15

До 14

преди 11 години

Това ББ ли ти го каза:))

14

До 14

преди 11 години

Аз на доклада ли да вярвам или на очите си. Каквото пише в книгите не расте по нивите. Разходи се по родните планини и ще видиш за какво става въпрос.

13

До 12

преди 11 години

България е единствената страна в Европа в която горите нарастват - това са официални данни на ЮНЕСКО, влизаш в техния сайт и четеш!

12

Анонимен

преди 11 години

Поредната сензация, поредната манипулация, поредното промиване на мозъци! Тази година била най-топла от 1895 г. в САЩ - е питам аз през въпросната година от 19 век също ли е имало глобално затопляве причинено от човека? Да не говорим каква тотална глупост е да се смята, че човека има нещо с общо с климатичните процеси, които се ръководят от доста по мощни сили! Да не говорим колко малък период са 132г. за Земята за да се правят каквито и да е било изводи, но нищо вие се страхувайте!

11

филип тотю

преди 11 години

Над България ще е все по горещо и все по малко ще са дъждовете През последните 22 години горите се секат с ред и без ред В Гърция 50% от дървата са български Оная държава която беше преди 23 години и която плюем за да запази българските гори повече от 40 години добиваше за нуждите си дървен материал от Коми СССР и то безвъзмездно

10

Ал Гор

преди 11 години

Трябва да дадем още пари на Ал Гор и еко-фашистите, да направят още милярди от т.нар. 'въглеродни емисии' и земята изведнъж ще захладнее.Мама ви мръстна долна да ***

9

професорът

преди 11 години

Това което пише в статията е инсинуация. Горещо е защото е лято. През януари беше -25 градуса и ми замръзнаха яйцата станаха на висулки защото беше зима.

8

Анонимен

преди 11 години

Глупости! Старите хора казват - студена зима, жарко лято. Беше ли студена зимата?

7

Анонимен

преди 11 години

НЕМА ДА СЕ ПЛАШИТЕ. СЕГА АМЕРИКАНСКИО ТЕЦ ДЕТО ЗАРАДИ НЕГО НИ ГО ПОНА ДОБУТАА СЪС ЦЕНИТЕ НА ЕЛЕКТРИКАТА И БЪЛВА ПУШЕКО ОТ МАРИЦАТА. ШЕ НИЕ ТОПЛО И ПРЕЗ ЗИМАТА. НАПРАВО ЗИМАТА ШЕЕ КАТО ПРЕЗ ЛЕТОТО.

6

Анонимен

преди 11 години

ами не знам в световен мащаб как е но в България климата е отврат.тежки зими-сух студ или много сняг и жежко лято.винаги е било така.Константин Погонат може би и затова без много репчене отстъпва тези земи на хан Аспарух-хем да се пази северната граница а и заради лошия климат.

5

do2

преди 11 години

В Русия съм , в Русия съм !

4

Варна морето

преди 11 години

Да става то като не е поне 40 градуса не става за плаж :)

3

Maks

преди 11 години

Климатичните промени тепърва предстоят. Тепърва ще си плащаме за унищожението на природата !!!!

2

Анонимен

преди 11 години

ООН: Предстои все повече HAARP-унизиране :)

1

Маторис Прос

преди 11 години

Ей, че е кеф с моторчето там ...Супер, дай боже повече жега.