22

Цеко банката

преди 11 години

The show must go on!Време е да строим, ДАЙ ВАР!

21

до 22

преди 11 години

склонен съм да приема това,тъй като терена е найстина подбран да е най трудно проходим,а за ски писти е просто абсурдно да говорим

20

55

преди 11 години

Има една закономерност... като се издънят герберите и става винаги нещо ПО-ГРАНДИОЗНО, за да се отклони вниманието от нацапаните ***. То не гърмяха бомби, то не бяха показни растрели, язовири, СРС-та и какви ли още не золуми... и винаги медиите гледат в друга посока, която е УЛТРА МЕГА И т.н. по-важна. Например" - *** откри ново голф игрище!? Абе докога ще им вярвате...!?

19

Анонимен

преди 11 години

Къв "пич" си? Гъзолизец.

18

мучачо

преди 11 години

до Аловназдраве баце

17

Анонимен

преди 11 години

подпалването е станало от няколко места едновременно,избрали са възможно най труднодостъпната местност,подпалвачите са т.н.еколози и тези които им дърпат конците от червената партия и лице с псевдоним тракторацелта е дестабилизация на държавата и е репетиция за това което готвят да правят

16

Чиновник

преди 11 години

до Пич 13Пич, това че някой обяснява нещо, съвсем не означава, че казва истината. Хората сами видяха как 3 поредни дни пожара се разрастваше, видяха и чуха как беше отказана помощ от чужбина, видяха как липсва елементарна организация, която граничи с умишлено бездействие. Така, че "обясненията", за които говориш за абсолютно излишни.

15

тончо

преди 11 години

Айде стига сте писали, всички знаем, че е нарочно за да строят ски писта. Всичко приключи след годна , две ще ходите да си пързаляте ..................... с дупенки.

14

Анонимен

преди 11 години

"Вероятността да е бил умишлен е около процент" - около процент е мозъка в главите ви журналистчета ,не ви вярваме на лъжите и манипулациите

13

Анонимен

преди 11 години

E kak случайно сам се е запалил там където няма пукнат турист! ЕСТ 4е е случайно.... но вие не вярвайте хора... защото вярата .... знаете

12

polar bear

преди 11 години

Някой от тези дето коментират, че е умишлен палеж ще ми обясни ли кой има полза. Щото пак тука едни олигарси и едни конспирации се спрягат пък на мен не ми е ясно на кого е нужно точно Бистришко бранище, дето и мечките по *** слизат там.

11

Анонимен

преди 11 години

"В резервата са изгорели около 20 хил. кубика стара дървесина, останала от смерча през 2001 година, която няма стопанска и икономическа стойност, успокои Дамянов."ДОБРЕ Е ДА СЕ СПОМЕНЕ, ЧЕ В ЕДИН РЕЗЕРВАТ ИМА ДЪРВЕТА, НЯМА ДЪРВЕСИНА И РЕЗЕРВАТА НЯМА СТОПАНСКА И ИКОНОМИЧЕСКА СТОЙНОСТ КАКТО ОБЯСНЯВА ДАМЯНОВ, А ИМА ЕКОЛОГИЧНА СТОЙНОСТ.

10

....

преди 11 години

Само хранитеее еи, едно благодаря на хората където се бориха 5 дни не казахте!!! За всичко са виновни мърлявщините на глупавия български народ. Хвърлят *** на всякъде после държавата им била виновна! Засрамете се!

9

anonimen

преди 11 години

xei predateli za edna zaplata xodite da pi6ete tuk za gerberite,ne vi li e sram,tolkova xora sa bezrabotni ama ne sloguvat na nikogo,rano ili kasno te 6te vidqt smetkata na va6ite (gospodari)

8

Анонимен

преди 11 години

Тя сагата може и да е приключила,но виновни няма да има както винаги, нали??

7

мучачо

преди 11 години

*** реват по плоштадите а мъжкарчетата се борят с огнената стихия и строят инфраструктура

6

Тихомир Томов

преди 11 години

Уникален пожар , уникални *** , уникални премиер и кмет пожарникари , уникални коментари на уникално прости управленци !

5

Анонимен

преди 11 години

Сагата с пожара успешно приключи, гората успешно изгоря.

4

Анонимен

преди 11 години

ДА СЕ ГОТВЯТ ДЪРВАРИТЕ ВЕЧЕ ИМ НАПРАВИХА ПРОСЕКИ...

3

M

преди 11 години

Май сте искали да кажете, че вероятността да НЕ е умишлен е процент. Така звучи вече достоверно.