333

Анонимен

преди 11 години

Видяхме кой е изгладнял за кражби и рекет на населението- гербаджийската грозна горска мафия, не се посвениха и Витоша да запалят,аз никога не съм виждал Витоша да гори така, поправете ме ако греша.

332

Анонимен

преди 11 години

Абе ДЕДО ***, я обясни какво е развито общество!Иначе, аз на СТЪКМИСТИЦИ не вярвам! Досега не съм видял една прогноза да е била вярна, освен тези от изборните дни. Защо?А и все тая кой ще е на власт. Народът все ще го дух@. Винаги е било така и тук и на запад. Видя се ясно по време на кризата.

331

Анонимен

преди 11 години

Тези не са у ред, или по-точно тези които пуснат глас за тях не са у ред. Еййй хора, огледайте се как живеете в последните три години. Това полицейско управление е ГЕНОЦИД за нацията. Кьорави ли сте какво се случва с вас, с живота ви, с цените на ток, горива, газ, лекарства, хляб..... Нима ще допуснем тази подигравка да продължи?

330

IQ146

преди 11 години

Кой ли вече обръща внимание на социолозите? КОМУНОИДИТЕ добре маскираха КРАЖБИТЕ си народът не разбра, че КРАДЦИТЕ са най-опасната порода! И накрая народа ще бъде излъган да гласува отново за мъчителите си! Гответе се за коалиция БСП-доган-Кунева, по-страшна и от тройната коалиция с изгладнелите партизани на Кунева, *** от всички партии, алчни за власт, пари и КРАЖБИ!

329

ДО 385

преди 11 години

СЛЕД ВТОРИЯ МАНДАТ НА ГЕРБ БЪЛГАРИЯ ЩЕ ЕДНА ТЕРИТОРИЯ С МНОГО МАЛКО КОМУНИСТИ.ВТОРИЯ МАНДАТ НА БОЙКО ОЗНАЧАВА СМЪРТ ЗА БСП-МАФИЯТА,А ТОВА ЗНАЧИ ПРОСПЕРИТЕТ ЗА НАРОДА.

328

Анонимен

преди 11 години

До 381Ти мазохист ли си ???След втория гробарски мандат България просто ще е една териториябез население.

327

ДЕДО ЙУХ - до 382

преди 11 години

Колега - ти да не си от герб или нещо ти е лошичко. Къде я видя тая картинка дето си я описал беБ??? Гербераст некадърен и лъжлив. "Живеели си хората живота", ама сперед тебе, щото там в милиционерското училище ви обясняват, че това което в момента е Българие е нормално. И идея нямаш какво е развито общество.

326

рачко

преди 11 години

Незнам колко са пълни моловете, но знам че няма пазар на стоки. Знаеш ли анонимни писачо,че хората в малките градове и села няммат пари за хляб, поради високата безработица. За две години храните поскъпнаха с 40% , а с колко се качиха заплати и пенсии?Целта е бедни, унизени и неграмотни. Еталон за човек - мутра с основно образование, чалга, силикони и проституция.

325

Анонимен

преди 11 години

От писанията на шепата позитановски другари не става ясно защо идентифицират целия народ със себе си. Това, че те са бедни и мърляви си е техен и само техен проблем и се дължи на изконния мързел и некадърност, характерни за всеки червен партизанин в България! Иначе хората си живеят живота - МОЛ-овете са пълни, улиците - задръстени от нови западни автомобили, българите щъкат по цял свят на екскурзии и почивки... Само на червените крадци им се иска да ни уплашат, че без тях сме обречени на бедност.

324

Анонимен

преди 11 години

Абе и Станишев и Борисов ги псуват,но Бойко го псуват престъпниците Сергея го псува цяла БЪЛГАРИЯ.След втория мандат на Борисов,ще го искаме и за трети,но той няма да иска...наистина ще е много уморен.Най вероятно ще стане президент,а Дянков ще е премиер.И тогава комунистическата *** ще пеят любовна песен за БОЙКО,защото Дянков ще ги разпилее без милост.ТВЪРДО И ОТНОВО ЗА ГЕРБ.

