53

Анонимен

преди 11 години

''Лично на мен повече ми харесва андроид'' - ето това те прави 'технически неграмотен', 'овца' и '***' - цитати, а не лично мои определения. Човек с поне малко вкус с просто око вижда колко по-изпипана е iOS. А факта, че харесваш копието на нещо оригинално, не е за коментар. И защо все с по 2 поста отговаряш??? Намисляй си нещата и ги пиши наведнъж, не е очтиво да създаваш впечатление за масовка като пишеше по два пъти!!!

52

до 66

преди 11 години

момче, кои са тези андроиди, от космоса ли идват ? Въпроса ми беше риторичен, както е и този, така че не си прави труда да отговаряш.

51

az do 65

преди 11 години

Явно си достаъчно време тук, за да ме забележиш. В този ред на мисли, кой къде живее не е ли абсурдно ? Би ли ми посочил къде съм казал, че Андроид е била по-добре от IOS? Или си измисляме думички, за да сме по-интересни ? Лично на мен повече ми харесва андроид и факта, че имам и Iphone ми дава малко повече обективност за личното ми мнение? Освен това ника "az" не е регистриран, така че не си мисли, че само Аз го ползвам. От тази гледна точка мисля, че си баламурник!

50

Анонимен

преди 11 години

Определенията ги дават Андроидите, не аз. Ти си този, който попита дали е зомби, явно се чувстваш лично засегнат, така че можеш сам да си отговориш на въпроса.

49

Анонимен

преди 11 години

О, АЗ, ти ли си бе? Забравих, че живееш тук. Имаш iPhone, но обясняваш как в сравнение с Андроид iOS била по-зле. Ами от тази гледна точка мисля, че наистина си овца и неграмотен :)))

48

до 62

преди 11 години

кои са "нас андроидите" ? как може да си толкова ограничен, че да слагаш подобни определения ? Съвпадение е, че имаш изключително скъпия и достъпен само за ВИП хора Iphone.

47

az

преди 11 години

ама аз имам и Iphone т.е. аз съм овца, зомби и съм неграмотен ?

46

Анонимен

преди 11 години

ДА!!! Както според вас андроидите, ние с iPhone сме овце, зомбита и "технически неграмотни", ОК?

45

az

преди 11 години

Аз също ползвам НТС. И за мен ли важи определението ти ? *** ?

44

Анонимен

преди 11 години

Според слуховете, може и да са започнали продажбите на тоя ***, мен какво ме грее?

43

do 55

преди 11 години

къде в коментар 10 видя това което си написал? а, балчо ?

42

Волоков

преди 11 години

И какво общо има използването на определена марка телефон с грамотността на потребителя?? Бавен..

41

До 32

преди 11 години

Личи си че ползваш HTC...толкова си неграмотен в писането.......***

40

dre

преди 11 години

do 52възможно е по същия начин, по който е възможно някой да напише безмислен коментар, като твоя например. Щом влизаш в тема, прочиташ последните 2 коментара и даваш "миродавно" мнениебез да си направвиш труда да прочетеш предните ~40 коментара, които освен друго и не са много, значи и ти нямаш място в нея!

39

Anonymous

преди 11 години

Тцъ, мерси !

38

до 48

преди 11 години

"искаш" да се чете "искам"

37

Анонимен

преди 11 години

Единственото, за което бих ползва I-Phone-то е да се обърша с него в ***, ама и за това не става. Поне докато се бърша ще ми пее на трътката.

36

до 47

преди 11 години

Избора на сравнение е важен за тезата, а коя тема е по-коментирана от медиите в момента от герп ? Ще съм ти благодарен ако не ме наричаш "другар" понеже нито съм ти такъв, нито някога съм бил "другар". Много добре си разбрал какво искаш да кажа, но явно си от пазителите на герп и не ти се е понравило. Факт ?!?

35

до 46

преди 11 години

Е щом такова сравнение даваш другарю, значи по цял ден само за ГЕРБ мислиш. Факт :)))

34

до 45

преди 11 години

Никакъв "другар" не съм ти, а на въпроса ти ще отговоря с въпрос : за сравнение да си чувал ? Мисля, че е доста точно...