163

Цв Цв

преди 11 години

Има значи един наркотик. Няма заловени трафиканти. Има една тиква и един *** мутромилиционер, които се снимат с дрогата. Има едно послание към Шенген: Пуснете ни. Театралната постановка е пълна.

162

Иванчо

преди 11 години

БАТМАН_ПУШИЛКАТА ха познайте какво се получава където мине.Ало зяпачите сложете си черните очила и маските че ще се издушите от гледане на порно...

161

леля Тина

преди 11 години

Професоре, само да те допълня - първите милиони ги раздадоха доста отдавна. Държавата беше разграбена и опустошена, а милионите преминаха в ръцете на червените, които свалиха бай Тошо да не им пречи. ССлед това при настъпилата "демокрация" започнаха да се раждат и други милионери - банкери, застрахователи, охранители, рекетъори и т.н.Но първите милионери-капиталисти с подарени им цели заводи са социалистите-комунисти!

160

Анонимен

преди 11 години

Някой не си е платил на Бойко и *** от партията му :))

159

от Интерпол

преди 11 години

Такива количества дрога могат да бъдат заловени освен в БГ само в Колумбия и Афганистан. А като се има предвид, че в света се залавят не повече от 10-15% от наркотиците при тия заловени количества не ми се мисли за какви каналища става въпрос и колко дрога си минава необезпокоявано през територията БГ.

158

Анонимен

преди 11 години

И мен какво ме топли това, че някой не си платил и ГЕРБ го гепали сега, че не си платил на Боко за контрабандата? Това залавяне ще ми плати тока ли дето тия *** ми увеличиха, или ще ми залови крадеца който преди месец ми разби къщата???

157

anonimen

преди 11 години

tova pomo6tote za toka li sa

156

dimitarivanov53

преди 11 години

Mikov,Stanishev,eto taka se raboti.

155

прост народ слаба дъ

преди 11 години

Аз дори се съмнявам, че българският народ днес съществува. За мен българите са изчезнали и на тяхно място е останала някаква тълпа. Но не, това е неточно, защото тълпата има някаква обща цел, а те нямат такава; не, те дори не са тълпа. Не, те са случайно попаднали на едно място различни хора, с различни цели, впримчени в географското положение, което по една случайност населяват, и обременени с историята на хората населявали някога това място, за чиито наследници по-незнайно каква логика се смятат.

154

Професора

преди 11 години

Отговарям в хронологичен ред.Доказателствата са хиляди и снимки има разбира се.И звуков материал от срс-та с Мишо бирата,но прокуратурата е част от мафията и ти го знаеш.Има документиран запис на въпрос на журналист дали Бойко е спал в хотел на Валентин Златев и той за да се измъкне казва,че отчет къде спи дава само на Цветелина.Не е престъпление да си милионер,въпросът е откъде се сдоби с първите милиони и как за една вечер купи банката на Славчо Христов?Преди Герб албанците бяха по-зле...

153

прост народ слаба дъ

преди 11 години

Те даже не са народ, а сбирщина от прости хора, защото народността не е просто принадлежност към дадена географска територия, а съвкупност от общи цели, идеи и ценности, съвкупност от общи действия, целящи развитие на цялото общество, общи действия за реализиране на идеите и опазване на ценностите. Но това при българите не съществува. Аз използвам думата народ в техния случай, воден единствено от някакво благоприличие, но ако трябва да съм откровен, бих ги нарекъл сбирщина от ****ти, ид*оти в гръцкия смисъл на думата.

152

171

преди 11 години

Ами то доказателства бол, ама нещо прокуратурата не ще да ги чете :). А ако искаш да ги видиш лично имаш две възможности - или бегай в СГС и вземи партидата на Тео Интернационал или цъкни на сайта на биволъ и ще ги видиш сканирани с подписите на решенията на Цецка, Боце и Пашата, а там са сканирани и статийте от онова време, свързани с разбиването на фабриките на тази фирма за незаконно производство и контрабанда на цигари :).

151

Кунева

преди 11 години

айде отидоха на кино парите за предизборната ми кампания догодина :(

150

прост народ слаба дъ

преди 11 години

Едуард Стърнс-Очерк на един англичанин за България:Няма по-*** народ от българския ,Българите, аз смея да твърдя, са най-простият народ на Земята. Няма по-*** народ от българския и тука аз бих искал да направя едно разяснение. Под *** народ аз нямам предвид народ неграмотен, неук и необразован. Не! Те са грамотни, но са ***. Те са образовани, но са кухи. Те са интелигентни, но са прости.ащото неук е народ, който не е имал възможност да се ползва от съвременното образование, от достъпа до информация и от възможността да обменя идеи с народите от целия свят. Но тези народи аз не бих нарекъл прости, защото те живеят в някакво, макар и примитивно, общество, поддържат се и търсят път да се развият. А българите напротив те имат огромни възможности, образовани са и осведомени, природата им е прекрасна, географското положение стратегическо, но всичко това те пропиляват, продават, затриват, унищожават, защото са прости.

149

Илиян

преди 11 години

айде някой ще бъде гръмнат скоро 700 млн лева тва са адски много пари

148

До гербер

преди 11 години

Абе теб нещо те е напекло слунцето или си пушиш от пратката.Всички са едни и същи ти ми кажи кво Бойко направи за България за 3 години.Нищо както и предишните,така и следващите.

147

Исето Ф.

преди 11 години

Да обобщиме,това което аз прочетох до сега във всичките коментари:Всички им се смеят и никой не им вярва за тези 2 операции с тази дрога на неизвестните и безинтересни трафиканти

146

Анонимен

преди 11 години

Като гледам снимката на Тиквето по-скоро му иде да ревне с глас, отколкото да е особено щастлив и доволен :))). Явно Интерпол пак са ги натиснали и тези дни Пашата пак ще му дърпа ушенцата :)))

145

аз

преди 11 години

Това започва да ми прилича на ония далечни времена, когато англичаните умишлено са изхвърляли чая в морето, за да му запазят цената на пазара предвид голямото предлагане.

144

Анонимен

преди 11 години

Аз се чудя къде ми избега пушенето ;).Ало да ми оставите няколко килца че на моренцето мисля да се сцепа!