11

Нико

преди 11 години

*** ,то ако беше голям келепира Е-он нямаше да се изнесе от България, Газпром ли искате или Лукойл да ви продава тока - тогава ще ядете ритници по мазните филебийски *** !

10

ан

преди 11 години

В ПЛОВДИВ СИ СЪБУДИХА. А ВИЕ ОТ СОФИЯТЕ ОЩЕ ЛИ ЩЕ ТЪРПИМЕ ЧЕЗНИТЕ В УШИТЕ БЕ? НЕ ВИ ЛИ ОМРЪЗНА ДА ВИ ПРАВЯТ НА ПРОСТАЦИ БЕ?... МНОО ГОТИН НАРОД ИМАТЕ У БУГАРСКО БЕЕЕ. ТЕ ТАКИВА ДА БЕХА НА СЕКЪДЕ ЦЕНА НЕМАШЕ ДА ИМАТ. АМА У ДРУГИТЕ ДЪРЖАВИ НИ БИА ШУТО У ЗА.НИКО. ТУКА ПОНЕ СИ ПРАИМЕ КВОТО СИ ПОИСКАМЕ. ДРУГАРЕТЕ МИНИСТЕРШИ НИ ИГРААТ ПО ГАЙДАТА. СТАНААМЕ МИЛИАРДЕРЕ ОТ ТЕЯ ПРОСТАЦИ. МНОО ГОТИНА ДРЪЖАВА Е ТАЯ МУТРЕСТАНИЯ. ОЩЕ НЕКОА И ДРУГА ГОДИНКА И НЕМА ДА МОЕМЕ СИ ПРЕБОРОИМЕ ПАРИТЕ БРЕ ХА ХА ХА ХА

9

анонимен

преди 11 години

с 200 се почва

8

Анонимен

преди 11 години

DRASKA4ITE OT GERB SLAGAT - BRAVO MN STE PROSTI PODLOGI

7

Гошо Тъпото

преди 11 години

Само...партизанско движение ще стресне...монополите.Всички ако отидат в...горите,няма да има кой да им...плаща тока,водата,интернета,мобифона,здравните осигуровки,пътен данък,данък сгради,данък смет,ДДС и ...тогава партизаните ще вземат...власта;и ще въведат нови...данъци и такси.

6

Maks

преди 11 години

Утре петък 13.07 от 18:30 часа на Орлов мост протест срещу цената на тока ! Присъствайте !

5

до 2

преди 11 години

че на нас да не би някой да ни остави нещо.дай да видим вие младите какво ще направите-най-вероятно пустиня..

4

до 2

преди 11 години

Мен пък ме е срам от младите - на по двайсе и няколко години пуснали шкембета като бременни и чакат някой да ги дондурука.

3

АЛО

преди 11 години

от 200 души ли се състой кенефската дъжава/ бг/ егати заспалита ***/ иначе всички на море

2

Наблюдател

преди 11 години

На снимката се виждат само пенсионери.Правителството обеща да компенсира пенсионерите заради поскъпването на тока.Колкото и да си *** ще се сетиш,че Станишев беше вчера в Пловдив.Кой организира протестите?Толкова е грозно и прозрачно,че даже ми се повръща,Тия пенсионери заслужават да живеят без пенсии,защото в разцвета на силите си са оставили на нас младите една разрушена и ограбена държава.

1

* Kronos *

преди 11 години

200 човека срещу тоя геноцид - това сме българите , ОВЦЕ !