131

Анонимен

преди 11 години

"По-добре да загубя парите си отколкото доверието на клиентите си" - Х.Бош .

130

A тъй!

преди 11 години

президента е голям пич! досега сме нямали по свестен! малко е дървен още ама ще се ошлайфа. все пак не е като първанката в политиката от детската градина. всички, равнис по президента.....! :)

129

Анонимен

преди 11 години

извади си езика от гъ*ъ на тиквата

128

179

преди 11 години

Сит на гладен не вярва!!!!

127

Анонимен

преди 11 години

ПЛевнелиев-ПЛЯВНелиев- ПЛЯмпало!

126

Анонимен

преди 11 години

Празнодумство от празноглавец!Достоен последовател на Тиквата!

125

Анонимен

преди 11 години

Комцомолецо....не мое да го откаже никой да дрънка лозунги

124

Дядо Петър

преди 11 години

"Когато си богат, не парите са най-важното, а репутацията. Който я загуби, губи всичко".Точно така, младо момче!А ти своята я загуби, като се хвана с разбойническата банда, назоваваща се ГЕРБ.

123

Анонимен

преди 11 години

Т.е. бедните да го духат, така ли?Е и тоя бил президент на България!?!Я се скрий бе, ***!!!!!!!!!!!!!!!!!

122

констатация

преди 11 години

България - клошаря на Европа. При 90% бедност е цинизъм да се говори за пари от богатите .Поне да си мълчат, да не дразнят.

121

bolka

преди 11 години

В последно време всекидневно управляващите ни заливат с изявления за напредъка и стабилността на държавата ни. В същото време хазната е празна, та дори и теглим нови дългове. Народът става все по-беден, заплатите и пенсиите са замразени, расте броят на безработните и напусналите този свят.Разминаването е не само голямо, но отчайващо и безнадеждно. Оптимизмът и светлото бъдеще са само с главите на вече забогателите, политиците и управляващите. А това вече дразни и настройва негативно народа.

120

Анонимен

преди 11 години

Г. Димитров също научи перфектно немски заради Райхстага

119

байо от село

преди 11 години

Постно Президенте, много постно говориш, а трябва стил. Но къде ти....В нашето село говорим по- правилно.Парите не са проблем да този, който ги има, а който ги няма мисли за хляба, т.е пак за пари.

118

Andreshko

преди 11 години

Като гледам декларацията в Сметната палата на този Пинокио,доста бързо се е нагушкал.

117

Ъц...

преди 11 години

Бедните мечтаят да станат богати.Богатите искат да станат по-богати.Много богатите разбират, че огромното богатство е тясно свързано с власта.псНяма нищо лошо в това да желаеш да повишиш качеството и нивото на живота си, на семейството си и близките си.Но, когато богатството се превърне във фикция, самоцел и смисъл на живота, човек губи своята същност и остава сам.

116

далечна

преди 11 години

когато си богат парите не са наи важното,но когато НЕ си богат парите са жизнено важни!!!!

115

Иванов

преди 11 години

Този човек ще каже ли нещо извън клишетата на Бойко Борисов?

114

Анонимен

преди 11 години

в общи линии както винаги, всеки път като зачета нещо, казано от президента ни, с извинение, се надявам тоя път поне да прочета нещо смислено... но не би... няма начин явно... общи приказки, клишета и лозунги, това може само... а и който го съветва кво да приказва или му пише текстовете (които обикновено срича), също не му върши добра работа

113

Анонимен

преди 11 години

Иии кво като държавните задължения за били паднали?Пълни глупости помежду другото всичко са лошо прикривани лъжи.Целия този уж благовиден резултат е напълно изкуствено поддържан.Още щом Бойко Борисов почна да говори за "безкрайните капани" заложени от Сергей Станишев,БСП,ДПС,НДСВ,Господ,Бог, и всички които се сетиш ми стана ясно,че цялата шайка крие и лъже нещо.И тоя-отишъл в Германия отворил си фирма и станал милионер.И кво?Смая немците как се бърка бетон или как се правят процесори?

112

Робин Худ

преди 11 години

157Ако не наричаш социалист ще бъдеш по-точенМалко съм далеч от кумунизма /за съжаление/ в развитието си