кой колко са разпределили и каква е натовареността спрямо другите съдии от там идва и големия проблем! Ама ти хем си май в системата и хем не си наясно да неси по днякой морков на сянка застанал?

80

Анонимен

преди 11 години

И тази ли министърка Диана Ковачева е хваната на бензиностанция или е от новата магистрала Тракия?

79

do 96

преди 11 години

като не искаш да членуваш не плащаш 50 лв. членски внос на година бе пич! А това че има желание държавата ( тоест народните представители да гласуват закон) в който да накарат гражданите да си плащат такса за да заведат дело срещу държавата по ЗОДОВ си е проблем на правителството! А не от който и да бил съдия! Ехоооо събоди се !

78

osata

преди 11 години

Доколкото си спомням, правосъдната ни система е независима. Тогава защо веднага и премиерът, и президентът и министърът на правосъдието започнаха да критикуват решението на ВСС? Резултатът ще е ясен - ще отпадне решението за дисциплинарното уволнение на М. Тодорова. Защото може би с този случай ще започне "разплитането на чорапа" на правосъдието ни и ще лъсне цялата истина за неговата аполитичност.Защо същите хора на посочените постове не взеха досега отношение по куп нарушения на съдиите?

77

91

преди 11 години

Ами не братле, за периода за който ти говоря съм бил "*** юрисконсулт" и понеже тогава и доп. възнаграждение не плащаха ми е било все през оная работа дали ще се явя на 10 или на 500 дела. Така че съм го правил за мижава заплата и по призвание. Защото както е казал един мъдър човек, когато спечелиш едно дело не печелиш справедливост само за себе си, а за всички :)).

76

Анонимен

преди 11 години

Алоооооооо, Главния прокурор! Кога ще разпоредиш проверка на казаното от Сесил Каратанчева? Или за теб е без значение, че премиерът ни е педофил!

75

до 65

преди 11 години

Мерси.За първи път прочетох нещо конкретно.Моето мнение,..след като завърших преди години право за 4г. не ми е ясно как 4г. и 7 месеца не са достатъчни за написване на мотиви. Според мен...това е за наказателна отговорност,...пиша конкретно за Тодорова, но и другите са за такава отговорност. Аргументите, че са били много заети..са смешни за период от почти 5 г.

74

до чисти ръце

преди 11 години

е то тогава целият парламент барабар с Кунева трябва да се изнесе към прованса

73

88

преди 11 години

Ами виж доклада на инспектората за проверките в СРС. Там ги пише, друг е въпроса, че една част от тия без забавени дела са си гола водица и това им е единствения плюс. А кака ти Мирославка е Бяла лястовица на българското правораздаване, колкото аз съм третия български космонавт. Между другото точно тя е един от най-сериозните защитници на статуквото, демек на лобито на парашутистите, кютащи десетилетия на сладки постове извън съдебната власт. Друг е въпросът, че всички, а особено Цуци и компания ама хич не им дреме за правораздаването, а как да контролират и налагат собствените кадри и собствените си далавери в тази система. Тук за да има правосъдие трябва ама наистина много радикална реформа - и на устройството на съд. система и на процесуалните правила. Ама за петнайсетина години в този бранш аз носител на сериозни идеи за реформа не съм видял. Даже и тия, дет в определен момент са искали да променят нещо много бързо са ги вкарвали в параметри и от носители на някаква идея са се превръщали в ретроградни елементи. Е точно тая кака дет толкова пламенно я защитаваш пробута като говорител на смешното си съюзче ненормалната идея да бъде въведена такса (за сега само от 50 лв., ама духа от бутилката вече е пуснат и ще станат скоро бая повече) при завеждане на дело за компенсиране на вреди, нанесени от държавата. А това е абсурдно, защото теб вече веднъж тая държава те е прецакала, чрез някой чиновник, но и иска да печели и ти трябва да плащаш за това. Е те такива интереси защитава Бялата ти лястовица.

72

Анонимен

преди 11 години

Министърът на правосъдието е в неведение ВСС, има или няма ясни критерии кога, какво наказание се налага! Министърът на правосъдието научава от медиите за нарушенията на съдиите!Изобщо от 20 г., има ли министър, който да е наясно, какво се случва в тази държава?

71

Анонимен

преди 11 години

Това ако е вярно за Цариградски Комплекс значи Борисов е обсебил цялата държава,тоя е по-зле и от СТАЛИН

70

ДО 85

преди 11 години

АБЕ ЧОВЕКО ТИ СЪДИЯ ЛИ СИ ИЛИ АДВОКАТ? ЗА АДВОКАТ ДА ПЕЧЕЛИ ДЕЛО Е КАТО ДА СИ ИЗКАРА ХЛЯБА А ЗА СЪДИЯ ДАЛИ Щ ГЛЕДА 1200 ИЛИ 200 ДЕЛА ЗАПЛАТАТ Е ЕДНА И СЪЩА!

69

Анонимен

преди 11 години

radio pojelanie,vestnik galeriq,aleksei petrov,dc...........................................

68

HA HA HAAAAAAAAAAA

преди 11 години

kvo da se komentira.da se uvolni!!!

67

ДО 79

преди 11 години

КАЖИ ИМЕ И РАЗПРЕДЕЛЕНИ ДЕЛА НА ТЕЗИ ПО-ДОБРИ СЪДИИ ЗА ДА ПРОВЕРИМ? НАЙ-ДОБРЕ ЩЕ Е ПРЕДЛОЖЕНИЕТО НА ДПС ДА СЕ ИЗПЪЛНИ ДА СЕ ПОКАЖАТ ВСИЧКИ ЗАБАВЕНИ ДЕЛА НА КОЛКО И КОИ СЪДИИ СА И СЪЩО ТАКА КОЛКО ДЕЛА СА ИМАЛИ РАЗПРЕДЕЛЕНИ ЗА РЕШАВАНЕ! А ОТНОСНО ЗАЩИТАТА СМЯТАМ ЧЕ ТОДОРОВА Е БЯЛАТА ЛЯСТОВИЦА НА БЪЛГАРСКИЯ СЪД КОЯТО СЕ СТРЕМИ КЪМ ПРОМЯНА! А ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ СА ЗАЩИТНИЦИ НА СТАТУКВОТО, ТОЕСТ ДА СМЕ СИ ДОБРЕ СЪС ШЕФОВЕТЕ ЗА ДА НЕ НИ РАСПРЕДЕЛЯТ ТОЛКОВА МНОГО ДЕЛА ЗА РЕШАВАНЕ И ПО-ЛЕСНИЧКИ!