323

до 368, Професор,

преди 11 години

За НФСБ това трябва да стане с 51%! Иначе ще ги смелят, ако целта им е само да влязат.---------------------------------грешката с цифрата е моя

322

palechka

преди 11 години

Гледам от няколко месеца телевизия "СКАТ".Прави ми впечатление високия интелект и ниво на изказ на литературен български на водещите. Разискват се изключително важни проблеми. Но, тази телевиция има ограничен контингент, затова апелите на Велизар Анчев за протестните митинги на пенсионерите и за тока не стават обществено достояние. Другите телевизии , включително и Канал 1 се спотавайват и чакат да видят накъде ще задуха вятърът

321

Анонимен

преди 11 години

КОМУНИСТИЧЕСКАТА ПРОПАГАНДА ПРОДЪЛЖАВА,И КАКТО ВИНАГИ Е МАНИПУЛАТИВНА,ЛЪЖЛИВА И ПРЕСТЪПНА.НО ЗА ВСЕОБЩА РАДОСТ СТАВА ВСЕ ПО-ЖАЛКА,ИСТЕРИЧНА И ХАОТИЧНА ОТ СТРАХ И ПАНИКА И......МНООООГО СМЕШНА....СЛЕД ВТОРИЯ МАНДАТ НА БОРИСОВ БСП НЯМА ДА Е И В ПАРЛАМЕНТА.

320

Анонимен

преди 11 години

Комунистите са по-лоши от нацистите. След тях и трева не никне, именно защото манипулативната им сила за обикновения човек е силно притегателна.Унищожението на частната собственост и пространство, диктатурата на пролетарията, потискането на свободната мисъл, постоянната цензура и куха пропаганда, псевдо-религиозните картини за отвъдното, обществения терор са само малка частот голямата пирамида, която води до дълбок душевен и нравствен срив.За комунизма човекът не съществува, свободата не съществува, семейството не съществува, държавата не съществува. Съществува само интернационалната империя на гнидите, идеологемите и убийството на личността. Няма по-голяма диктатура, която по мним начин, служейки си с най-висшите идеали на човечеството да манипулира съзнанието, да създава лъжливи химериКомунизмът е убиец и враг! Той трябва да се заклейми навеки!

319

Анонимен

преди 11 години

НИто за БСП, нито за ДПС, нито за СДС, нито за ГЕРБ ще гласувам...ще му мисля между останалите ! Може да не спечелят, но поне няма да съм гласувал за Обирджии, турци, мазници или некомпетентни !

318

Анонимен

преди 11 години

УПРАВЛЕНИЕТО НА ГЕРБ НАИСТИНА Е ВРЕДНО ЗА ЗДРАВЕТО НА ПРЕСТЪПНИЦИТЕ,МАФИОТИТЕ И ТЕХНИТЕ СЪЗДАТЕЛИ-КОМУНИСТИТЕ.ЗА ТОВА ВТОРИЯ МАНДАТ Е ЗАДЪЛЖИТЕЛЕН И НЕИЗБЕЖЕН.

317

Анонимен

преди 11 години

99% ОТ ВСИКИ КОМЕНТАРИ СА НАПИСАНИ ОТ ЕДИН И СЪЩИ ПЛАТЕН ДРАСКАЧ-МАНИПУЛАТОР НА БСП....ДОЛНА КОМУНИСТИЧЕСКА ***---СЛЕД ВТОРИЯ МАНДАТ НА ГЕРБ ЩЕ СТЕ ИЗВЪН ПАРЛАМЕНТА ЗАВИНАГИ.А НА СТАНИШЕВ И ГОЦЕ ИМ ПОЖЕЛАВАМ ДА ГИ СЛОЖАТ В ЕДНА КИЛИЯ КАТО ГИ НАВРАТ В ЗАТВОРА

316

Джипи

преди 11 години

Управлението на ГЕРБ е вредно за вашето здраве.

315

до 369

преди 11 години

За НФСБ това трябва да стане с 51%! Иначе ще ги смелят, ако целта им е само да влязат.

314

Анонимен

преди 11 години

ГЛУПОСТИ....КОМУНИСТИЧЕСКИ МАНИПУЛАЦИИ...ЗА ВСИЧКИ Е ЯСНО ЧЕ БОЙКО ЩЕ ИМА И ВТОРИ МАНДАТ----НЯМА СЪМНЕНИЕ В ТОВА.И КОМУНИСТИТЕ ГО ЗНАЯТ АМА НЕ МОГАТ ДА ГО АСИМИЛИРАТ.НЕ РАЗБИРАМ НА КАКВО СЕ НАДЯВАТ ПРЕСТЪПНИЦИТЕ ОТ БСП.